Opgeven Kamp Leusden bijna van start!

Krijgen jullie ook al zin in de zomer? Weer veel naar buiten, even niet naar school en een hele lange vakantie. Wij, de kampcommissie, hebben in ieder geval al heel veel zin in de zomer. Zeker in de eerste week van de zomervakantie, want...

Lake Brothers: 23 februari

Zaterdag 23 februari is het weer zover, Lake Brothers. Loop jij deze keer ook (weer) mee? Om het echte natuurschoon te kunnen zien vertrekken we stipt 6.00 uur vanaf de parkeerplaats...

Sing-In in Bethlehemkerk (Fotoverslag)

Zondag 10 februari was er, na de morgendienst, weer een Sing-In in de Bethlehemkerk. Vooraf was er koffie/thee/limonade in het zaaltje naast de kerk. Een mooi moment van ontmoeting. 

SIZA vrouwenochtend: Terugblik 8 februari

Het was weer een fijne ochtend! Er moesten stoelen bijgezet worden want er waren rond de 80 vrouwen aanwezig. Wat fijn om zoveel vrouwen te mogen ontvangen.

Nieuws van Tienerkamp Bodegraven

Opgeven Tienerkamp Bodegraven 2019. Van maandag 22 t/m 26 juli staat voor het 5de jaar op rij, het altijd gezellige Tienerkamp van Bodegraven en omstreken weer op het programma.

Pre Marriage Course start 6 februari a.s.

Het heet cursus en dat lijkt heel schools, maar dat is de Pre Marriage Course (PMC) zeker niet. Zijn jullie verliefd, misschien verloofd, maar nog niet getrouwd?

Welkomstmoment: 3 februari (Fotoverslag)

Op zondag 3 februari jl. was er na de ochtenddienst weer een welkomstmoment in ’t Anker. Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, gemaakt door de Bakploeg Bodegraven, was er in de grote zaal van 't Anker eerst gelegenheid tot ontmoeting.

Studiekring 2.0: C.S. Lewis en apologetiek

Na een hele reeks inspirerende avonden over Christelijke Dogmatiek willen we nu verder gaan met een aantal avonden over C.S. Lewis en apologetiek. De eerste avond is op donderdag 31 januari bij Dick Buitelaar.

Nieuwjaarslezing Ds. W. Dekker (pdf)

Voor wie de lezing van ds. W. Dekker heeft gemist, stelt hij deze beschikbaar om na te lezen.

SIZA vrouwenochtend: Terug- en Vooruitblik

Vrijdagochtend 11 januari jl. was de 4e SIZA ochtend. De eerste van 2019. Wat was het fijn om weer zoveel vrouwen te mogen verwelkomen! 70 vrouwen hebben deze keer de ochtend bezocht, wat geweldig!

Een kerstgroet van uw kerk 2018

Woensdag 19 december waren een aantal gemeenteleden actief voor de Bezoekdienst Hervormde Gemeente. Er werden 208 kerstbakjes gemaakt die inmiddels verdeeld zijn onder ouderen en (chronisch) zieken.

Verslag SIZA 14 december

Het was weer een prachtige ochtend met alle vrouwen. Esther van Lunteren, bedankt dat je ons mee nam in de ontmoeting van Maria en Elizabeth.

Sinterklaas op bezoek bij de club

Hoewel al bijna een week weer thuis besloot Sint toch nog even zijn privévliegtuig te pakken om speciaal voor de woensdagavond van de Wegwijzer nog even zijn entree te maken.

Bakploeg Bodegraven

De Bakploeg Bodegraven is ontstaan na een inspirerend kerkbezoek tijdens JV-kamp. In de gemeente zijn veel talenten en die moeten we benutten! Daarom is er een bakploeg in het leven geroepen.

Groet van de JV!

Van zaterdag 22 tot zondag 23 september houdt de JV zijn 24-uurs kamp. Vanuit de kerk in Ter Aar groeten zij u allen en wensen iedereen een goede zondag toe!

Gemeentedag 2018 (Fotoverslag)

Zaterdag 22 september was de Gemeentedag. Een dag waar we enthousiast én dankbaar op terug kunnen kijken.

Rommelmarkt 2018 (Foto's!)

Namens de Zendingscommissie wil ik graag iedereen hartelijk bedanken voor de hulp bij de Rommelmarkt. In het bijzonder wil ik dank uitspreken naar de sponsoren


Activiteit vermelden?

ons de gegevens van de activiteit, dan zullen wij het plaatsen op de website.