Kerstviering Zondagsschool (Fotoverslag)

27 december 2017   |   Door E M (Redactielid)
Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Het thema was dit jaar "Goed nieuws".
Klik hier voor de liturgie van de Kerstviering.
Klik hier voor de link naar de opname van de Kerstviering.

De kinderen van de Zondagsschool werkten allen mee aan de viering. Ze zongen o.a. in drie groepen en allemaal tegelijk enkele liederen o.l.v. Nanna Borsboom (dirigente). De organiste (Dianne van Asselt) kreeg muzikale ondersteuning van William (piano) en Gerdine Chong (dwarsfluit).

Een aantal zeiden een gedicht op of lazen de schriftlezing voor. En ook tijdens de collecte voor het IKEG (Stichting Kinder Evangelisatie Genootschap) kreeg men hulp van een aantal kinderen. De Kerstgeschiedenis werd verteld door meester Freerk en het vrije verhaal werd verteld door juf Ria.

© Foto's: Jannette Sterk; Verder kijken? Klik op: www.facebook.com/fotografievanmijvoorjou/

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!