Zingen na de ochtenddienst

15 januari 2018   |   Door E M (Redactielid)

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er in dit nieuwe jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag (14 januari) was het zover, de eerste Sing-in! Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Na de ochtenddienst was er eerst gelegenheid om met elkaar koffie/thee en fris te drinken en elkaar te ontmoeten. Daarna werd er met elkaar, onder leiding van een aantal muzikanten, gezongen.

Het eerste half uur werden er liederen gezongen van een te voren samengestelde liturgie. Klik hier voor de liederen. Daarna was er gelegenheid tot het zingen van enkele verzoeknummers. Deze eerste keer waren dat 'Hine ma tov', 'God maakt vrij' en 'Samen in de Naam van Jezus'. Om 12 uur werd de Sing-in afgesloten.

De volgende Sing-in is vastgelegd op D.V. zondag 18 maart aanstaande. Van harte welkom!

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!