Muzikale ontmoetingen

Muzikale Ontmoetingen biedt één keer in de maand een verzoekplaten programma met geestelijke muziek door en voor luisteraars. Een programma waarin we mooie liederen en psalmen beluisteren die zijn aangevraagd voor een jarige, jubilea, bij ziekte of ter bemoediging van iemand uit de gemeente. Verder luisteren we naar een declamatie, meditatie, een kort verhaal en kerkelijk nieuws.

Het doel is om in meeleven en verbondenheid met elkaar gemeente te zijn zowel voor de Hervormde Gemeente Bodegraven als Nieuwerbrug. Op elke eerste vrijdag van de maand hebben we een uitzending. Deze is te beluisteren via de kerkradio op vrijdagavond om 19.00 uur en de herhaling op zaterdagmorgen om 10.00 uur. De uitzending is achteraf na te luisteren op elke gewenst moment via de volgende link: Muzikale Ontmoetingen

De aanvraag voor een gemeentelid of voor de jarigen die in Kerkklanken vermeld staan, kan op een briefje in de brievenbussen van Rijngaarde of 't Anker of via een e-mail. Vermeld naast het cd-verzoek de naam en het adres voor wie u de cd aanvraagt. Zij worden daarvan op de hoogte gesteld.

Een cd-boek met aan te vragen muziek is in te zien in 't Anker en in de Dorpskerk. Zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat er een mooi programma wordt uitgezonden. Ook voor actuele informatie verwijzen we u graag naar de stukjes in Kerkklanken onder het kopje "Muzikale Ontmoetingen". Van harte welkom in onze uitzending!

Redactie MO: Jan Mast, Nico Visser,
Emmy Soet, Krijn Schreuders en Sonja den Boon

Voor vragen of info kunt u de redactie van Muzikale Ontmoetingen mailen.