Week van Gebed 2019: ‘Recht voor ogen’

Van 20 tot 27 januari wordt in Bodegraven weer de 'Week van Gebed' gehouden. Op maandag tot en met zaterdag worden dagelijks van 19.15 uur tot 19.50 uur gebedsbijeenkomsten gehouden.

Scholenzondag 2019 in vier kerken

Zondag 27 januari is de jaarlijkse Scholenzondag. De vier protestants-christelijke scholen in Bodegraven zijn verbonden aan een kerk/gemeente en werken over hetzelfde thema 'De jongste eerst?!'

TWR bij de catechese

Trans World Radio was te gast bij de catechese op maandag en dinsdag begin januari. De jongeren hoorden hoe de wereld wordt bereikt met het Evangelie door middel van de radio.

Chadash in de Waarheidsvriend

Een week fietsen in de bergen in Frankrijk. Genieten van de prachtige natuur en mooie gesprekken. Overdag fiets je met elkaar en 's avonds verdiepen we ons in een thema. Lees meer over Chadash in het artikel uit de Waarheidsvriend

Belevenissen uit 't Rustpunt

Vanuit 't Rustpunt-team is er weer een ‘Belevenissen’ geschreven, lees snel verder... Tevens graag (jo)uw aandacht voor de flyer, bestemd voor Arabisch sprekende christenen, onderaan dit bericht.

Afscheid koster Dirk (Fotoverslag)

Zondag 30 december jl. werd er in een volle Dorpskerk afscheid genomen van koster Dirk Bouwman. Dirk heeft 30 jaar lang de gemeente met grote inzet gediend. Dinsdag 1 januari zal hij nog eenmaal zijn ambt als koster uitvoeren. Hiermee zijn de 30 jaar precies rond.

Kerstwandeling 2018: Op stap met de herders

Liep je ook mee met de Kerstwandeling op zaterdag 15 december? Het startpunt was tussen 17.30 en 20.30 uur op het Raadhuisplein en de route voerde langs verschillende scenes van het Kerstverhaal.

Nieuwsbrief met uitnodiging!

Zojuist ontvingen we de nieuwe nieuwsbrief van Nienke met daarin het laatste nieuws én een uitnodiging. Deze uitnodiging geldt voor heel de gemeente. Zet zaterdag 15 december vast in (jo)uw agenda!

Ambtsjubileum prof. dr. W. Balke (Verslag)

Op 26 oktober 1958 werd onze oud-wijkpredikant ds. W. Balke bevestigd als predikant in de Hervormde gemeente van Langerak. Hij was dus op 26 oktober jl. 60 jaar predikant. Op 18 november 1962 werd dr. Balke bevestigd tot predikant in onze (wijk)gemeente.

Ezra Jachin is geboren!

Via een dankbare opa en oma Bouwman kregen we door dat bij Maarten en Gerdien Blom, in Albanië, een zoon/broertje is geboren. Zelf schreef Maarten: "Vreugdeolie in verdriet. Welkom, kostbaar wonder, lief broertje."

Kinderdienst Dankdag: 'Alles geef ik U!' (Verslag)

Op Dankdag was de middagdienst speciaal gericht op de kinderen. Die waren in groten getale gekomen, fijn! Het thema was 'Alles geef ik U!'. Voorganger: kand. T. Beekman uit Kloetinge.

Philadelphiadienst: "Verkoop alles!" (Verslag)

Zondagmiddag, 4 november, was de jaarlijkse Philadelphiadienst in de Dorpskerk. Kandidaat A.J.R. Treur uit Vinkeveen ging voor en had het met ons over het thema 'Verkoop alles!'

Welkomstmoment 4 november (Fotoverslag)

Zondag 4 november was er na de ochtenddienst een welkomstmoment in 't Anker. Nieuwe leden en een gezin dat al lang lid is stelden zich (opnieuw) voor en maakten met u/jou kennis.

Bevestiging Ambtsdrager

Zondagochtend 4 november jl. werd in de Dorpskerk, tijdens de eredienst van wijkgemeente 1, broeder Kees Bakker in het ambt van diaken bevestigd. Voorganger: ds. M.J. van Oordt. 

'HGJB maakt gratis catecheseles' (ND 27-10)

"De HGJB heeft een gratis catecheseles op zijn website geplaatst die als bedoeling heeft een christelijk antwoord te geven op Halloween. De les is bedoeld voor alle scholieren die naar het voortgezet onderwijs gaan. "

Open Monumentendag 2018

Zaterdag 8 september jl. was het in heel Nederland Open Monumentendag. Ook van de Dorpskerk stonden de deuren van 10.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. Veel Bodegravers liepen even binnen.

Ontmoeting Alleengaanden: Dagje uit! (Verslag)

Donderdag 6 september was het jaarlijkse dagje uit van de Ontmoeting Alleengaanden. Het was een prachtige dag. Een dag om met veel plezier op terug te kijken. Lees snel verder voor het (foto)verslag.

Familie Loenen: Nieuwsbrief juli 2018

De afgelopen maand (juni) was een bijzondere voor Jaco en Corrina. Ze hebben voor het eerst bezoek gekregen uit Nederland. Jaco zijn ouders zijn een aantal weken op bezoek geweest. 

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!