Praiseavond Refresh: 8 oktober (Verslag)

9 oktober 2017   |   Door EvV (Redactielid)
Zondag 8 oktober was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. De avond stond in het teken van het gebed dat Jezus zelf aan ons heeft gegeven. Het thema was deze keer ‘Onze Vader’.

In de liederenkeuze was dit duidelijk terug te zien.

We zongen achtereenvolgens: Vul dit huis met Uw glorie; Good good Father; Groot is Hij; Ooit komt er een dag; Ik wil juichen voor U, mijn Heer; 10.000 reasons; Psalm 51; Regeer in mij; Lopen op het water; Indescribable; Forever en Onze Vader.

Tussendoor droeg het dramateam nog een tekst met betrekking tot het 'Onze Vader' voor. Dit nodigde uit tot nadenken over...

===========

Meer info over de Praiseavonden Refresh? Klik op het logo hieronder of kijk op de pagina op deze website: Klik hier. Zijn er liederen die je/u graag een volgende Praiseavond zou willen zingen? Stuur dan een mailtje! Email: praiseavond.refresh@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/PraiseavondRefresh
an harte welkom op de volgende Praiseavond Refresh op d.v. zondag 26 november!

Donderdag 19 oktober

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!