Facebook Twitter Google Plus

Chadash 2017: Terug in Bodegraven

28 juli 2017   |   Door E M (Redactielid)

Update (28 juli): "De Bodegraven 3 groep is, na een voorspoedige reis, in Bodegraven aangekomen." We sluiten hierbij het verslag Chadash 2017. 

Update (27 juli): "Het is alweer de laatste dag voor de Bodegraven 3 groep. Gisteren is er nog flink gefietst, (delen van) de Marmotte en de Sabot en vandaag is er, hoog in de bergen, gewandeld.De groep kan terug kijken op een mooie week waarin veel grenzen verlegd zijn én er was een jarige deze week!" Ook namens de webredactie: 'Van harte gefeliciteerd, Inge!'

Update (25 juli): "Ook de 3e col, de Alpe d'Huez, is bedwongen. Naast fietsen is er ook tijd voor Bijbelstudie. Deze gaan deze week over 'Volharding' met als uitgangstekst 2 Tessalonicenzen 3:5."

Update (24 juli): "Inmiddels zijn er twee cols beklommen, de Col d'Ornon en de Col du Glandon. Iedereen heeft de beide cols gehaald, een topprestatie! Want, de weersomstandigheden waren niet optimaal...In plaats van zon waren er vandaag wolken, waaruit een flinke hoeveelheid regen viel. Toch fietste iedereen dapper door. Boven eerst opdrogen/wat eten in de bus en daarna terug naar beneden om in het chalet te douchen en op te warmen. Natuurlijk werd er ook nog even tijd gemaakt voor een groepsfoto. (Zie album 3) "

Update (22 juli): "De Bodegraven 2 groep is weer thuis, dankbaar kijken ze terug op een heel mooie week. De Bodegraven 3 groep is inmiddels veilig aangekomen in Vaujany. De koffie, thee en fris stonden al klaar..."

Update (20 juli): "Naar boven met de kabelbaan en dan klimmen, dalen én natuurlijk genieten van de prachtige 'points de vue'!" Dat was wat de Bodegraven 2 groep op hun laatste dag in Vaujany deed.

Update (19 juli): "Wat doe je als de Tour de France bij jouw chalet voorbij komt, over een route die jij zelf pas gefietst hebt? Nu ja, een gedeelte van, natuurlijk... Dan ga je kijken!"

Update (18 juli): "Vandaag hebben alle deelnemers, op de fiets, de Alpe d'Huez beklommen." Een knappe prestatie, die ze graag willen delen. Kijk snel verder bij de foto's Bodegraven 2 groep...

Update (17 juli): "De Bodegraven 2 groep werkt zich flink in het zweet! Na de verplichte slalomles bij de start, om het bochten nemen en remmen tijdens de afdaling te oefenen, hebben ze inmiddels al twee 'Cols' bedwongen:De 'Col d'Ornon' en de 'Col du Glandon'. Het weer is prachtig en de sfeer is erg goed. 's Avonds wordt er nagedacht over Efeze 6. 'Wie ben jij in Christus?' Het tweede foto-album is inmiddels behoorlijk (aan)gevuld. Zie hieronder...

Update (15 juli): "De Bodegraven 2 groep is, na een voorspoedige reis, even na 16.00 uur gearriveerd bij het Lac Douce."

Update (14 juli): "De bagage en fietsen van de Bodegraven 2 groep zijn geladen. Vannacht vangt de heenreis aan. Op naar Vaujany."

Update (10 juli): "Van vrijdag op zaterdagnacht (14/15 juli) vertrekt Bodegraven 2 groep richting Chadash. Tijdens Chadash wordt er behalve gefietst ook actie gevoerd voor 'Hulp Libanon' i.s.m. de GZB. Van harte aanbevolen! (Kijk voor meer info onderaan op deze pagina)

Update (8 juli): "De Bodegraven 1 groep is weer thuis, met elkaar hebben ze een mooie week gehad waarin naast inspanning ook ruimte was voor ontspanning."

Update (4 juli): "De Bodegraven 1 groep is bijna op de helft van de reis. Met elkaar wordt er fanatiek gefietst en/of gewandeld en 's avonds nagedacht over de Wapenrusting. Het weer is prachtig en de sfeer zit er goed in."

============== 

Meer info? Kijk ook op hun Facbookpagina: facebook.com/stichtingchadash/ 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!