Facebook Twitter Google Plus

Eerste gemeentetijdschrift is verschenen

21 november 2017   |   Door EvV (Redactielid)

‘De Bouwplaats’ is de titel van het tijdschrift dat in het weekend van 24 november samen met Kerkklanken op de deurmat van elk gemeentelid is gevallen. Een tijdschrift voor, van en door iedereen van onze Hervormde Gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug. 

Een tijdschrift dat voorbeelden, inspiratie en inhoud geeft aan het jaarthema ‘Bouw Uw Koninkrijk’ dat in september werd gestart. Een tijdschrift ook waarmee wij als redactie hopen dat ,,jij geïnspireerd raakt en aan het denken wordt gezet rond het thema evangelisatie. Dat je biddend gaat of blijft zoeken naar jouw rol op Gods bouwplaats. Samen met anderen, want daar zijn we gemeente voor”, zoals evangelisatieouderling Gerco Soet in de inleiding schrijft.

In het blad lees je de spontane antwoorden op de vraag: ‘Wanneer heeft u voor het laatst geëvangeliseerd?’, Je leest wat er gebeurt als je tien dagen achter elkaar over Jezus ‘vertelt’ en wat een moslim ontdekt als hij op onze kerkbanken plaatsneemt. Voor de kinderen is er de evangelisatie-speurtocht. 

Het blad niet ontvangen? Kijk of er in de kerk nog exemplaren over zijn! 

 


 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!