Doopdienst: 12 december

Zondag 12 januari is in de Bethlehemkerk Thomas gedoopt. Het thema van de dienst was ‘Gods geliefde Zoon en Gods geliefde kinderen'. Voorganger: ds. A. Baas.

Kerstviering Zondagsschool 'Abia' (Fotoverslag)

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Doopdienst: 1 december

Zondag 1 december zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Noa, Wietse, Vieve en Levi. Het thema van de dienst was ‘Juda, Tamar, Perez en de doorbraak'. Voorganger: ds. A. Baas.

Getrouwd: Marc en Janneke

Vrijdag 25 oktober jl. zijn getrouwd: Janneke van der Leede en Marc van der Starre. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door Ds. J.T. de Koning uit Alphen aan den Rijn.

Doopdienst: 29 september

Zondag 29 september zijn in de Dorpskerk zes kinderen gedoopt: Emma, Jens, Iris, Senn, Bowie en Tobias. Het thema van de dienst was ‘De Heere vrezen'. Voorganger: ds. A. Baas.

Getrouwd: André en Lisette

Donderdag 26 september jl. zijn getrouwd: Lisette Vet en André Anker. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt uit Delft.

Getrouwd: Marc en Wietske

Vrijdag 30 augustus jl. zijn getrouwd: Wietske Meijer en Marc Vermaat. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk te Reeuwijk-Dorp door de grootvader van de bruidegom ds. P. Vermaat uit Veenendaal.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!