Open Monumentendag 2017

9 september 2017   |   Door E M (Redactielid)
In het weekend van 9 en 10 september waren meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk. In Bodegraven stonden op zaterdag 9 september de deuren open.

O.a. de Dorpskerk waar een ieder vrij rond kon kijken, de toren mocht beklimmen, kon luisteren naar muziek en orgelspel of kijken naar de oude schoolplaten over de Bijbel en de tabernakel.

In de middag was er een opvoering van 'Camerata Capelle', een ensemble onder leiding van Boudewijn Bruil. Het ensemble legt zich toe op het repertoire uit de barok en de klassieke periode. Bij het concert traden een combinatie van sopraan, hobo, fluit, strijkers en klavecimbel op. Ook traden, tijdens deze middag, drie solisten aan: sopraan Yelena Guryeva, hoboïste Marjola Uitendaal en fluitiste Marinke Dormaar.

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!