Gemeentedag 2016

Ook dit jaar organiseren we weer een gemeentedag voor de Hervormde gemeente van Bodegraven. Dit keer op D.V. zaterdag 24 september 2016.
Wij hopen op een gezellige gemeentedag! Dit jaar is het programma voor de gehele gemeente rondom de Dorpskerk!

Er is veel te beleven voor kinderen, tieners, volwassenen én ouderen!!
Hieronder staat alle informatie.

DAGPROGRAMMA

12.30 uur                         Inloop
12.45 uur                         Opening in de Dorpskerk
13.00 uur – 15.30 uur   Middagprogramma
13.00-14.00 uur             Orgelbespeling door Arjen van Vliet, luister live
15.30 uur                         Finale beachvolleybaltoernooi
16.00 - 17.00 uur           Poppenspeler
17.00 – 19.00 uur          Barbecue
19.00 uur                         Sing in en afsluiting gemeentedag

Bekijk hier de flyer.

AANMELDEN (vanaf 9 sept!)

Wij zijn graag goed voorbereid en daarom is aanmelden voor de gemeentedag verplicht. Wij hopen natuurlijk de hele dag op uw aanwezigheid, maar alleen aanmelden voor de bbq kan ook!

Voor de hele dag (inclusief de BBQ) vragen wij per persoon (16+) een bijdrage van €10,-. De kinderen zijn gratis! Na aanmelding aub gelijk het geld overmaken.  Na betaling bent u zeker van deelname! Op het terras staat een fooienpot om de consumpties en overige on­kosten te dekken!

Het bedrag o.v.v. uw naam graag overmaken naar:

PGB Hervormd Gemeentedag
NL39FVLB0227089022 (let op: nieuw nummer!)

ACTIVITEITEN TIJDENS HET MIDDAGPROGRAMMA - voor jong en oud

Terras
De hele middag bent u welkom op het terras rondom de kerk waar u/jij lekker kunt bijpraten onder het genot van koffie, thee, limonade met daarbij een stukje taart of een andere lekkernij.

Orgelbespeling
Van 13.00 - 14.00 uur zal Arjen van Vliet het orgel in de Dorpskerk bespelen. Loop gerust even naar binnen en kom luisteren naar bv. de Sortie van Lefebure-Wely waarbij het orgel klinkt als een draaiorgel of neurie mee met het lied You raise me up. Klik hier om live mee te luisteren.

Muziekpodium
Laat u/jij de mensen op het terras extra genieten van hun koffie en gebak, door jouw talent te laten horen? Je hoeft je hier niet voor aan te melden.

Fietstocht
Dit jaar ook weer een fietstocht. Een kortere versie, maar uitgebreid met een puzzelonderdeel! Het is een fietstocht van 13,5 km geworden, zodat we vanaf 15.30 uur weer met de gehele gemeente rondom de kerk zijn. Dan hoeft u de finale van het beachvolleybal niet te missen!

Waterballen
Je lijkt over het water te zweven en je gaat onmogelijk kopje onder! Loop, ren en vlieg over het wateroppervlakte en imponeer de mensen op de kant. Probeer het uit op de vijver bij de Burgermeester van Dobben de Bruijnstraat.

Schminken, springen en nog veel meer
De hele middag kun je je vermaken met allerlei leuke activiteiten. Er is een zandbak voor de allerkleinsten, je kunt je laten schminken, er zijn twee pony's om een ritje op te maken, er is een tumblingbaan en een springkussen om je helemaal moe te springen en er zijn allerlei Oudhollandse spelen. Genoeg te doen dus!

Kaarsen maken
Zin om je huis op te fleuren met een leuke kaars, helemaal in jouw eigen stijl? Dat kan! De hele middag is er gelegenheid om je eigen kaars te gieten en te decoreren, in een klein glazen potje. Voor deze activiteit wordt €1,50 gerekend.

Beachvolleybaltoernooi (13.00- 15.30 uur) FINALE 15.30 uur.
Altijd al een verborgen volleyballer in jezelf gezien? Of gewoon zin in een gezellige competitie? Welke teams zullen om 15:30 uur in de finale staan? Je kunt je individueel of per team (6-8 personen) opgeven. Trommel mede-gemeenteleden op en meld je aan!

Poppenspeler (16.00 -17.00 uur in de Dorpskerk)
In een verrassend decor speelt Jeroen van den Berg samen met grote poppen het verhaal over Boy. Het verhaal speelt zich af in ‘het cowboy-westen’. Op zijn reis tussen cactus en vogelverschrikker ontmoet Boy allerlei figuren. Het verhaal is gebaseerd op de gelijkenis van de verloren zoon. Een programma voor de gehele gemeente!

Aansluitend openen we de maaltijd.

Wij hopen op een mooie dag met elkaar! Voor vragen kunt u ons bellen of mailen: gemeentedag@hervormdbodegraven.nl of 06-18111200.