Overlijden ds. Bouter

De kerkenraad heeft met ontroering kennisgenomen van het overlijden, maandag 15 januari 2018, van onze oud-predikant ds. P.F. Bouter, op de leeftijd van 56 jaar.

Week van Gebed 2018: ‘Recht door zee’

Van 21 tot 28 januari wordt in Bodegraven weer de Week van Gebed gehouden. Op maandag tot en met zaterdag worden dagelijks van 19.15 uur tot 19.50 uur gebedsbijeenkomsten gehouden.

Gemeenteavond: 'Bouw Uw koninkrijk'

Volgende week woensdag 24 januari is er een gemeenteavond in het kader van jaarthema ‘Bouw Uw Koninkrijk’.

Scholenzondag 2018

Zondag 28 januari is de jaarlijkse Scholenzondag. De leerlingen van de protestants-christelijke scholen in Bodegraven hebben dan een grote inbreng tijdens de kerkdiensten. 

Lezing Commissie Israël en Gemeente Bodegraven

Donderdag 1 februari verzorgt de Commissie Israël en Gemeente • Bodegraven weer een lezing. Gastspreker op deze avond is ds. H.G. Koekkoek uit Alphen aan den Rijn. 

Nienke van Rijn: Gods Zegen!

Dag allemaal, allereerst de allerbeste wensen voor 2018. Dat het een jaar mag worden waarin we mogen leven door en voor Gods liefde. Gods zegen voor u en jullie allen!

Bevestiging ambtsdragers wijk 2

Zondagochtend 7 januari jl. werden tijdens de eredienst in de Dorpskerk zes broeders in het ambt van ouderling/diaken (her)bevestigd en namen we afscheid van vier broeders van wijkgemeente 2.

Gezocht: Kinderschoenen voor Namibië!

Wij, Trix en Teun Zekveld, gaan naar onze zoon, schoondochter en kleinkinderen in Windhoek (Namibië). Onze zoon is i.v.m. z’n werk nauw betrokken bij de hulp aan de Township nabij Windhoek.

Gestopt met je studie? Doe het EH-Traject!

Vol enthousiasme aan je studie begonnen en nu erachter gekomen dat je toch niet op je plaats bent? Een verkeerde studiekeuze? Heb je na een periode van reizen of werken behoefte aan een heroriëntatie op je toekomst? Doe dan het EH-Traject!

Chadashweken in 2018

Ze komen er weer aan, een week fietsen (of wandelen) in de bergen in Frankrijk. Genieten van de prachtige natuur en mooie gesprekken. Fijne bijbelstudies.

Familie Loenen: Nieuwsbrief

Lees de nieuwsbrief van Jaco en Corrina Loenen die momenteel voor de MAF in Australie verblijven.

Prachtige plaatjes...

De sneeuw zorgt voor overlast, maar ook voor prachtige plaatjes. De webredactie kreeg een aantal foto's doorgestuurd. Kijk snel verder voor 'Dorpskerk in de sneeuw'...

Een beter plan

Zaterdagavond 11 november traden de tieners van het projectkoor op. Het thema van de avond was “Een beter plan”. Hierover werd gezongen en we vonden het terug in de Bijbelteksten die gelezen werden. 

Noodhulp Hoorn van Afrika

In maart 2017 hebben we als diaconie een bijdrage van 2500 euro gegeven via Project 10 27, voor noodhulp in de hoorn van Afrika. Deze hulp is geboden door lokale partners van de GZB. We willen u laten weten wat er met het geld is gebeurd.

Dankdag

Op woensdagmiddag 1 november was er de dankdagdienst voor kinderen in de Dorpskerk. Op de zondag voorafgaand aan Dankdag werd een gezinsboekje uitgedeeld ter voorbereiding.

Ons bezoek aan de Dorpskerk

Zaterdag 9 september, Open Monumentendag. Mijn vrouw en ik besloten om naar een muziekuitvoering te gaan in de Dorpskerk op de Oude Markt in Bodegraven.

Grasduinen - CIP

Deze keer weer een bericht in de categorie Grasduinen. Leestips van het Christelijk Informatie Platform: Ouweneel over creatie en evolutie, 7 Dont's bij gesprek met homo's, levensverhalen en heel veel meer.

Open Monumentendag 2017

In het weekend van 9 en 10 september waren meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk. In Bodegraven stonden op zaterdag 9 september de deuren open.

Opnieuw IPray2day: Brandstofdiefstal

Op de App van IPray2day kwam opnieuw een voor Bodegraven 'bekende' omgeving én deze keer ook bekende familie voorbij. Hoe bijzonder!

Evangelisatieweek Arnhemland

Op de App van IPray2day kwam een voor Bodegraven 'bekende' omgeving voorbij. Dinsdag, 1 augustus, werd namelijk gevraagd te bidden voor de Evangelisatieweek in Arnhemland (MAF).

Rondreis door Israël

Sinds 11 juli is een kleine groep uit onze gemeente op rondreis door Israël. Een rustige reis, waarbij heel veel plaatsen zijn bezocht. Ook is men vaak wandelend op pad gegaan.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!