Getrouwd: Menno en Simone

Vrijdag 23 juni zijn getrouwd: Simone Haaksman en Menno Nieuwenhuizen. Kerkelijke inzegening vond plaats op landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche door ds. P. Kuit.

Getrouwd: Wilco en Elsbeth

Vrijdag 16 juni zijn getrouwd: Elsbeth de Graaf en Wilco van Leeuwen. Kerkelijke inzegening in de Lutherkerk alhier door ds. M.J. van Oordt.

Afsluiting Winterwerk (Eredienst + Foto's)

Zondag 7 mei sloten we tijdens de ochtenddienst, waarin de oudste groep van de Zondagsschool 'Abia' afscheid nam, het Winterwerk 2016-2017 af. Voorganger was ds. M. Maas uit Dordrecht.

Doopdienst: 30 april

Zondag 30 april zijn in de Dorpskerk Lise ter Maat en Florian van Wijngaarden gedoopt. Het thema van de dienst was 'Rijkdom, wanneer ben je écht rijk?'  Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Mark en Ester

Vrijdag 21 april zijn getrouwd: Ester Laban en Mark Schenkel. Het bruidspaar vroeg en ontving een zegen in een trouwdienst die werd gehouden in de Dorpskerk van Hendrik-Ido-Ambacht.

Belijdenisdienst 2017

Zondag, 9 april, legden 12 doopleden in de Dorpskerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Groeien in genade en kennis"

Getrouwd: Arjen en Els

Donderdag 6 april zijn getrouwd: Els van Essen en Arjen Lok. Kerkelijke inzegening in de Grote of Sint-Michaëlskerk te Zwolle door ds. M.J. van Oordt.

Arjen van Vliet: 25 jaar organist

Op 1 april 1992 werd Arjen van Vliet, toen 18 jaar, als eerste reserve organist in de Dorpskerk aangesteld. Zondag 2 april, stonden we, tijdens de avonddienst in de Dorpskerk, hierbij stil.

Biddag 2017 (Verslag)

Zondag 5 maart werd aan het eind van de ochtenddienst de gezinsfolder voor Biddag uitgedeeld. Hierin vindt u o.a. het themalied 'God hoort', dat in de middag-kinderdienst op 8 maart werd gezongen.

Doopdienst: 5 maart (+ foto's)

Zondag 5 maart is in de Dorpskerk Sifra de Romph gedoopt. Het thema van de dienst was 'De grootste liefde - Jezus gaf Zijn leven voor vrienden'. Voorganger ds. A. v.d. Meer uit Zeist.

Doopdienst: 15 januari (+ foto's)

Zondag 15 januari is in de Dorpskerk Julias de Smit gedoopt. Het thema van de dienst was 'God doet Zijn beloften gestand'. Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Kerstfeest Zondagsschool 'Abia'

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Getrouwd: Rien en Martha

Donderdag 15 december zijn getrouwd: Martha Bals en Rien Buitenhuis. Kerkelijke inzegening in de Maranathakerk te Alphen aan de Rijn door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 11 december (Bethlehemkerk + foto's)

Zondag 11 december is in de Bethlehemkerk Mitz van Dijk gedoopt. Het thema van de dienst was 'Veilig onderweg'. Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 11 december (Dorpskerk + foto's)

Zondag 11 december zijn in de Dorpskerk drie kinderen gedoopt: Joël Bakker, Thijmen van Rhijn en Rachel Soet. Het thema van de dienst was 'Jezus merkt op en maakt gezond'.

Getrouwd: Christiaan en Melanie

Vrijdag 28 oktober zijn getrouwd: Melanie van Veen en Christiaan den Boon. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk te Bodegraven door ds. P.F. Bouter. Opa de Vries bespeelde het orgel.

Doopdienst: 16 oktober

Zondag 16 oktober zijn in de Dorpskerk vijf kinderen gedoopt: Fiene Griffioen, Tirzah en Joshua van der Spek, Nora Verhoeven en Liselotte Vonk. Het thema van de dienst was 'Kracht'.

Doopdiensten: 28 augustus

Zondag 28 augustus is in de Dorpskerk gedoopt: Leah Vergeer. Voorganger: prof. dr. M.J. Paul. En is in de Bethlehemkerk gedoopt: Lars van Oosterom. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Corné en Hanneke

Vrijdag 26 augustus zijn getrouwd: Hanneke van Rijn en Corné Crum. Kerkelijke inzegening in de Rehobothkerk te Woerden door ds. André Jansen.

Getrouwd: Jan en Joke

Vrijdag 19 augustus zijn getrouwd: Joke Verhoeff en Jan van Wijngaarden. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk te Bodegraven door ds. P.F. Bouter.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!