Facebook Twitter Google Plus

TeenEvent 2017: Nieuwsbrief

5 oktober 2017   |   Door E M (Redactielid)

TeenEvent komt steeds dichterbij en we hebben er uiteraard super veel zin in! De aanmeldingen voor hulp stromen rustig binnen. Eerlijk gezegd, te rustig, want we hebben helaas nog niet voldoende hulp...

Daarom nogmaals de oproep!: Heb je tussen 17 en 20 oktober tijd en vind jij het superleuk om op een actieve en gezellige manier tieners 4 geweldige dagen te bezorgen, en zo God 's liefde uit te kunnen stralen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Naast de Ruby's (medewerkers overdag) zijn er ook nog steeds Gatewatchers, Nachtwakers, Opbouwers, Afbouwers en Kokers nodig. Sterke en handige vrouwen en mannen gezocht dus! Om breed te staan op het terrein of om goed te roeren in de pan ;)

Wil je meedoen of heb je vragen, reageer dan even met een mailtje (info@teenevent.nl óf nannaborsboom@gmail.com) of stuur een berichtje naar dit nummer -> 0619703017
Wij zien jullie antwoord tegemoed!

Zojuist is ook onze eerste nieuwsbrief van dit jaar uitgekomen: Klik hier!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Nanna Borsboom

 
Stuurgroep 2017:
Renaldo, Annefleur, Lisanne, Gilles
Nanna en Marieke


 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!