Uitnodiging: Presentatie Libanon & Jordanië

Aanstaande zondagmorgen, 20 augustus, is na de ochtenddienst een presentatie in de Dorpskerk. Deze wordt verzorgd door Cobie Smit-Westerduin en ds. van Oordt. Hartelijk welkom!

Ontmoeting Alleengaanden: 20 augustus

Zondagmorgen 20 augustus is het weer 'koffietijd' voor alle alleengaanden/alleenstaanden. We ontmoeten elkaar in 't Anker na de kerkdiensten voor een gezellig samenzijn.

Toerustingsavond: 31 augustus

Jij hebt aangegeven dat je weer een heel seizoen klaar wil staan voor onze jeugd en kinderen om hen te helpen bij hun zoektocht naar God of om hen verder te helpen om met Jezus te leven.

Talentenveiling 2.0: Kavel 47 verzilverd

Verwen je oma of opa, uw moeder of vader met een gezellig middagje uit. Vanaf 75 jaar.

Oproep Muzikale Ontmoetingen

Aan de gemeente en luisteraars, Wij vragen uw aandacht voor Muzikale Ontmoetingen. De opgaves voor de jarigen en het aantal luisteraars wordt steeds minder, daarom willen wij u vragen...

Nieuw op de site: Vrouwen Wandelgroep

Deze groep wandelt op maandagavond tussen 19.00 en 20.15 uur. Waar er gelopen wordt hoor je via WhatsApp (Maandagavond Wandel)

Talentenveiling 2.0: Kavel 53 verzilverd

Dit is iets wat de meesten (on)bewust al een keer wilden doen: Waterskiën met fam. den Boon. Een cursus van 2 uur, waarna je het gegarandeerd onder de knie hebt.

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.

Kinderfeest Bodegraven: Groepsfoto's

Woensdagmorgen (12-07) gaf wethouder Laura Leijendekkers het startsein voor het Kinderfeest Bodegraven. Dit deed ze door tien ballonnen, voor elk jaar één, lek te prikken. Oftewel: 10 jaar Kinderfeest!

Kamp Leusden 2017: Verslag

Zaterdag 15 juli zijn we weer teruggekeerd van een week Leusden. We hebben weer genoten! We hebben met elkaar weer een super gave week gehad die in het teken stond van ‘De Première’ .

Tienerkamp Bodegraven: Verslag

Na al dat volgen via Facebook, vinden wij, leiding Tienerkamp, het leuk om deze samenvatting te plaatsen: "In de week van 10 t/m 14 juli zijn wij, Tienerkamp Bodegraven, een midweek in Vierhouten geweest. 

Karten met Studio41 (Verslag)

Zaterdag 1 juli was de afsluiting van het seizoen van Studio41 en dat werd gevierd met een potje karten. De groep van 30 jongeren werd opgedeeld in 10 kleinere groepjes en...

Talentenveiling 2.0: Kavel 31 verzilverd

Kavel 31: Vier verjaardagstaarten gebakken door ervaren bakmeesteressen. De taarten zijn gebakken en er is van gesmuld!

Talentenveiling 2.0: Kavel 39 verzilverd

Kavel 39: Met een groep een avond onder leiding van een ervaren vogelkenner de natuur in om te speuren naar bijzondere, mooie en/of zeldzame vogelsoorten. Dit kavel is maandagavond 26 juni verzilverd.

Talentenveiling 2.0: Kavel 12 verzilverd

De eerste kavel is verzilverd! Kavel 12: 'Feest in de keet!' Een gezellige avond in de keet met eigenaren en vaste gasten, voor alles wordt gezorgd is zaterdagavond 24 juni verzilverd.

Praiseavond Refresh: 'De schepping juicht!' (Verslag)

Zondag 18 juni was er weer een Praiseavond Refresh in de Dorpskerk. Het thema van de Praiseavond was deze keer ‘De schepping juicht!’.

Talentenveiling 2.0: Eerste tussenstand bekend!

