Verlof Jaco en Corrina

Op zaterdag 20 oktober komen Jaco, Corrina, Joah en Amy Loenen voor verlof naar Bodegraven. Mooi om hen te ontvangen met een kaartje in hun brievenbus, lees snel verder...

Beroep op ds. A. Baas te Amstelveen-Buitenveldert

Wijkgemeente 2 heeft een beroep uitgebracht op ds. A. Baas, predikant te Amstelveen-Buitenveldert. Het beroep is ingegaan op vrijdag 12 oktober. Uiterlijk vrijdag 2 november zal hij zijn beslissing kenbaar maken.

Geloven op werkdagen

Pendelen tussen de binnenkamer en de werkvloer. De missionaire organisatie IZB heeft een brochure samengesteld voor ondernemers en leidinggevenden: ‘Geloven op werkdagen’. 

Commissie Israël en Gemeente • Bodegraven

De Commissie Israël en Gemeente • Bodegraven nodigt u van harte uit voor een tweetal lezingen op donderdag 8 november en donderdag 22 november. Gastspreker op deze avonden is ds. Theo Niemeijer.

Benefietconcert Dorpskerk: €718,-- (Fotoverslag)

Vrijdagavond 5 oktober jl. organiseerden gemeenteleden - samen met tal van andere musici uit de gemeente - een benefietconcert in de Dorpskerk.

Youth Alpha Bodegraven

Ontdek wie Jezus is! Kom je ook naar de Youth Alpha in Bodegraven? De eerste avond is op 18 januari 2019.       

Oproep van de oppasdienst

Voor de oppasdienst zijn we op zoek naar iemand die de voorbereidingen voor het programma van groep 2 op zich wil nemen.

Open Monumentendag 2018

Zaterdag 8 september jl. was het in heel Nederland Open Monumentendag. Ook van de Dorpskerk stonden de deuren van 10.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. Veel Bodegravers liepen even binnen.

Ontmoeting Alleengaanden: Dagje uit! (Verslag)

Donderdag 6 september was het jaarlijkse dagje uit van de Ontmoeting Alleengaanden. Het was een prachtige dag. Een dag om met veel plezier op terug te kijken. Lees snel verder voor het (foto)verslag.

Getrouwd: Jan en Loura

Vrijdag 31 augustus zijn getrouwd: Loura van Heemskerk en Jan Mast. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk te Bodegraven door ds. C.J.W. Verboom.

Op de Malaguti over de Karawanken

Jan-Willem Herweijer vond zijn reisgenoot voor de vakantie van 1971 via een advertentie in het Reformatorisch Dagblad. Ze gingen op de brommer naar Duitsland, maar belandden uiteindelijk in Joegoslavië.

Familie Loenen: Nieuwsbrief juli 2018

De afgelopen maand (juni) was een bijzondere voor Jaco en Corrina. Ze hebben voor het eerst bezoek gekregen uit Nederland. Jaco zijn ouders zijn een aantal weken op bezoek geweest. 

Chadash 2018 (Weer thuis)

Deze week (week 31) is de Stolwijk-groep naar Chadash. Er fietsen echter ook vier Bodegravers mee daarom zijn, op verzoek, ook van deze groep verslagjes en enthousiaste foto's te vinden op de website Hervormd Bodegraven...

Nieuws van Nienke (mét update!)

Het visum van Nienke is rond. Op 29 juli hoopt ze te vertrekken naar Zuid- Afrika. Wat Nienke in Zuid-Afrika gaat doen, kunt u lezen in de nieuwsbrief.

Talentenveiling 2.0: Kavel 46 verzilverd

Kavel 46: op een echte tractor krijg je een uur lang les in het weiland. je leert vooruit en achteruit rijden als ook met hindernissen.

Wat u moet weten over uw privacy

Het is voor u goed om te weten hoe wij op de website omgaan uw gegevens. Daarom sommen wij de belangrijkste punten voor u op.

Groeten uit Arnhemland!

"Hartelijke groet vanuit Arnhemland, Australië. Het is goed om bij de kinderen en kleinkinderen te zijn!" Dit gaven Arie en Anja zojuist door.

Talentenveiling 2.0: Kavel 6 verzilverd

Kavel 6: een middag varen met een houten sloep op de Oude Rijn inclusief kapitein. Een retourvaart richting Alphen aan de Rijn. Bij mooi weer zwembroek/bikini meenemen. Plonsgarantie!

Nieuws uit Zuid-Afrika en Australië

Deze maand ontvingen we twee nieuwsbrieven. Een van Nienke van Rijn en een van Jaco en Corrina Loenen. Alle drie zijn ze als zendingswerkers aan onze gemeente verbonden.

Nieuws van de Zendingskringloopwinkel

Het heeft de koning behaagd om ons trouwe lid Marrianne Verhorst - Verbree, op donderdag 26 april, te benoemen tot lid in orde van Oranje Nassau.

Tuin Bethlehemkerk

Op zaterdag 21 april is er hard gewerkt in de tuin van de Bethlehemkerk in Nieuwerbrug.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!