Praiseavond Refresh

Vijf keer per jaar organiseert Praiseavond Refresh praiseavonden in de Dorpskerk. Aan de hand van een thema worden er 10-12 liederen gezongen met de band. Tussen de liederen door wordt er d.m.v. een sketch, filmpje of getuigenis dieper ingegaan op het thema. Het Talkteam is aanwezig als mensen verder willen praten over de avond of over andere onderwerpen.

Iedereen is welkom op de avonden! Aansluitend aan de avonderedienst is er eerst koffie en thee in het koor van de kerk, waarna de Praiseavond om 20:15 uur begint.

De laatste drie data voor 2017 zijn geprikt: zondag 18 juni, zondag 8 oktober, zondag 26 november. Zet deze vast in (jo)uw agenda!

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/PraiseavondRefresh en voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden via praiseavondrefresh@gmail.com.

Hopelijk tot ziens op onze volgende avond!

Het Kernteam,
Marianne Segers - secretaris en communicatie - o.a. PR, algemeen contact met de medewerkers, contact met het dramateam en vaststellen van de data van Praiseavond Refresh;
Pieter Laurman - penningmeester en techniek - o.a. contact met de koster, het opbouwteam en het techniekteam;
Els van Os - voorzitter, thema en band - o.a. vaststellen van het thema en contact met de band en het beeldteam.
Christa van der Toorn - faciliteiten en band - o.a. contact met het barteam, het talkteam, het welkom-bij-de-deurteam, de organist en het organiseren van de medewerkersavond.

=======================

Een groot deel van de medewerkers van Refresh

Enkele opnames van vorige avonden: Klik hier!