JV-Kamp 2018 ('Live-blog')

Ook dit jaar houdt de JV ons via de website op de hoogte van hun belevenissen tijdens het JV-Kamp. Af en toe hopen ze een update te geven. Houd de site dus in de gaten!

Kinderfeest 2018 is op zoek naar...

We zijn nog maar 2 maanden van het Kinderfeest verwijderd, en we hebben gelukkig al heel veel medewerkers die ons willen helpen om een geweldig feest neer te zetten!

Laatste Vrouwen Koffieochtend

Dinsdag 15 mei, was de laatste Vrouwen Koffieochtend van dit seizoen en de laatste georganiseerd door het huidige team!

'Viva de kerk!'

Een uitnodiging voor de hele gemeente! Op donderdag 7 juni komt Henk Stoorvogel spreken over zijn boek 'Viva de kerk!' 10 principes voor de kerk van nu.

Bijbelkringseizoen 2018-2019

Terwijl de kringen het seizoen aan het afronden zijn, kijken we vast vooruit naar het volgend winterseizoen.

Praiseavond Refresh: Bouw Uw koninkrijk (III)

Zondag 29 april was er weer een praiseavond in de Dorpskerk. Het thema van de praiseavond was ‘De Uitbouw’. Het koninkrijk moet worden uitgebreid, het evangelie moet worden doorverteld.

Studio41: IJskarten

Zaterdagavond 28 april ging Studio41 met 31 jongeren op pad naar de Uithof in Den Haag om te ijskarten. Per ronde raceten 15 karts tegelijk over de gladde baan. 

Vrouwenbijbelkring Menorah: Dagje weg...

"Vrouwenbijbelkring Menorah" is een dagje weggeweest. We bezochten de 'Historische Tuin' in Aalsmeer, waar we begonnen met een kopje koffie of thee in het sfeervolle Tuinhuis.

Kamp Leusden: Volgeboekt!

Update: Een paar weken geleden meldden we hier dat iedereen zich weer kon aanmelden voor Kamp Leusden. Inmiddels hebben 45 kinderen zich aangemeld, daardoor is Kamp Leusden 2018 VOL! 

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.

Afsluitavond catechese: €1.017,65 voor Dabar!

Dinsdag 21 maart was de afsluitavond van de catechese. Deze keer was het een filmavond. De film 'Last flight out' werd gedraaid.

JV-avond voor 'Jong en Oud' (Verslag)

Zondagavond 18 maart jl. dacht men op de JV na over 'Geloofstwijfel' waarbij de jongere generatie in gesprek ging met de oudere generatie van de gemeente.

Slotmiddag Zondagsschool (Verslag)

Zondagmiddag 18 maart was er een gezellige slotmiddag van de Zondagsschool. Ouderling Braaksma had een inleiding over het thema 'Bouw Uw Koninkrijk'. 

Zingen na de ochtenddienst (Verslag)

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er dit jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag 18 maart was de tweede Sing-in. Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Welkomstmoment: 11 maart (Fotoverslag)

Zondag 11 maart jl. was er weer een welkomstmoment! Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, gemaakt door de Bakploeg Bodegraven, was er in 't Anker eerst gelegenheid tot ontmoeting.

Tienerkamp Bodegraven 2018

Het is februari en de zomervakantieplannen worden zo langzamerhand al gemaakt. Ook wij zijn inmiddels alweer bij elkaar geweest om Tienerkamp Bodegraven 2018 voor te bereiden.

Praiseavond Refresh: Bouw Uw koninkrijk II

Zondag 25 februari was er weer Praiseavond Refresh in de Dorpskerk. Het thema, in het kader van het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk', was deze avond ‘Levende stenen; Samen gemeente zijn’.

Woensdagavondclub

Zoals elke week kwam de woensdagavondclub van Jeugdclub de Wegwijzer ook woensdag 14 februari jl. weer bij elkaar en daarom vandaag weer eens een update.

Zingen na de ochtenddienst

Op initiatief van enkele gemeenteleden worden er in dit nieuwe jaar in de Bethlehemkerk, enkele Sing-ins georganiseerd. Zondag (14 januari) was het zover, de eerste Sing-in! Samen Gods grote Naam lof toe zingen!

Prachtige opbrengst voor de IZB

Tijdens de Vrouwen Koffieochtenden is ook altijd Anja Visser aanwezig met een prachtige eigenhandige cadeautafel waarvan de opbrengst bestemd is voor de I.Z.B..

Talentenveiling 2.0: Kavel 74 verzilverd

Kavel 74: Een mand vol vitamientjes, naar uw wens gemaakt. Niet alleen voor een zieke, maar ook leuk als cadeau of versiering van uw keukentafel. 

Een kerstgroet van uw kerk 2017

Woensdag 20 december waren velen actief voor de Bezoekdienst Hervormde Gemeente. Er werden 213 kerstbakjes gemaakt die inmiddels verdeeld zijn onder ouderen en (chronisch) zieken.

Catechisatie 'Bouw Uw koninkrijk'

Maandagavond 11 en dinsdagavond 12 december schonk ook de catechisatie aandacht aan het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk'. Deze keer vanuit de insteek 'Evangelisatiewerk Dabar' (IZB).

Talentenveiling 2.0: Kavel 67 verzilverd

Kavel 67: Een heerlijke appeltaart! Dit is een vierkante appeltaart waar je ongeveer 16 stukken uithaalt!  

Opnamedag Joyful Gospel Kidz

De Joyful Gospel Kidz hadden zaterdag 25 november jl. een opnamedag in 't Anker. Samen met een gitarist, een pianist, een geluidsman en juf Anne hebben ze hard gewerkt om iets moois neer te zetten.

Bouw Uw koninkrijk bij Jeugdclub Reflector

Leuk om de jeugdclubs langs te gaan en dan met het jaarthema bezig te zijn. Wat een leuke groep tieners bij de Reflector op vrijdagavond! Zo’n 24 tieners waren gekomen om een gezellige avond met elkaar te hebben.

Dagje Uit Alleengaanden: Fotoverslag

De eerste maandag van september gaan de Alleengaanden ieder jaar een dagje uit met elkaar. Dit jaar was het op maandag 4 september.


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.