Kinderfeest 2018: Prachtige start!

Woensdag 18 juli is het Kinderfeest gestart. Twee keer werd het programma gedraaid en kwamen in totaal rond de 500 kinderen naar het Raadhuisplein om te zingen, luisteren, kijken naar Sem en Sam...

Zomerkampen in Leusden en Vierhouten

Sinds zaterdag (14-07) en sinds maandag (16-07) draaien er twee zomerkampen vanuit de Protestantse Gemeente Bodegraven: Kamp Leusden en Tienerkamp Bodegraven. Zon, waterpret en plezier!

Kinderfeest 2018: Bid ook mee!

Tijdens het kinderfeest schrijven de kinderen gebedskaartjes. Vanuit de gebedskring worden de kaartjes opgehaald, de gebedspunten geordend en onder de bidders verspreid.

Praise op het Raadhuisplein! (Fotoverslag)

Als afsluiting van het het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk' werd er zaterdagmiddag 7 juli gezongen op het Raadhuisplein. Iedereen was van harte uitgenodigd om God groot te maken, en daar is door velen gehoor aan gegeven, geweldig!

Kerstwandeling 2018

Na het succes van de vorige edities, zijn de voorbereidingen voor de derde kerstwandeling begonnen. De kerken in Bodegraven laten tijdens deze wandeling de geschiedenis rondom en de geboorte van Jezus zien in toneel, dans, film en zang aan iedereen die wil meelopen.

Vlaaienactie 2018: 73 vlaaien!

Zaterdagmorgen 16 juni, in alle vroegte, hebben we 73 vlaaien gehaald bij Bakkerij Vlot in Papendrecht. Met vier auto's zijn we op pad gegaan om de vlaaien te bezorgen.

Zingen na de ochtenddienst (Verslag)

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er dit jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag 10 juni was de derde Sing-in. Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Talentenveiling 2.0: Kavel 70 verzilverd

Kavel 70: Heerlijk ontspannen pizza bakken, pizzarette staat klaar met alle ingrediënten voor de lekkerste zelfgemaakte pizza (10 personen).

Bijbelkringseizoen 2018-2019

Terwijl de kringen het seizoen aan het afronden zijn, kijken we vast vooruit naar het volgend winterseizoen.

Welkomstmoment: 3 juni (Fotoverslag)

Zondag 3 juni was er opnieuw een Welkomstmoment in ‘t Anker. Een leuke ontmoeting met elkaar onder het genot van koffie/thee/limonade en heerlijke taarten van de Bakploeg Bodegraven.

Kinderfeest 2018

Zondagochtend 27 mei zijn er in de Dorpskerk flyers uitgedeeld voor het Kinderfeest 2018. We willen de kinderen van de gemeente uitdagen om een niet christelijk vriendje of vriendinnetje uit te nodigen om...

Ontmoetingsmoment aan het Reeuwijkse Hout

Op de gemeente-app HGBN stond afgelopen vrijdagavond een oproep om zondag 27 mei, na de ochtenddienst rond 12.00 uur, naar het Reeuwijkse Hout te komen voor een bak koffie of thee.

JV-Kamp 2018 (Foto's)

Ook dit jaar hield de JV ons op de hoogte van hun belevenissen tijdens het JV-Kamp. Af en toe stuurden ze een update. Inmiddels is iedereen weer thuis! Moe, maar superenthousiast en vol verhalen!

Philadelphia Club Bodegraven (Fotoverslag)

Zaterdag 19 mei was onze laatste clubochtend van dit seizoen. Na het Bijbelverhaal, dat deze keer werd verteld door Marijke, gingen we op pad naar het leukste museum van Bodegraven, het Kaasmuseum.

Laatste Vrouwen Koffieochtend

Dinsdag 15 mei, was de laatste Vrouwen Koffieochtend van dit seizoen en de laatste georganiseerd door het huidige team!

Praiseavond Refresh: Bouw Uw koninkrijk (III)

Zondag 29 april was er weer een praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de praiseavond was ‘De Uitbouw’. Het koninkrijk moet worden uitgebreid, het evangelie moet worden doorverteld.

Studio41: IJskarten

Zaterdagavond 28 april ging Studio41 met 31 jongeren op pad naar de Uithof in Den Haag om te ijskarten. Per ronde raceten 15 karts tegelijk over de gladde baan. 

Vrouwenbijbelkring Menorah: Dagje weg...

"Vrouwenbijbelkring Menorah" is een dagje weggeweest. We bezochten de 'Historische Tuin' in Aalsmeer, waar we begonnen met een kopje koffie of thee in het sfeervolle Tuinhuis.

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.

Afsluitavond catechese: €1.017,65 voor Dabar!

Dinsdag 21 maart was de afsluitavond van de catechese. Deze keer was het een filmavond. De film 'Last flight out' werd gedraaid.

JV-avond voor 'Jong en Oud' (Verslag)

Zondagavond 18 maart jl. dacht men op de JV na over 'Geloofstwijfel' waarbij de jongere generatie in gesprek ging met de oudere generatie van de gemeente.

Slotmiddag Zondagsschool (Verslag)

Zondagmiddag 18 maart was er een gezellige slotmiddag van de Zondagsschool. Ouderling Braaksma had een inleiding over het thema 'Bouw Uw Koninkrijk'. 

Welkomstmoment: 11 maart (Fotoverslag)

Zondag 11 maart jl. was er weer een welkomstmoment! Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, gemaakt door de Bakploeg Bodegraven, was er in 't Anker eerst gelegenheid tot ontmoeting.

Praiseavond Refresh: Bouw Uw koninkrijk II

Zondag 25 februari was er weer Praiseavond Refresh in de Dorpskerk. Het thema, in het kader van het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk', was deze avond ‘Levende stenen; Samen gemeente zijn’.

Woensdagavondclub

Zoals elke week kwam de woensdagavondclub van Jeugdclub de Wegwijzer ook woensdag 14 februari jl. weer bij elkaar en daarom vandaag weer eens een update.

Dagje Uit Alleengaanden: Fotoverslag

De eerste maandag van september gaan de Alleengaanden ieder jaar een dagje uit met elkaar. Dit jaar was het op maandag 4 september.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.