Facebook Twitter Google Plus

Kerstkaartenactie 2017

14 december 2017   |   Door EvV (Redactielid)

Ook dit jaar organiseren we de welbekende Kerstkaartenactie. Dit kan echter niet zonder jouw en uw hulp! Wie kan er vrijdagavond 22 december komen helpen met sorteren en/of zaterdag 23 december komen helpen met bezorgen!? Meld je aan!

Met de opbrengst van deze actie zullen de zendingswerkers worden ondersteund, die vanuit onze gemeente zijn uitgezonden. We roepen hierbij iedereen op zijn/haar kerstkaarten, die naar familie, vrienden en bekenden in de plaatsen Bodegraven, Nieuwerbrug en Zwammerdam worden gestuurd, in te leveren op een aantal inleveradressen.

Deze kerstkaarten zullen dan op 23 december door vrijwilligers worden bezorgd. Het is goed om te weten, dat vorig jaar deze actie € 2.017,- heeft opgebracht!

Het bezorgen van de kaarten kost € 0,50 per kaart. Gelieve dit met gepast geld te betalen bij de inleveradressen. De inleveradressen waar de kerstkaarten met als bestemming Bodegraven, Nieuwerbrug en Zwammerdam zonder postzegel kunnen worden ingeleverd zijn de volgende:
* Fam. J.Kastelein; Meije 57
* Receptie Vijverhof; Burgemeester van Dobben de Bruijnstraat 23
* Mevr. Nagel; Oranjelaan 8
* Fam. J.P. Gorissen; Boesemsingel 27
* Fam. J. Luking; Dronensingel 138
* Fam. K. van Rijn; Karperlaan 18
* Fam. Graafland; Houtwerf 14, Nieuwerbrug a/d Rijn

Het inleveren van de kerstkaarten op de inleveradressen kan vanaf donderdag 7 december tot en met vrijdag 22 december (17.00 uur).

Aanmeldingen voor het sorteren op vrijdagavond 22 december (aanvang 19.00 uur in 't Anker) en het bezorgen op zaterdag 23 december (kaarten kunnen om 9.00 uur worden opgehaald in 't Anker) zijn van harte welkom!

Aanmelden kan via email: info@andremeijers.nl of via de telefoon op 06-38240711.


 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!