Nieuws uit de Zendingskringloopwinkel

De leden van de zendingscommissie kunnen terug kijken op een goed jaar. De omzet van de winkel in de Spoorstraat bedroeg € 27.118 de rommelmarkt leverde € 11.402 op en... 

Woensdagavondclub

Zoals elke week kwam de woensdagavondclub van Jeugdclub de Wegwijzer ook woensdag 14 februari jl. weer bij elkaar en daarom vandaag weer eens een update.

Muzikale Ontmoetingen

Luisteraars en Gemeente: We willen u ook via de website laten weten dat, na ruim 58 jaar, Muzikale Ontmoetingen gaat stoppen met uitzenden. De laatste uitzendingen zijn op D.V. 23 en 24 maart.

Tienerkamp Bodegraven 2018

Het is februari en de zomervakantieplannen worden zo langzamerhand al gemaakt. Ook wij zijn inmiddels alweer bij elkaar geweest om Tienerkamp Bodegraven 2018 voor te bereiden.

Hart voor je Huwelijk: Verdieping van je relatie!

De folders staan er weer vol mee: 'Verras je geliefde op Valentijnsdag!' Genoeg ideeën om een glimlach op zijn / haar gezicht te brengen. Zit je er wel eens over te denken hoe je je relatie weer meer glans kunt geven? Wat beslist iets oplevert is: Meer tijd voor elkaar nemen!

Telavond Kerkbalans 2018

Op 31 januari was de telavond van Kerkbalans. Iedereen was welkom in 't Anker om de tussenstand en de eindstand te volgen. Via de website mogen wij u het voorlopige eindbedrag bekend maken.

Zingen na de ochtenddienst

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er in dit nieuwe jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag (14 januari) was het zover, de eerste Sing-in! Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Prachtige opbrengst voor de IZB

Tijdens de Vrouwen Koffieochtenden is ook altijd Anja Visser aanwezig met een prachtige eigenhandige cadeautafel waarvan de opbrengst bestemd is voor de I.Z.B..

Talentenveiling 2.0: Kavel 74 verzilverd

Kavel 74: Een mand vol vitamientjes, naar uw wens gemaakt. Niet alleen voor een zieke, maar ook leuk als cadeau of versiering van uw keukentafel. 

Kerstkaartenactie 2017: Ruim 2300 kaarten!

Ook dit jaar werd de Kerstkaartenactie georganiseerd. Vrijdagavond 22 december zijn alle kaarten gesorteerd. Zaterdag 23 december zijn de kaarten overal in Bodegraven, Nieuwerbrug en Zwammerdam bezorgd.

Een kerstgroet van uw kerk 2017

Woensdag 20 december waren velen actief voor de Bezoekdienst Hervormde Gemeente. Er werden 213 kerstbakjes gemaakt die inmiddels verdeeld zijn onder ouderen en (chronisch) zieken.

Ontmoeting Alleengaanden (Verslag Kerstviering)

Zondagochtend, 17 december, kwam de Ontmoeting Alleengaanden weer bij elkaar in de grote zaal van ’t Anker. Samen vierden wij het feest ter gedachtenis aan de geboorte van de Heere Jezus Christus.

Catechisatie 'Bouw Uw koninkrijk'

Maandagavond 11 en dinsdagavond 12 december schonk ook de catechisatie aandacht aan het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk'. Deze keer vanuit de insteek 'Evangelisatiewerk Dabar' (IZB).

Opvoedkring 4G (Verslag: Uitleg H.A.)

Vrijdagmiddag 8 december was het druk in de Dorpskerk. Door Opvoedkring 4G was er, speciaal voor de kinderen, een uitleg rond het Heilig Avondmaal georganiseerd. 

Talentenveiling 2.0: Kavel 67 verzilverd

Kavel 67: Een heerlijke appeltaart! Dit is een vierkante appeltaart waar je ongeveer 16 stukken uithaalt!  

Praiseavond Refresh: ‘Bouw Uw Koninkrijk (I)'

Zondag 26 november was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de Praiseavond was deze keer ‘Bouw Uw Koninkrijk’. Dit thema wordt verdeeld over drie avonden.

Opnamedag Joyful Gospel Kidz

De Joyful Gospel Kidz hadden zaterdag 25 november jl. een opnamedag in 't Anker. Samen met een gitarist, een pianist, een geluidsman en juf Anne hebben ze hard gewerkt om iets moois neer te zetten.

Talentenveiling 2.0: Kavel 33 verzilverd

2 uur bijles wiskunde (VMBO en HAVO/VWO onderbouw); Kunt u(w zoon of dochter) iets ondersteuning gebruiken op het gebied van wiskunde: 2 uur bijles aangeboden.

Bouw Uw koninkrijk bij Jeugdclub Reflector

Leuk om de jeugdclubs langs te gaan en dan met het jaarthema bezig te zijn. Wat een leuke groep tieners bij de Reflector op vrijdagavond! Zo’n 24 tieners waren gekomen om een gezellige avond met elkaar te hebben.

Studio41: Lasergamen

Zaterdagavond 18 november zijn wij met 33 jongeren afgereisd naar Zoetermeer. Daar hebben wij fanatiek deelgenomen aan een aantal potjes Lasergamen! 

Bouw Uw Koninkrijk op de jeugdclub de Wegwijzer!

Woensdagavond 8 november is met het thema Bouw Uw Koninkrijk gewerkt. Dit keer op de jeugdclub De Wegwijzer.

Talentenveiling 2.0: Kavel 77 verzilverd

Kavel 77: Nazomerse high-tea voor 6 personen. De bakmeisjes bereiden een heerlijke, ambachtelijke high-tea en bezorgen deze in Bodegraven of nabije omgeving!

