Toerusting voor jeugdleiders

Voor in de agenda: zaterdag 3 september, toerusting voor alle jeugdleiders binnen onze gemeente!

Psalmzangavond terugkijken

Het is mogelijk om de Psalmzangavond van 23 juni terug te kijken.

Praise Avond Refresh (verslag)

Zondagavond 26 juni jl. was er eindelijk weer een Praise Avond Refresh in de Dorpskerk. Het thema van de praise-avond was ‘Opnieuw samen in Zijn Naam!’.

Welkom in de gemeente

Op zondag 12 juni was er na de ochtenddienst weer een welkomstmoment in 't Anker. Nieuwe gemeenteleden stelden zich aan ons voor.

Terugblik Gemeentedag

We hebben een fantastische Gemeentedag gehad met leuke activiteiten, veel gezelligheid en een mooie opbrengst voor de zendingswerkers.

SIZA vrouwenochtend: 10 juni (Verslag)

Wat was het een mooie ochtend en heel fijn om met elkaar te (be)danken en elkaar te ontmoeten. We hebben heerlijk veel gezongen en deelden wat ons heeft geraakt, waarvoor we dankbaar zijn en wat ons bij bleef van het afgelopen seizoen.

Ben je ook betrokken op onze jeugd?

We verwachten komend seizoen meer jongeren op catechisatie dan in het afgelopen jaar. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe mentoren.

Menorah uitje naar Delft

Als Menorah vrouwenbijbelstudiekring zijn we 20 april jl. met 21 vrouwen een dagje naar Delft geweest, aan het einde van het seizoen. We waren blij dat het na 2 jaar weer kon, ons jaarlijks uitje.

Jaarfeest club

Jeugclub 'De Wegwijzer' heeft, vrijdag 22 april, het Jaarfeest gehad. Alle kinderen werden om 18.00 uur in 't Anker verwacht. Bekijk de foto's van deze gezellige avond!


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.