Facebook Twitter Google Plus

Opvoedkring 4G

15 juli 2017   |   Door EvV (Redactielid)

4G is het afgelopen seizoen gestart met de organisatie van geloofsopvoedingsavonden. De data voor het nieuwe seizoen zijn bekend.

Waarom 4G? 

God, Hij is de Schepper van alles wat leeft. Ons leven en dat van onze kinderen is geschapen tot eer van Hem. 

Gezin, een intieme verbinding van mensen. Een kleurrijk kunstwerk, samengesteld uit emoties, verlangens, ervaringen en karakters. Daarbinnen wil God een plek krijgen. 

Geloof, het kennen van Gods oneindige liefde schept een verlangen om te delen. Delen met onze kinderen door de doop en de hierbij uitgesproken belofte om ze naar vermogen te onderwijzen en te laten onderwijzen. 

Gemeente, God bracht ons bij elkaar rondom Zijn woord. We zijn uniek en juist daarom kunnen we elkaar tot een hand en voet zijn.

In deze 4 G’s ligt de basis van de geloofsopvoedingsavonden. We willen iedereen bedanken voor de inbreng tijdens de avonden. Deze inbreng heeft er voor gezorgd dat de avonden interactief en open waren. 

De kerkenraad heeft toestemming gegeven voor de voortgang van de 4G avonden in het komende seizoen en de collecte op 16 juli was voor dit doel bestemd. 

4G Opvoedavonden nieuwe seizoen
Na het goede nieuws van de kerkenraad zijn we aan de slag gegaan met de organisatie van nieuwe 4G Opvoedavonden in het komende winterseizoen. Zet deze avonden alvast in je agenda: 22 november25 januari en 12 april. Alle opvoeders zijn van harte welkom!

Hartelijke groet en tot ziens,
Elma Oudshoorn, Corinna de Groot, Christien Nobel, Rachel Mans. 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!