Facebook Twitter Google Plus

Kamp Leusden 2017: Verslag

15 juli 2017   |   Door EvV (Redactielid)

Zaterdag 15 juli zijn we weer teruggekeerd van een week Leusden. We hebben weer genoten! We hebben met elkaar weer een super gave week gehad die in het teken stond van ‘De Première’ .

Kampthema

In deze week hebben we veel toffe spellen  gedaan zoals levend Stratego en sterrenjacht. Dit jaar hadden we op de bonte avond zelfs een heuse bruiloft die door de kinderen was bedacht! Ook hebben we gepraat over het Bijbels thema ‘YOLO’. We hebben het gehad over deze kreet die ‘You only live once’ betekend. Onder andere hebben we het verhaal van de verloren zoon, het Paasverhaal en het omgaan met de natuur besproken In kleine groepjes hebben we hier dagelijks verder over gepraat. Op deze manier hebben we de kinderen de liefde van God kunnen laten zien en dichter bij hem kunnen brengen.

De sfeer onderling was wederom erg goed! Er werd fanatiek meegedaan met de spellen en er zijn geen grote ongelukken gebeurd. Het aantal kampverkeringen was dit jaar zelfs niet op één hand te tellen!

Bedankt

We willen verder graag iedereen bedanken die deze week tot zo`n mooie week heeft gemaakt. Zo willen we Bas en Rianne van BKTrans bedanken voor het brengen en halen van onze fietsen en bagage. Ook bedanken wij Esther Dijkstra die op zondag met ons de kampdienst heeft gedaan. Daarnaast zouden we graag alle kinderen willen bedanken die mee zijn geweest. Door jullie is het een super gaaf kamp geworden, bedankt! Maar bovenal willen wij God danken voor de week die Hij ons heeft gegeven, we danken Hem voor alles wat we mochten ontvangen. Hij heeft ons energie en wijsheid gegeven, beschermt, bewaart en in veiligheid weer teruggebracht.

Facebook

Voor meer berichten kan je terecht op de Facebookpagina van het kamp; Facebook.com/kampleusden. Hier hebben we een aantal foto’s op gezet, ook hebben we dagelijks het kampjournaal opgenomen en hier geplaatst. Op deze pagina zullen we de komende tijd nog wat foto’s en filmpjes plaatsen.

 

De leiding van Kamp Leusden 2017: Klaartje van Vliet, Bas van Vliet, Willemijn Kemp, Tim van Rijn, Sonja van der Pol, Jos Bunt, Joanne de Graaf, Mark Verdoold, Jelle Baas, Elsbeth de Graaf en Karin van Lunteren.

 @ Kamp Leusden 2017, groepsfoto (klik op foto voor vergroting)


@ Kamp Leusden 2017, uitleg/tentindeling


@ Kamp Leusden 2017, kampdienst op zondagochtend


@ Kamp Leusden 2017, ochtendgymnastiek


@ Kamp Leusden 2017, de speeltuin bij de pyramide van Austerlitz

 
@ Kamp Leusden 2017, ondanks de 'paar spetters' veel plezier in de grote tent! (wo.ochtend)


@ Kamp Leusden 2017, naar Amersfoort voor de Vossenjacht

 
@ Kamp Leusden 2017, tenten leeg, tassen gepakt, laatste ontbijt, bijna voorbij... 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!