Getrouwd: Peter en Jacorine

27 november 2017   |   Door E M (Redactielid)
Maandag 27 november zijn getrouwd: Jacorine Laurman en Peter Cox. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt. (Married: Jacorine Laurman and Peter Cox; Blessing by vicar M.J. van Oordt.)

Schriftlezing: 1 Johannes 4: 7-21 (Reading of the Bible, 1 John 4: 7-21).
Trouwtekst: "God is liefde en wie in de liefde blijft, blijft in God, en God in hem." (1 Johannes 4:16b)
(The Core: "God is love, and those who live in love live in union with God and God lives in union with them." (1 John 4:16b))

Er werden naast nederlandstalige ook twee engelstalige liederen gezongen: "Amazing grace" en "Be thou my vision". Het bruidspaar gaat wonen aan de Dronensingel te Bodegraven.

Ook namens de webredactie van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en Gods zegen.
(The members of the website congratulate you with your marrige and may God bless you)