Getrouwd: Vincent en Mariska

Donderdag 8 februari zijn getrouwd: Mariska Verweij en Vincent Rocha. Kerkelijke inzegening in de Morgensterkerk te Zoetermeer door ds. M.A. van den Berg.

Scholenzondag 2018

Zondag 28 januari was de jaarlijkse Scholenzondag. Alle vier de PC scholen binnen Bodegraven bereidden met de verschillende protestantse kerken een dienst voor.

Doopdienst: 14 januari

Zondag 14 januari is in de Dorpskerk gedoopt: Nine Voortman. Het thema van de dienst was "Gods zorg voor kinderen". Voorganger: ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Kerstviering Zondagsschool (Fotoverslag)

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Getrouwd: Maikel en Désiré

Vrijdag 8 december zijn getrouwd: Désiré van Erp en Maikel Koot. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Getrouwd: Peter en Jacorine

Maandag 27 november zijn getrouwd: Jacorine Laurman en Peter Cox. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt. (Married: Jacorine Laurman and Peter Cox; Blessing by vicar M.J. van Oordt.)

Doopdienst: 19 november

Zondag 19 november zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Sarah van Duijn, Marit Hagoort, David Hoogendoorn en Ilan Kowalczyk. Het thema van de dienst was 'Zegen'.

Doopdienst: 29 oktober

Zondag 29 oktober zijn in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug Carlos Dos Santos Bernadino en Giulia van Oosterom gedoopt. Het thema van de dienst was 'Apart gezet'. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Alleengaanden Ontmoeting: 15 jaar!

Met Gods hulp was er 15 jaar lang, elke 3e zondag van de maand, in 't Anker gelegenheid voor een ontmoeting met al de alleengaanden van kerkelijk breed Bodegraven, die het fijn vonden om...

50 jaar Bezoekdienst: Oog voor de ander

Donderdag 5 oktober jl. hebben we het 50-jarig jubileum met (oud)bezoeksters en belangstellenden gevierd.

Getrouwd: Wilco en Matthanja

Vrijdag 6 oktober zijn getrouwd: Matthanja Oskam en Wilco Verdoold. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. C.J.W. Verboom.

Doopdienst: 1 oktober

Zondag 1 oktober is in de Dorpskerk gedoopt: Liv Eigenraam. Het thema van de dienst was 'Als de Heere het huis niet bouwt.." Voorganger: ds. A. van de Meer uit Zeist.

Getrouwd: Dick en Gewieke

Vrijdag 22 september zijn getrouwd: Gewieke Brons en Dick Noordzij. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Tim en Joanne

Vrijdag 22 september zijn getrouwd: Joanne de Graaf en Tim van Rijn. Beiden zijn binnen onze gemeente vooral bekend vanwege Kamp Leusden.

Opening Winterwerk 2017

Zondag 17 september vond, zowel in Nieuwerbrug als in Bodegraven, de Startzondag van het Winterwerk plaats. Beide diensten hadden dezelfde liturgie rond het jaarthema: 'Open je ogen.'

Wisseling beheer van 't Anker

Na ruim 19 jaar trouwe dienst namen we zondagochtend, 10 september, officieel afscheid van Marrie van Randeraat. Het afscheid vond plaats tijdens het Welkomst- en Afscheidsmoment in 't Anker.

Doopdienst: 27 augustus

Zondag 27 augustus zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Lukas Lok, Puck Mast, Amy Nap en Manuel Struijk. Het thema van de dienst was 'Vrede'. Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Menno en Simone

Vrijdag 23 juni zijn getrouwd: Simone Haaksman en Menno Nieuwenhuizen. Kerkelijke inzegening vond plaats op landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche door ds. P. Kuit.

Getrouwd: Wilco en Elsbeth

Vrijdag 16 juni zijn getrouwd: Elsbeth de Graaf en Wilco van Leeuwen. Kerkelijke inzegening in de Lutherkerk alhier door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 30 april

Zondag 30 april zijn in de Dorpskerk Lise ter Maat en Florian van Wijngaarden gedoopt. Het thema van de dienst was 'Rijkdom, wanneer ben je écht rijk?'  Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Mark en Ester

Vrijdag 21 april zijn getrouwd: Ester Laban en Mark Schenkel. Het bruidspaar vroeg en ontving een zegen in een trouwdienst die werd gehouden in de Dorpskerk van Hendrik-Ido-Ambacht.

Belijdenisdienst 2017

Zondag, 9 april, legden 12 doopleden in de Dorpskerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Groeien in genade en kennis"

Getrouwd: Arjen en Els

Donderdag 6 april zijn getrouwd: Els van Essen en Arjen Lok. Kerkelijke inzegening in de Grote of Sint-Michaëlskerk te Zwolle door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 5 maart (+ foto's)

Zondag 5 maart is in de Dorpskerk Sifra de Romph gedoopt. Het thema van de dienst was 'De grootste liefde - Jezus gaf Zijn leven voor vrienden'. Voorganger ds. A. v.d. Meer uit Zeist.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!