Facebook Twitter Google Plus

Gemeentedag 2016 (Update foto's bbq en sing inn)

24 september 2016   |   Door E M (Redactielid)

Zaterdag 24 september hielden we met elkaar de gemeentedag voor de hervormde gemeente van Bodegraven. Een erg gezellige en zeer zonnige gemeentedag! 

Dit jaar was het programma voor de gehele gemeente rondom de Dorpskerk. Er was veel te beleven voor kinderen, tieners, volwassenen én ouderen!

Terras, orgelbespeling, kaarsen maken, een beach volleybaltoernooi met wel acht teams, waterballen op de vijver, schminken, een zandbak voor de allerkleinsten, twee pony's om een ritje op te maken, een tumblingbaan,  een springkussen, oud hollandse spelletjes en een fietspuzzeltocht.

Om vier uur was er een voorstelling van een poppenspeler. In een verrassend decor speelde Jeroen van den Berg samen met grote poppen het verhaal over Boy. Het verhaal speelde zich af in ‘het cowboy-westen’. Op zijn reis tussen cactus en vogelverschrikker ontmoette Boy allerlei figuren. Het verhaal was gebaseerd op de gelijkenis van de verloren zoon. Aansluitend openden we de maaltijd met het zingen van 'het Onze Vader'. Buiten stonden de barbecues en salades al klaar, dus begonnen we gelijk met de maaltijd, die een ieder zich prima liet smaken. 

De dag werd afgesloten met een Sing Inn in de kerk.

-0-0-0-0-0-0-0-0--

-0-0-0-0-0-0-0-0--

De vier foto's hieronder zijn ingestuurd door Dirk Bouwman. Mocht u ook foto's hebben gemaakt, stuur ze gerust door naar de redactie: info@hervormdbodegraven.nl


Orgelbespeling door Arjen van Vliet