Facebook Twitter Google Plus

Kinderfeest Bodegraven: Groepsfoto's

15 juli 2017   |   Door E M (Redactielid)
Woensdagmorgen (12-07) gaf wethouder Laura Leijendekkers het startsein voor het Kinderfeest Bodegraven. Dit deed ze door tien ballonnen, voor elk jaar één, lek te prikken. Oftewel: 10 jaar Kinderfeest!

De eerste dag viel er heel veel regen. De kinderen zelf hadden er geen last van. Zij vermaakten zich prima met Knip en Plak, Knabbel en Babbel, Relaxtime, Sport en Spel en natuurlijk het Podiumprogramma met o.a. Sem en Sam. Het hele programma werd in de ochtend binnen gedraaid, droog en lekker warm.

Geweldig, te zien hoe de Tokkies en Hulptokkies de kinderen begeleiden. Meer dan 100 vrijwilligers zijn in touw voor het Kinderfeest Bodegraven. Vergeet hierbij niet het werk dat verzet wordt door de Stuurgroep en Logistiek, een gigantische organisatie!  

De tweede dag startte met een stralende zon, niet te warm, dus er werd zowel binnen als buiten gespeeld. Vooral tijdens Sport en Spel was het erg fijn dat de kinderen naar buiten konden en ook de Relaxtime vond buiten plaats, evenals de Knabbel en Babbel. 

En ook vrijdag, de laatste dag van het Kinderfeest was het weer genieten. Veel te snel vlogen de drie dagen Kinderfeest voorbij, een goed teken. Op naar volgend jaar! 

 
Klik op de groepsfoto's voor een vergroting!

Op de eigen website van het Kinderfeest Bodegraven zijn veel foto's te vinden. Klik hier!
De webredactie ontving er ook flink wat, waarvoor dank. Kijk hieronder verder voor de albums...

Met dank aan Rebonieuws voor de foto van de opening!  

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!