Praiseavond Refresh: 16 december

Zondag 16 december is er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de praiseavond is deze keer ‘Kom, vier het feest met mij’.

Volkskerstzang 2018

Van harte welkom op de jaarlijkse Volkskerstzang in de Dorpskerk, georganiseerd door Promising Voices. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 22 december.

Pre Marriage Course

Zijn jullie verliefd, misschien verloofd, maar nog niet getrouwd? Ben je vast van plan om met elkaar verder te gaan? Dan nodigen wij jullie uit om naar de PMC cursus te komen!

Nieuwjaarslezing Ds. W. Dekker en receptie AK

Langs deze weg zijn jullie van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van de Algemene Kerkenraad op DV woensdag 16 januari 2019  in ’t Centrum (Willemstraat 15).

Hart voor je Huwelijk: Verdieping van je relatie!

Volgend voorjaar wordt in onze gemeente voor echtparen, langer of korter getrouwd, de cursus Hart voor je Huwelijk aangeboden.

Doe mee, stuur een kerstkaart

Een kerstkaart is leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te versturen! Zeker wanneer u met het versturen van een kerstkaart het goede doel kunt ondersteunen: het werk van de zendingswerkers van onze gemeente.

SIZA vrouwenochtend: 9 november (Verslag)

De tweede SIZA ochtend was net zo geslaagd en op een andere manier nog fijner dan de eerste ochtend! We konden weer veel vrouwen verwelkomen. Emke de Jager heeft ons deze ochtend enorm bemoedigd.

Praiseavond Refresh 28 oktober (Fotoverslag)

Zondag 28 oktober was er weer een praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de praiseavond was deze keer ‘Met hart en ziel’.

Opvoedkring 4G: Verslag 18 oktober

Donderdagavond 18 oktober was het thema ‘De Jeugd van tegenwoordig in de kerk van nu’. Waar verlang je naar als het gaat over de jeugd in onze gezinnen en in onze gemeente?

Groet van de JV!

Van zaterdag 22 tot zondag 23 september houdt de JV zijn 24-uurs kamp. Vanuit de kerk in Ter Aar groeten zij u allen en wensen iedereen een goede zondag toe!

Gemeentedag 2018 (Fotoverslag)

Zaterdag 22 september was de Gemeentedag. Een dag waar we enthousiast én dankbaar op terug kunnen kijken.

Startzondag 2018 (Verslag)

Zondag 16 september startten we het nieuwe seizoen met erediensten in de Bethlehem- en Dorpskerk rond het thema ‘Met hart en ziel’.

Rommelmarkt 2018 (Foto's!)

Namens de Zendingscommissie wil ik graag iedereen hartelijk bedanken voor de hulp bij de Rommelmarkt. In het bijzonder wil ik dank uitspreken naar de sponsoren

Kinderfeest 2018: Update fotoalbum donderdag

Woensdag 18 juli is het Kinderfeest gestart. Twee keer werd het programma gedraaid en kwamen in totaal rond de 500 kinderen naar het Raadhuisplein om te zingen, luisteren, kijken naar Sem en Sam...

Zomerkampen in Leusden en Vierhouten

Sinds zaterdag (14-07) en sinds maandag (16-07) draaien er twee zomerkampen vanuit de Protestantse Gemeente Bodegraven: Kamp Leusden en Tienerkamp Bodegraven. Zon, waterpret en plezier!

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.

Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.