Tienerkamp Bodegraven: Verslag

15 juli 2017   |   Door E M (Redactielid)

Na al dat volgen via Facebook, vinden wij, leiding Tienerkamp, het leuk om deze samenvatting te plaatsen: "In de week van 10 t/m 14 juli zijn wij, Tienerkamp Bodegraven, een midweek in Vierhouten geweest.

Tienerkamp Bodegraven een kamp voor alle tieners in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar uit Bodegraven, Nieuwerbrug en omstreken. Georganiseerd vanuit Hervormd en Emmaüs Bodegraven.

Het was een midweek waarbij we met wisselvallig weer te maken kregen, maar door soms wat creatief te zijn, met het programma wisten we veel regendruppels te ontwijken.

We vertrokken maandagmorgen om 08.30 met 17 tieners en 5 leiding naar Vierhouten toe. (We kwamen overigens met evenveel tieners en leiding weer terug op vrijdag).

Na een aantal kennismakingsspelletjes leerden we elkaar al beetje bij beetje kennen. (Het leuke van dit kamp is namelijk dat veel tieners elkaar vooraf nog niet kennen). Het is dan gaaf om te zien, dat je na een midweek met elkaar, op vrijdagochtend met een redelijk hechte groep weer terugkomt.

De week vervolgde zich met een aantal verschillende bosspellen (Vlaggenroof, Levend Stratego e.d.), een sportmiddag, een filmavondje, zwemmen en een dag naar Harderwijk, waar een bezoek aan het Dolfinarium niet kon ontbreken.

Iedere avond hadden we een SU`tje (Stil Uurtje), wat ondanks de naam doet vermoeden, vaak wel langer dan een uurtje duurde. Tijdens deze momenten stonden we stil bij HELDEN. Iedereen heeft wel iemand waar hij tegen op kijkt. (een voetballer, zanger), maar kent de Bijbel ook helden? We mochten deze week stilstaan bij Mozes, David en Jezus. Al kwamen we erachter dat het woord helden voor deze Bijbelse personen eigenlijk tekortschiet.

Het SU`tje van woensdag werd gedaan door de heer Noorland (voorganger van de Brugkerk in Nieuwerbrug). Wij vonden het leuk dat hij de moeite nam om naar Vierhouten toe te komen om het met ons over David te hebben.

Wij als leiding vonden het een onwijs gave midweek. En hebben het hartstikke leuk gevonden. Het was dan ook goed om te horen dat veel tieners bij terugkomst zeiden: “Tot volgend jaar”.

Dus alvast voor de agenda: maandag 16 juli t/m vrijdag 20 juli 2018!

Iedereen nog een goede zomervakantie gewenst,
Leiding Tienerkamp Bodegraven.
(Izaura Bregman, Frederik de Koning, Esme Nauta, Vincent Rocha en Johan Verdoold)"

Weer thuis na een zeer geslaagde week @ Tienerkamp Bodegraven

Groepsfoto @ TIenerkamp Bodegraven, klik op de foto voor 'vergroting'...

Woensdagavond (12-07) kwam de voorganger van de Brugkerk op bezoek. (Nathan Noorland)
Met elkaar werd er nagedacht over het weekthema 'Helden'

Ontbijten @ Tienerkamp Bodegraven

Sport en Spel @ Tienerkamp Bodegraven

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!