Alleengaanden Ontmoeting: 15 jaar!

16 oktober 2017   |   Door E M (Redactielid)

Met Gods hulp was er 15 jaar lang, elke 3e zondag van de maand, in 't Anker gelegenheid voor een ontmoeting met al de alleengaanden van kerkelijk breed Bodegraven, die het fijn vonden om...

...  met elkaar hun wel-en wee te delen, gezellige onder-onsjes, een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen, soms zingen, of een ochtend of dagje er op uit gaan met elkaar. Al 15 jaar, ja u leest het goed, al 15 jaar lang!

Op zondag 15 oktober, stonden we hierbij stil met een extra feestelijke ochtend. De zaal was prachtig versierd en een ieder genoot van de taart bij de koffie en de hapjes bij het drankje. Vanwege het jubileum werd er deze keer ook een Bingo gehouden, met leuke prijzen. Kijk hieronder voor een fotoverslag van de ochtend. Komt u volgende maand ook? Van harte welkom!

Groeten namens het team,
Gerrit, Irma, Domingo, Dirk, Corrie.

Donderdag 19 oktober

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!