Vrouwen Wandelgroep

Op initiatief van Nienke van Rijn is er in 2016 een Vrouwen Wandelgroep opgericht die één keer per maand wandelde. Afwisselend op de maandagavond of op de zaterdagochtend. Een initiatief waar gretig gebruik van werd gemaakt. Deze groep is sinds 1 januari 2017 overgegaan in een groep die iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.15 uur wandelt.

De groep maakt contact via WhatsApp (Maandagavond Wandel). Via deze App ontvang je, op maandag, het startpunt en de route. Je bent vrij te komen. Wil je zeker weten dat er op je gewacht wordt dan geef je dat door op dezelfde App. Er worden routes door en rond Bodegraven, van ongeveer 6 kilometer, gelopen. Bij langere routes kan er worden gesplitst. 

Inmiddels staan er 40 vrouwen in de Appgroep. Een gemêleerd gezelschap, waarbij wandelen en genieten van de omgeving voorop staat. Daarnaast worden er natuurlijk contacten gelegd. Tijdens het lopen wordt er regelmatig van maatje gewisseld, zodat je ook die ander leert kennen.

Nieuwsgierig geworden? Vragen? Zin om mee te lopen? 
Je bent van harte welkom!

Ook als je zelf geen WhatsApp op je telefoon hebt kun je meelopen, dan ontvang je op maandagochtend een smsje met alle info.

Contactpersoon:
Elly Maarleveld (info@hervormdbodegraven.nl) 
Elsien van Vliet (info@hervormdbodegraven.nl)

@ de start in januari 2017

 

@ 6 augustus 2017