Getrouwd: Tim en Joanne

23 september 2017   |   Door E M (Redactielid)
Vrijdag 22 september zijn getrouwd: Joanne de Graaf en Tim van Rijn. Beiden zijn binnen onze gemeente vooral bekend vanwege Kamp Leusden.

Zelf geven ze door: "Ja ja, wat er allemaal kan ontstaan uit Kamp Leusden... Elkaar ontmoet als leiding bij dit kamp en afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd! We hebben genoten!"

De inzegening van hun huwelijk vond plaats in de Salvatorkerk (Pinkstergemeente Morgenstond). De rode draad in de dienst was het bouwen op een goed, stevig Fundament. Als dat Fundament goed is kun je gaan groeien.

Het bruidspaar gaat wonen op de Dronensingel, het huis van Nienke van Rijn, te Bodegraven.
Ook namens de webredactie van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en Gods zegen.

Meer info over het Zomerkamp? Klik hier: Kamp Leusden

Donderdag 19 oktober

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!