Gemeentedag 2018

Aanstaande zaterdag (22-9) is het zover! Hartelijk welkom op de Gemeentedag 2018 van 12.30-22.30 uur, op Zuidzijde 117, Javarust, in Bodegraven. 

Rommelmarkt 2018 (Foto's!)

Namens de Zendingscommissie wil ik graag iedereen hartelijk bedanken voor de hulp bij de Rommelmarkt. In het bijzonder wil ik dank uitspreken naar de sponsoren

Startzondag 2018 (Verslag)

Zondag 16 september startten we het nieuwe seizoen met erediensten in de Bethlehem- en Dorpskerk rond het thema ‘Met hart en ziel’.

Leiding voor de clubs

Alle clubs zijn voorzien van leiding, G-E-W-E-L-D-I-G!                                               

MANna-ontbijt met Dick van Steenis

Zaterdag 6 oktober van 8.00- 10.00 uur is er weer een MANna-ontbijt in 't Anker gepland. Als mannen onder elkaar samen ontbijten en een goed gesprek rond een open bijbel. 

Opvoedkring 4G: 18 oktober

We heten alle opvoeders weer van harte welkom op de 4G Opvoedavonden. De data voor het komend seizoen zijn: 18 oktober, 24 januari en 22 mei. Reserveer ze vast in jo(u)w agenda!

Terugblik Tienerkamp Bodegraven

In de week (16 t/m 20 juli) waarin er in de gemeente Bodegraven vele kerkelijke activiteiten plaatsvonden voor de jeugd, werd ook voor de vierde keer, het Tienerkamp Bodegraven georganiseerd.

Kinderfeest 2018: Update fotoalbum donderdag

Woensdag 18 juli is het Kinderfeest gestart. Twee keer werd het programma gedraaid en kwamen in totaal rond de 500 kinderen naar het Raadhuisplein om te zingen, luisteren, kijken naar Sem en Sam...

Zomerkampen in Leusden en Vierhouten

Sinds zaterdag (14-07) en sinds maandag (16-07) draaien er twee zomerkampen vanuit de Protestantse Gemeente Bodegraven: Kamp Leusden en Tienerkamp Bodegraven. Zon, waterpret en plezier!

Praise op het Raadhuisplein! (Fotoverslag)

Als afsluiting van het het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk' werd er zaterdagmiddag 7 juli gezongen op het Raadhuisplein. Iedereen was van harte uitgenodigd om God groot te maken, en daar is door velen gehoor aan gegeven, geweldig!

Kerstwandeling 2018

Na het succes van de vorige edities, zijn de voorbereidingen voor de derde kerstwandeling begonnen. De kerken in Bodegraven laten tijdens deze wandeling de geschiedenis rondom en de geboorte van Jezus zien in toneel, dans, film en zang aan iedereen die wil meelopen.

Vlaaienactie 2018: 73 vlaaien!

Zaterdagmorgen 16 juni, in alle vroegte, hebben we 73 vlaaien gehaald bij Bakkerij Vlot in Papendrecht. Met vier auto's zijn we op pad gegaan om de vlaaien te bezorgen.

Zingen na de ochtenddienst (Verslag)

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er dit jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag 10 juni was de derde Sing-in. Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Talentenveiling 2.0: Kavel 70 verzilverd

Kavel 70: Heerlijk ontspannen pizza bakken, pizzarette staat klaar met alle ingrediënten voor de lekkerste zelfgemaakte pizza (10 personen).

Welkomstmoment: 3 juni (Fotoverslag)

Zondag 3 juni was er opnieuw een Welkomstmoment in ‘t Anker. Een leuke ontmoeting met elkaar onder het genot van koffie/thee/limonade en heerlijke taarten van de Bakploeg Bodegraven.

Ontmoetingsmoment aan het Reeuwijkse Hout

Op de gemeente-app HGBN stond afgelopen vrijdagavond een oproep om zondag 27 mei, na de ochtenddienst rond 12.00 uur, naar het Reeuwijkse Hout te komen voor een bak koffie of thee.

JV-Kamp 2018 (Foto's)

Ook dit jaar hield de JV ons op de hoogte van hun belevenissen tijdens het JV-Kamp. Af en toe stuurden ze een update. Inmiddels is iedereen weer thuis! Moe, maar superenthousiast en vol verhalen!

Philadelphia Club Bodegraven (Fotoverslag)

Zaterdag 19 mei was onze laatste clubochtend van dit seizoen. Na het Bijbelverhaal, dat deze keer werd verteld door Marijke, gingen we op pad naar het leukste museum van Bodegraven, het Kaasmuseum.

Laatste Vrouwen Koffieochtend

Dinsdag 15 mei, was de laatste Vrouwen Koffieochtend van dit seizoen en de laatste georganiseerd door het huidige team!

Praiseavond Refresh: Bouw Uw koninkrijk (III)

Zondag 29 april was er weer een praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de praiseavond was ‘De Uitbouw’. Het koninkrijk moet worden uitgebreid, het evangelie moet worden doorverteld.

Studio41: IJskarten

Zaterdagavond 28 april ging Studio41 met 31 jongeren op pad naar de Uithof in Den Haag om te ijskarten. Per ronde raceten 15 karts tegelijk over de gladde baan. 

Vrouwenbijbelkring Menorah: Dagje weg...

"Vrouwenbijbelkring Menorah" is een dagje weggeweest. We bezochten de 'Historische Tuin' in Aalsmeer, waar we begonnen met een kopje koffie of thee in het sfeervolle Tuinhuis.

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.