Muzikale Ontmoetingen

13 februari 2018   |   Door E M (Redactielid)
Luisteraars en Gemeente: We willen u ook via de website laten weten dat, na ruim 58 jaar, Muzikale Ontmoetingen gaat stoppen met uitzenden. De laatste uitzendingen zijn op D.V. 23 en 24 maart.

De redactie heeft daartoe besloten omdat één van de redactieleden te kennen heeft gegeven te willen stoppen, en dat de lijst met namen en kerkradio luisteraars steeds minder wordt en er niet meer bijkomen. Ook hebben we verscheidene keren een oproep gedaan aan u als gemeente mee te werken aan de uitzending maar daar is weinig reactie op gekomen.

Met Gods hulp mochten we zo’n 1270 uitzendingen verzorgen. Vanaf het begin in 1959 hebben vele redactieleden en ook wij met veel inzet, vreugde en liefde de programma’s voor u gemaakt.

Allereerst danken we de Heere daarvoor en bedanken we de trouwe luisteraars die niet aflatend hun felicitaties en aanvragen hebben ingezonden, alsmede de predikanten en gemeenteleden die de meditaties hebben verzorgd.

In maart hopen we de laatste uitzending te maken. Gelukkig blijft er nog veel mooie geestelijke muziek te beluisteren via radio en televisie.

Ontvang een hartelijke groet van,
Jan Mast, Nico Visser, Krijn Schreuders, Sonja den Boon en Emmy Soet.

Redactie MO: Jan Mast, Nico Visser,
Emmy Soet, Krijn Schreuders en Sonja den Boon

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!