Over deze website

Deze website valt onder verantwoordelijkheid van de wijken 1 en 2 van de Hervormde Gemeente Bodegraven. Op deze site vindt u informatie over de kerkelijke gemeente, feestelijke gebeurtenissen en activiteiten.

Deze informatie wordt door de redactie verzameld, maar ook van de gemeenteleden wordt gevraagd hierin actief mee te doen.

We vinden het leuk om op de site te plaatsen:
Berichtjes en foto's van bijzondere gebeurtenissen zoals een jubileum, doop, belijdenis, mensen in het buitenland.
Verslagen en foto's van bijeenkomsten en uitjes.
Informatie over vereningen en werkgroepen in de gemeente.
Aankondigingen van activiteiten waarbij (een deel van) de gemeente welkom is.

Alle informatie kunt u naar ons mailen, zo wordt het een website voor ons allemaal en door ons allemaal!

Deze website is in 2010 ontworpen door Coen van Meijeren (hoe zag de oude site eruit ..).
De redactie van de website bestaat uit: Jan-Kees Hartog, Elly Maarleveld en Elsien van Vliet.
Fotograaf bij huwelijken is: Bob van der Weide.
Foto's gemaakt in erediensten krijgen we via Margreet Filippo, Dirk Bouwman of een kerkenraadslid.

De redactie op een vergadering: Elsien, Coen, Jan-Kees, Elly.

Kort overzicht van de historie:

1. Maart 2006 eerste start door Jan-Kees.

2. November 2009: start met redactie (Elly, Elsien, Jan-Kees)

3. Lancering nieuwe opzet: 14 april 2010. Hosting bij web-oke.

4. September 2014: overgang hosting naar Bizway.

Bizway

Het gebruik en de omvang van de website Hervormd Bodegraven is de laatste jaren sterk gegroeid. De website krijgt momenteel enkele honderden bezoeken per dag, maandelijks wordt 12 - 20 Gbyte aan bandbreedte gebruikt waarvan ongeveer de helft voor het downloaden van erediensten (1000 per maand) en ongeveer 40% aan foto's. Met name in de piekmomenten had de website daar last van, zodat op cruciale momenten de website zelfs niet te bereiken was. Via, via, zijn we in aanraking gekomen met een Bodegraafs bedrijf, www.bizway.nl, dat professionele hosting verzorgt voor grote bedrijven. De hosting vindt plaats in een datacenter met een hoge beschikbaarheid, volop capaciteit en bandbreedte. We zijn 'bizway', met directeur Bart Lageweg, erkentelijk voor deze service.

Hosting: bizway.nl