Facebook Twitter Google Plus

Bouw Uw Koninkrijk op de jeugdclub de Wegwijzer!

16 november 2017   |   Door EvV (Redactielid)
Woensdagavond 8 november is met het thema Bouw Uw Koninkrijk gewerkt. Dit keer op de jeugdclub De Wegwijzer.
De avond begon met zingen, kringgebed en samen nadenken over 1 Korinthe 3. Daar staat dat Jezus onze enige fundament is. Het ging dus over bouwen. En dat hebben we letterlijk gedaan. Welke groep heeft in twee minuten een zo hoog mogelijke toren gebouwd?
 
De ene toren was iets steviger dan de ander. Maar in een korte tijd stonden daar wel twee hoge torens. Met dezelfde blokken hebben we Mega Jenga gespeeld. Bij dit spel blijkt maar weer hoe belangrijk het is om een goed fundament te hebben. Want juist bij dit spel wordt het fundament steeds zwakker. En wat gebeurt er dan? Juist de toren valt om.
 
Voor een huis heb je ook een goede fundering nodig! Anders komt het scheef te staan. Zo is het ook met ons leven. Jong of oud. Een belangrijke vraag voor ons allemaal is dan ook: Wat is jouw fundament? Waar bouw jij je leven op? Jezus is ons fundament vertelt God ons in 1 Korinthe 3! Wat een schitterend mooi fundament om op te bouwen. Op de vraag bij wie mag Jezus in het hartje komen wonen, gingen alle vingers van de kinderen en de leiding de lucht in. Mooi he!
 
Laten we allemaal maar veel voor onze kinderen bidden. Laten we Jezus volgen en volledig vertrouwen op Zijn Liefde voor jou en mij. Laten we maar gaan bouwen samen met Jezus in onze gemeente, gezin en nog belangrijker in ons eigen leven. En dat alleen omdat Jezus heel veel van ons houdt.
Bouw Uw koninkrijk Heer!
 

 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!