Talentenveiling 2.0: Kavel 24 verzilverd

Kavel 24: Complete fotoshoot voor het hele gezin! De foto's worden geselecteerd en professioneel nabewerkt. Afgeleverd in hoogwaardige kwaliteit.

Talentenveiling 2.0: Kavels 5 én 91 verzilverd

'Een ronde marsepeintaart' , leuk voor een kinderverjaardag, een examen, een jubileum of geboorte. De vulling is van jam en M&M's & botercreme (Kavel 5) en 'Een heerlijke vierkante appeltaart!' (Kavel 91)

Talentenveiling 2.0: Kavel 52 verzilverd

Kavel 52: Twee dames die twee uur lang de tuin komen wieden. Dat betekent een onkruidvrije tuin en een hoop gezelligheid!

Talentenveiling 2.0: Kavel verzilverd

Een meubelstuk naar keuze voor uw interieur, op maat gemaakt door Arie van Rhijn.

Talentenveiling 2.0: Kavel 8 verzilverd

Koken voor 4 personen. Lekker eten bij de Van 't Spijkertjes. Een goede, gezellige maaltijd. Zelfgemaakt ijs toe!

TeenEvent 2017: Trots, maar vooral Dankbaar

Trots op zoveel enthousiaste medewerkers die, ondanks dat ze soms twee weken geleden nog niet eens wisten dat ze mee zouden doen, samen klaar stonden voor alle tieners. 

Talentenveiling 2.0: Kavels 36 en 50 verzilverd

'Ik maak 10 cupcakes voor u. Ze worden thuisbezorgd!' (Kavel 36) én 'Ik maak een monchoutaart voor u. Hij wordt thuisbezorgd!' (Kavel 50).

Talentenveiling 2.0: Kavel 75 verzilverd

Kavel 75: Wilt u een weekendje weg, of gewoon een paar goede nachten maken? Dan bieden wij aan om een weekend op de kinderen te passen.

Praiseavond Refresh: 8 oktober (Verslag)

Zondag 8 oktober was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. De avond stond in het teken van het gebed dat Jezus zelf aan ons heeft gegeven. Het thema was deze keer ‘Onze Vader’.

24-uurs kamp JV

De jongeren van JV zijn met elkaar op kamp geweest in Langeraar. Bekijk de foto's.

Talentenveiling 2.0: Kavel 66 verzilverd

Schiphol taxi (breng- & haalservice. Op vakantie met het vliegtuig vanaf Schiphol? Wegbrengen en ophalen (max 4 pers). (NIET in periode 18 juli - 3 aug). Alleen halen/brengen kan ook

Gemeentedag 2017: Fotoverslag

Zaterdag 23 september was de Gemeentedag. Een dag waar we enthousiast én dankbaar op terug kunnen kijken.

Talentenveiling 2.0: Kavel 14 verzilverd

Midweek genieten in ruim comfortabel vakantiehuis in Ouddorp. U kunt genieten van een vakantieweek aan het mooiste strand van Nederland! Ruimte, Rust en Relaxen...

Dagje Uit Alleengaanden: Fotoverslag

De eerste maandag van september gaan de Alleengaanden ieder jaar een dagje uit met elkaar. Dit jaar was het op maandag 4 september.

Rommelmarkt 2017: Terugblik

We mogen weer terugkijken op een geslaagde Rommelmarkt. Spannende dagen gingen hieraan vooraf: Wat zal het weer gaan doen? Het zag er niet best uit: Geen zon, maar veel regen en wind!

Talentenveiling 2.0: Kavel 26 verzilverd

Workshop fietsonderhoud. Doorgewinterde fietsspecialist leert u alle do's en dont's op het gebied van (preventief) fietsonderhoud. Groep van 3 tot 5 personen. Inclusief koffie / thee / fris / zelfgemaakte appeltaart

Welkomstmoment: 10 september (Verslag + Foto's)

Op zondag 10 september was er na de ochtenddienst weer een welkomstmoment in ’t Anker. Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, gemaakt door de Bakploeg Bodegraven, was er in de grote zaal van 't Anker eerst gelegenheid tot ontmoeting.

Talentenveiling 2.0: Kavel 60 verzilverd

(Verjaardags) taart naar keuze. Kies zelf je lekkerste taart uit ''het superdikke taartenboek''. Keuze uit 200+ recepten.

Talentenveiling 2.0: Kavel 90 verzilverd

Een 4-gangen diner voor 4 volwassenen (in welke samenstelling dan ook)

Nieuw jaarthema: Bouw Uw koninkrijk

Zondagochtend 3 september werd, tijdens de eredienst in de Dorpskerk, het nieuwe jaarthema bekend gemaakt ‘Bouw Uw Koninkrijk’ in het kader van evangelisatie.

Talentenveiling 2.0: Kavel 15 verzilverd

Met een groep een avond onder leiding van een ervaren vogelkenner de natuur in om te speuren naar bijzondere, mooie en/of zeldzame vogelsoorten. 

Talentenveiling 2.0: Eerste tussenstand bekend!

Een volle zaal met bieders op heel veel verschillende en originele kavels, 93 officiële en nog eens 3 in de herhaling én een taartenveiling, geven een eerste tussenstand van €14.000,--!

Reflector-Zaterdag: Kamp 2017

Wat was het G-E-W-E-L-D-I-G!!! Super sfeer, lekker weer…..wat wil je nog meer? Alles was aanwezig om ook dit jaar weer een tof kamp te hebben en elkaar nog wat beter te leren kennen.

Actiemarkt Reflector: Ruim €1100,--

Op vrijdag 12 mei kwamen de twee tienerclubs van Reflector samen in actie voor “Het kind in de vervolgde kerk”! Van 17.00 -21.00 uur was iedereen van harte welkom in 't Honk en op 't Ankerplein.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.