Online Samenzang: 18 november (Terugkijken!)

Op woensdagavond 18 november jl. organiseerde een groep muzikanten vanuit de Dorpskerk een digitale samenzang.

SIZA: 13 november (Digitale bemoediging)

Lieve Siza-vrouwen. Hierbij vinden jullie de link naar de digitale bemoediging. We hopen dat je er door bemoedigd wordt. Deel het gerust met andere vrouwen die een bemoediging ook kunnen gebruiken.

Gebedskring - Bid je mee?

Elke dinsdagochtend en om de week op woensdagavond wordt er gebeden in ‘t Anker door gemeenteleden voor de gemeente. De ene keer zijn we met twee personen en dat is mooi, want...

Ontmoeting Alleengaanden: Dagje thuis

Al een aantal jaren gaat de Ontmoeting Alleengaanden op de eerste vrijdag in september een 'Dagje uit'. Dit jaar kon dit, vanwege de maatregelen rond Corona, helaas niet doorgaan maar...

Bijbelkring ds. Baas

Bent u niet in de gelegenheid om de Bijbelkring in 't Anker bij te wonen? Meeluisteren is ook mogelijk!

JV gaat van start

Ben jij er ook? Eén keer in de twee weken op zondagavond komen we als Jeugdvereniging bij elkaar. Deze avonden zijn bedoeld voor jongeren van 17 tot 23 jaar.

Update 'Open kerk'

Een welkom in een open kerk: het is één van de manieren waarop we als gemeente contact hebben met dorpsgenoten of toevallige voorbijgangers.

Openingstijden Zendingskringloopwinkel verruimd!

Wij zijn dankbaar, dat we ondanks de Corona-beperkingen, weer open kunnen zijn. Ieder weekend ontvangen we op deze manier weer een mooi bedrag voor de Zending.

BBQ en Borrel

Als afsluiting van het jeugdwerk was er op vrijdag 10 juli een BBQ en Borrel bij de fam. Van Oosterom aan de Zuidzijde.

Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.