Praise Outside: 31 augustus

Zaterdagmiddag 31 augustus willen we vanaf 15.30 uur weer met elkaar gaan zingen op het Raadhuisplein. Vorig jaar hadden we een prachtige middag met elkaar. Ben(t) u/jij er dit jaar ook (weer) bij?

Lake Brothers: 31 augustus

Zaterdag 31 augustus is het weer zover, Lake Brothers. Loop jij deze keer ook (weer) mee? Om het echte natuurschoon te kunnen zien vertrekken we stipt 6.00 uur vanaf de parkeerplaats...

Het jaarlijkse dagje uit!

Hierbij een bericht over het dagje uit op donderdag 5 september a.s. van de 'Ontmoeting Alleengaanden' dat we elk jaar organiseren. We gaan met een bus op stap én er is nog plek. Dus ga gezellig met ons mee! 

Zomerkamp Leusden: Verslag 50e editie

Zaterdag 20 juli zijn we voor de 50e keer afgereisd naar de bossen van Leusden voor een gaaf kamp. Het toepasselijke thema van het kamp was 'Oud maar goud'. Als Bijbels thema hadden we 'Abraham en Sara'.

Kinderfeest 2019: Schatrijk op het Raadhuisplein!

Update: In verband met de hitte en in overleg met de medewerkers van het Rode Kruis werd het programma op donderdagmiddag afgelast. Vandaag, vrijdag 26 juli, waren alle Tokkies weer paraat en hebben zij de kinderen, zowel 's morgens als 's middags, een prachtig slotfestijn bezorgd!

Kamp Leusden 2019

Update: I.v.m. met de hitte is het kamp dit jaar één dag eerder afgebroken. De kinderen zijn op vrijdag 26 juli naar huis gegaan. Bericht van de leiding: "Alles gaat goed met de kinderen en we zijn vanmorgen weer veilig thuis gekomen. De kinderen hebben ondanks alles een heel mooi kamp gehad. Dank voor alle steun!" 

Studiekring: Lewis, Keller en de ongelooflijke podcast

Na een serie avonden over C.S. Lewis geven we u graag wat gedachten en materiaal door. Het ging niet alleen over Lewis, maar ook over Tim Keller en andere denkers.

Talentenveiling 2019

Een boottochtje, een diner, een boksles en een onderhoudsbeurt voor je fiets. Het kwam allemaal langs op de talentenveiling.

Vlaaienactie 2019: 60 vlaaien!

Zaterdagochtend 15 juni zijn, in alle vroegte, de vlaaien opnieuw bij Bakkerij Vlot in Papendrecht opgehaald. In totaal zijn er in Bodegraven door 6 vrijwilligers 60 vlaaien bezorgd.

Reflectorkamp alweer voorbij

Van woensdag 29 mei tot en met vrijdag 31 mei was de jeugd van Reflector op kamp aan de Zegerplas in Alphen aan de Rijn: 'Een fantastisch kamp is helaas alweer voorbij...'

Groeten van de JV Bodegraven

Wij, de jongeren van de JV Bodegraven, zijn dit jaar rond Hemelvaart op kamp geweest. We zijn woensdagavond 29 mei vertrokken naar Arnhem en zaterdag 1 juni in de loop van de avond weer thuis gekomen. 

SIZA vrouwenochtend: Verslag 17 mei

Op vrijdag 17 mei hadden we de laatste SIZA vrouwenochtend van dit seizoen. Lees hier een verslag van de ochtend.

Praiseavond Refresh: 28 april (Verslag)

Zondag 28 april was er weer een Praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de Praiseavond was deze keer ‘Alive’. Jezus leeft! En wij mogen leven in Hem! Daar zongen we met elkaar mooie liederen over.

SIZA vrouwenochtend: 12 april (Verslag)

Vrijdag 12 april jl. was weer een fijne SIZA vrouwenochtend. We lazen Marcus 14:12-26. Heleen Bénard van Christenen voor Israël leerde ons over de Pesach maaltijd en de rituelen daarbij.

Pre Marriage Course

Op woensdag 10 april sloten we de Pre Marriage Course af, na vijf gezellige en waardevolle avonden.

Slotavond catechese

Dinsdag 26 maart was de slotavond van het catecheseseizoen. Alle jongeren waren uitgenodigd. Johan Toet vertelde zijn levensverhaal op deze avond.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.