Opnieuw IPray2day: Brandstofdiefstal

Op de App van IPray2day kwam opnieuw een voor Bodegraven 'bekende' omgeving én deze keer ook bekende familie voorbij. Hoe bijzonder!

Jongeren actief voor Dabar (+ Foto's)

Tien jongeren uit onze gemeente zullen deze zomer op verschillende campings in Nederland het evangelie
doorgeven d.m.v. allerlei activiteiten.

Zendingscommissie zoekt dringend verkopers

Voor onze Kringloopwinkel in de Spoorstraat zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om per toerbeurt (één keer in de 6-8 weken) ons verkoopteam te versterken.

Evangelisatieweek Arnhemland

Op de App van IPray2day kwam een voor Bodegraven 'bekende' omgeving voorbij. Dinsdag, 1 augustus, werd namelijk gevraagd te bidden voor de Evangelisatieweek in Arnhemland (MAF).

Rondreis door Israël

Sinds 11 juli is een kleine groep uit onze gemeente op rondreis door Israël. Een rustige reis, waarbij heel veel plaatsen zijn bezocht. Ook is men vaak wandelend op pad gegaan.

Nienke van Rijn: Avon(d/t)uren

Ook in de avond en nacht is het leven hier niet saai. Zo heb ik in de afgelopen periode twee avonturen beleefd. De eerste was ook echt in de nachtelijke uren.

Chadash 2017: Terug in Bodegraven

Update (28 juli): "De Bodegraven 3 groep is, na een voorspoedige reis, in Bodegraven aangekomen." We sluiten hierbij het verslag Chadash 2017. 

Talentenveiling 2.0: Kavel 29 verzilverd

Kavel 29: Pizzaretten onder toezicht van twee ervaren chef-koks!

Talentenveiling 2.0: Kavel 25 verzilverd

Kavel 31: Racefiets tocht, inclusief nieuw wieleroutfit (sponsornaam Bisnez Management). Tocht nader te bepalen met Ted.

Opvoedkring 4G

4G is het afgelopen seizoen gestart met de organisatie van geloofsopvoedingsavonden. De data voor het nieuwe seizoen zijn bekend.

Familie Loenen: Nieuwsbrief Juli 2017

Er is in de afgelopen maanden weer een hoop gebeurd in Arnhemland. Mooie dingen, zo zijn ze als gezin op vakantie geweest, en minder mooie dingen. Een ander Nederlands gezin komt helaas niet bij hen in Milingimbi wonen. In de Nieuwsbrief kunt u lezen waarom dat zo is. 

Nienke van Rijn: Nieuwsbrief Juli 2017

Hier weer een kort bericht vanuit Zuid Afrika. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van een discipelschap-kamp, halverwege deze maand. 

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden

Bent u op zoek naar persoonlijke verdieping en wilt u meer weten van de Bijbel en kennis opdoen over achtergronden, dan is de driejarige cursus Theologische Vorming Gemeenteleden wellicht iets voor u...

Verzekering voor onze vrijwilligers

Binnen onze kerk zijn veel vrijwilligers werkzaam die zich belangeloos inzetten voor onze gemeente. Dit is een groot en te koesteren goed.

Nienke van Rijn: Even bijpraten

Hartelijk dank voor alle kaarten die meegekomen zijn met mijn ouders. Het is fijn te merken dat er wordt meegeleefd vanuit Bodegraven.

Een oase in de woestijn

Kwetsbaarheid en breekbaarheid van het huwelijk. We kunnen er soms ineens mee geconfronteerd worden. En 't kan zomaar meer dan nodig zijn om een op adem te komen.

Nienke van Rijn: Op bezoek in Zuid-Afrika

Op dit moment zijn Klaas en Thea op bezoek bij hun dochter Nienke. Nienke, uitgezonden vanuit onze gemeente, woont en werkt bij 'Melusi Christian Community' in Dundee, Zuid Afrika.

Familie Loenen: Vliegen voor de MAF

Nieuws van de familie Loenen: "Afgelopen week heb ik veel gevlogen en veel geleerd. Mooie vluchten, maar wat belangrijker is, het waren vluchten waar de bouw van Gods Koninkrijk een stapje verder werd geholpen. Ook kon ik hierdoor de locale bevolking ondersteunen...

Verzoek TFC én Paasfeest = Bevrijdingsfeest

Op 1 mei gaan de ouders van Nienke naar Zuid-Afrika om hun dochter te bezoeken. Als u hen iets leuks mee wilt geven, ter bemoediging voor Nienke (een kaartje, briefje, kleinigheidje), kan dat. Tot 29-04!

Kledinginzameling Roemenië (Foto's)

Op woensdag 19 april was er weer een kledinginzameling voor Roemenië. U kon uw schone en nog goede kleding en beddengoed inleveren.

Familie Loenen: Nieuwsbrief April 2017

"Wat is er weer veel gebeurd de afgelopen maanden. Deze nieuwsbrief schrijven we vanuit het eiland Milingimbi waar we sinds 6 weken wonen.

Nienke van Rijn: Nieuwsbrief April 2017

Zojuist ontvingen we de nieuwe nieuwsbrief van Nienke: "Ondertussen ben ik ruim drie maanden in Zuid-Afrika. Het is hier nu echt mijn thuis geworden. Binnen het team heb ik mijn plek gevonden.

Bodegraafse volleyballers: €425,00 voor HGJB

Op vrijdagavond 31 maart organiseerde de HGJB een landelijk volleybaltoernooi voor alle kerkelijke gemeentes in Nederland. Dit toernooi was onderdeel van een campagne die de HGJB momenteel voert.

Update werkzaamheden aan de Pastorie (25-03)

De laatste maanden is er aan de Burgemeester Vonklaan vooral binnen gewerkt. Ook is er nieuw en beter geïsoleerd glas in de kozijnen geplaatst en is de gevel gereinigd.

Gebedsmail Familie Loenen

Hierbij de nieuwste gebedsbrief van de Familie Loenen: "Het is weer even geleden dat we onze gebedsbrief schreven en er is weer veel gebeurd om de Heere voor te bedanken.

Nienke van Rijn: Zegening op zegening!

Van 10 t/m 12 maart ben ik samen met Daniël, Geanne, Bonginkosi en 4 discipelen naar Johannesburg en Pretoria geweest. De reden was een conferentie rondom 'Kidsministrie' op zaterdag in Pretoria.

Reformatorisch Meldpunt voor slachtoffers van misbruik

Het Reformatorisch Meldpunt biedt aan slachtoffers van seksueel misbruik en hun omgeving anoniem een luisterend oor en advies om goede stappen te zetten.

Dabar: Gebed gevraagd!

Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland en rust christelijke jongeren toe tot een missionaire levensstijl.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!