Lake Brothers: 29 februari

Zaterdag 29 februari is het weer zover, Lake Brothers. Loop jij deze keer ook (weer) mee? Om het echte natuurschoon te kunnen zien vertrekken we stipt 6.00 uur vanaf de parkeerplaats...

Pre Marriage Course

Ben je verliefd, verloofd maar nog niet, of nog maar net getrouwd, dan is deze uitnodiging voor jou! Je bent samen hartelijk welkom op de Pre Marriage Course oftewel de PMC.

De Alpha voor vrouwen

Heb je vraagtekens over geloof of zit je vast in je geloof en denk je ‘is dit alles’? Kom dan een kijkje nemen bij de Alpha.

Studio 41: WinterBBQ

Op zaterdagavond 11 januari was er een winterbarbecue van Studio 41.

Geen witte kerst, maar wél een 'witte' kerk!

Vrijdag 27 en zaterdag 28 december jl. is er door de werkgroepleden Kerkmedia en een aantal vrijwilligers hard gewerkt. Er is een aanvang gemaakt met de aanleg van schermen en camera's in de Dorpskerk.

Een kerstgroet van uw kerk 2019

Woensdag 18 december jl. waren 14 dames en één man actief voor de Bezoekdienst Hervormde Gemeente. Er werden 203 attenties gemaakt die inmiddels verdeeld zijn onder ouderen en (chronisch) zieken.

Ontmoeting Alleengaanden: Kerst (Fotoverslag)

Zondag 15 december jl. kwam de Ontmoeting Alleengaanden, de laatste keer van dit jaar, weer bij elkaar voor een gezellige en goede ontmoeting in 't Anker. De ochtend stond in het teken van Kerst.

Homoseksualiteit in Bodegraven

Eigenlijk kunnen we er niet meer om heen:) ‘andersgeaarden’ in onze maatschappij en dus ook in onze kerk. Van alle kanten worden we er mee geconfronteerd. En de discussies daarover zijn vaak niet mild.

Welkomstmoment 3 november: Fotoverslag

Zondag 3 november was er na de ochtenddienst een welkomstmoment in 't Anker. Nieuwe leden en twee gezinnen die al lang lid zijn stelden zich voor en maakten met u/jou kennis.

Opening Winterwerk 2019 (Verslag)

Zondag 22 september jl. stonden in de Bethlehem- en de Dorpskerk de ochtenddiensten in het teken van Opening Winterwerk. Het thema van de erediensten was: 'Kom doe mee!'

Gemeentedag 2019 - Fotoverslag!

Het weer was prachtig, de sfeer geweldig en de gemeente-app stroomt inmiddels al vol met bedankjes richting de commissie en die zijn zeker op zijn plaats. Het was super georganiseerd vandaag: Een prachtige dag!

Gezellige drukte op de Rommelmarkt

Vrijdag 13 september ging de Rommelmarkt om 13.00 uur van start. Het was de hele middag gezellig druk. Ook op zaterdag was er veel aanloop. De opbrengst is bekend! Kijk snel verder...

Ontmoeting Alleengaanden: Haarlem (Fotoverslag)

Op donderdag 5 september jl. organiseerde de 'Ontmoeting Alleengaanden' hun jaarlijkse dagje uit. Ze gingen met een bus op stap naar Haarlem. Het was een heel gezellige dag. 


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.