Startzondag

18 september 2016

Elk jaar, als de vakanties voorbij zijn en bijna iedereen weer aan het werk is of naar school, dan is er de Startzondag.

De activiteiten van de verenigingen, clubs en kringen beginnen weer. En het is goed om met elkaar het seizoen te beginnen.

Er is altijd een programma in zowel Nieuwerbrug als Bodegraven. Na de dienst is er voor iedereen wat te drinken en de mogelijkheid om uiteen te gaan in groepen met leeftijdsgenoten. Het programma:

In Nieuwerbrug

• voor kinderen van 0-3 jaar oppasdienst in de gemeenschapsruimte achter de kerk
  • voor de kinderen van 4-12 jaar een verwerking in de gemeenschapsruimte achter de kerk
  • de jongeren van 13-17 jaar zullen naar Bodegraven gebracht worden
  • iedereen van 18 jaar en ouder komt samen in de kerk om met elkaar te praten over het thema

Om 12.00 uur willen we met elkaar zingen in de Bethlehemkerk. Iedereen is hier welkom, ook als u tussendoor even thuis bent geweest. Het zingen wordt ook uitgezonden via de kerkradio en de website. We willen om 12.30 uur afsluiten.

In Bodegraven

• voor de kinderen van 0-3 jaar is er oppas in zaal 1 en 2 in ’t Anker
  • voor de kinderen van 4-6 jaar is er een verwerking in zaal 5 boven in ’t Anker
  • voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 is er een programma in zaal 4 boven in ’t Anker
  • de 10- en 11-jarigen worden verwacht in zaal 3 boven in ’t Anker
  • de 12- en 13-jarigen gaan naar het Kerkelijk Bureau
  • de 14- tot 17-jarigen mogen naar ’t Honk

Om 12.15 uur willen we met elkaar gaan zingen in de Dorpskerk. Iedereen is hier welkom, ook als u tussendoor even naar huis bent geweest. De kinderen gaan vanuit 't Anker met de leiding mee naar de kerk. Het zingen is te beluisteren via de kerkradio en de website. We hopen om 12.45 uur af te sluiten.