Een volle zaal met bieders op heel veel verschillende en originele kavels, 93 officiële en nog eens 3 in de herhaling én een taartenveiling, geven een eerste tussenstand van €14.000,--!

Vlaaienactie 2017

Ook dit jaar had de vlaaienactie weer allerlei mooie kanten. Zo waren er bestellers die zowel een vlaai lusten als ook de zendingwerkers een warm hart toedragen.

JV-Kamp 2017 (Fotoverslag)

Van 2 t/m 5 juni was er weer JV-Weekend. Het algemene thema was 'Wie is de weerwolf?' De Bijbelstudies kwamen dit jaar uit Filippenzen. We hadden prachtig weer en willen u bedanken voor uw gebed.

Welkomstmoment: 28 mei (Fotoverslag)

Op zondag 28 mei was er na de ochtenddienst weer een welkomstmoment in ’t Anker. Onder het genot van een kopje koffie/thee was er in de grote zaal van 't Anker eerst gelegenheid tot ontmoeting.

Reflector-Zaterdag: Kamp 2017

Wat was het G-E-W-E-L-D-I-G!!! Super sfeer, lekker weer…..wat wil je nog meer? Alles was aanwezig om ook dit jaar weer een tof kamp te hebben en elkaar nog wat beter te leren kennen.

Gezocht: Medewerker Techniek

We zijn heel hard op zoek naar een persoon die ons team komt versterken tijdens TeenEvent (17 tot 20 oktober). We hebben inmiddels iemand gevonden voor de Logistiek. 

Actiemarkt Reflector: Ruim €1100,--

Op vrijdag 12 mei kwamen de twee tienerclubs van Reflector samen in actie voor “Het kind in de vervolgde kerk”! Van 17.00 -21.00 uur was iedereen van harte welkom in 't Honk en op 't Ankerplein.

Afsluiting Winterwerk ('t Anker en Sing-in)

Na de ochtenddienst, waarin de oudste groep van de Zondagsschool afscheid nam en het winterseizoen vol activiteiten werd afgesloten, was er in ’t Anker volop ruimte voor ontmoeting met elkaar.

Vrouwen Koffieochtend: 9 mei (Verslag)

Dinsdag 9 mei was de laatste Vrouwen Koffieochtend van dit seizoen. Dankbaar kijken we terug naar de afgelopen ochtenden. Bijzonder, hoe het jaarthema ‘In Zijn spoor’ steeds meer is gaan leven.

Praiseavond Refresh: 23 april (Verslag)

Zondag 23 april was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de Praiseavond was deze keer 'Jezus Leeft'. 

Dagje uit 'Menorah'

Woensdag 19 april ging 'Vrouwenkring Menorah' een dagje uit met elkaar. We bezochten een Vlindertuin en het buitenverblijf van de gebroeders Huijgens in Voorburg.

Afsluiting catechisatie

Op dinsdagavond 11 april was de slotavond van de catechisatie. Joop Gottmers was te gast en vertelde zijn verhaal.

Pre Marriage Course: 15 maart jl.

Deze week, week 11, was de derde Pre Marriage Course-avond. We begonnen met een lekker dessert en koffie of thee.

Veel gezelligheid op het Studio41 Gala (14-01)

Het jaar 2017 is nog vers, maar één van de hoogtepunten van Studio41 is alweer geweest: het Studio41 Gala. Dit jaar volledig in Amerikaanse stijl, dus lekker veel eten.

Gemeentedag 2016 (Update foto's bbq en sing inn)

Zaterdag 24 september hielden we met elkaar de gemeentedag voor de hervormde gemeente van Bodegraven. Een erg gezellige en zeer zonnige gemeentedag! 

Opening Winterwerk 2016-2017 (Fotoverslagen)

De activiteiten van de verenigingen, clubs en kringen beginnen weer. Het was goed om d.m.v. de Startzondag (18 september) het seizoen met elkaar te openen.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.