Bevestiging en Afscheid Ambtsdragers

Zondagavond 14 juli werd in de Dorpskerk, tijdens de eredienst van wijkgemeente 2, broeder Hilbrand Kramer in het ambt van ouderling-kerkrentmeester bevestigd.

Doopdienst: 14 juli

Zondag 14 juli zijn in de Dorpskerk drie kinderen gedoopt: Tess, Lucas en Job. Het thema van de dienst was 'Ik ben gedoopt!'. Voorganger: ds. A. Baas.

Zendings Kringloop Winkel viert 35-jarig bestaan

Spullen een tweede leven geven en tegelijkertijd geld ophalen voor het goede doel: dat is het waar de Zendings Kringloop Winkel zich voor inzet. De winkel in de Spoorstraat in Bodegraven bestaat op zaterdag 29 juni precies 35 jaar en..

Getrouwd: Rick en Saskia

Vrijdag 7 juni zijn getrouwd: Saskia Boele en Rick Kattenberg. Kerkelijke inzegening in de Oude Kerk Scheveningen te Den Haag door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 26 mei

Zondag 26 mei jl. zijn in de Dorpskerk twee kinderen gedoopt: Joah Nap en Lars Doelman. Het thema van de dienst was 'Met heilige bezieling doordrenkt'. Voorganger ds. A. Baas.

Getrouwd: Jos en Laura

Woensdag 8 mei zijn getrouwd: Laura van Keulen en Jos de Romph. Kerkelijke inzegening in de Pieterskerk te Breukelen door ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Bevestiging Ambstdragers

Zondagavond 28 april jl. werden in de Dorpskerk, tijdens de eredienst van wijkgemeente 2, de broeders Cees Bulder en Gertjan ter Maat in het ambt van resp. pastoraal ouderling en jeugdouderling bevestigd.

'Zie Het Lam!'

Op Goede Vrijdag was de ochtenddienst, geleid door ds. A. Baas, vooral gericht op de kinderen. Het thema: 'Simon ontmoet Het Lam'.

Belijdenisdienst 2019

Zondag, 14 april jl., legden 15 lidmaten in de Dorpskerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Christus is het Fundament".

Doopdienst: 17 maart

Zondag 17 maart zijn in de Dorpskerk vijf kinderen gedoopt: Siem, Jonathan, Linde, Anna en Noraly. Het thema van de dienst was 'Zij zijn van U'. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 10 maart

Zondag 10 maart is in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug gedoopt: Micha Karens. Het thema van de dienst was 'Leven'. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!