Belijdenisdienst in Nieuwerbrug (+ foto's)

Zondagochtend, 6 mei, legde Anneloes Gorter in de Bethlehemkerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Losgeld"

Doopdienst: 22 april

Zondag 22 april zijn in de Dorpskerk zeven kinderen gedoopt: Yari, Lotte, Jari, Elijah, Salomé, Sarah en Jochanan. Het thema van de eredienst was "Eeuwig leven; Gereinigd; Verwachten".

Afscheid oudste groep Zondagsschool 'Abia'

Zondag 15 april namen, tijdens de ochtenddienst in de Dorpskerk, zes tieners van de oudste groep afscheid van de Zondagsschool. Voorganger was ds. M.J. van Oordt. Thema: 'Jezus zegt: Volg Mij!'

Jaarfeest de Wegwijzer (Foto/Filmverslag)

Vrijdagavond 13 april was het zover, het clubseizoen van jeugdclub 'De Wegwijzer' werd afgesloten met het Jaarfeest. De avond stond in het thema van 'Bouw Uw koninkrijk'.

Getrouwd: Rogier en Erika

Vrijdag 6 april zijn getrouwd: Erika Wijma en Rogier Meijer. Kerkelijke inzegening in de Lutherkerk te Bodegraven door ds. M.J. van Oordt.

Belijdenisdienst 2018

Zondag, 25 maart, legden 15 lidmaten in de Dorpskerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Door God geroepen"

Biddag 2018

Op Biddag was de middagdienst speciaal gericht op de kinderen. Die waren in groten getale gekomen, fijn! Het thema was 'Vertel het maar'. Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 4 maart

Zondag 4 maart zijn in de Dorpskerk twee kinderen gedoopt: Senn van Dijk en Sophie Nap. Het thema van de dienst was "Beter zijn". Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Vincent en Mariska

Donderdag 8 februari zijn getrouwd: Mariska Verweij en Vincent Rocha. Kerkelijke inzegening in de Morgensterkerk te Zoetermeer door ds. M.A. van den Berg.

Scholenzondag 2018

Zondag 28 januari was de jaarlijkse Scholenzondag. Alle vier de PC scholen binnen Bodegraven bereidden met de verschillende protestantse kerken een dienst voor.

Doopdienst: 14 januari

Zondag 14 januari is in de Dorpskerk gedoopt: Nine Voortman. Het thema van de dienst was "Gods zorg voor kinderen". Voorganger: ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Kerstviering Zondagsschool (Fotoverslag)

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Getrouwd: Maikel en Désiré

Vrijdag 8 december zijn getrouwd: Désiré van Erp en Maikel Koot. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Getrouwd: Peter en Jacorine

Maandag 27 november zijn getrouwd: Jacorine Laurman en Peter Cox. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt. (Married: Jacorine Laurman and Peter Cox; Blessing by vicar M.J. van Oordt.)

Doopdienst: 19 november

Zondag 19 november zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Sarah van Duijn, Marit Hagoort, David Hoogendoorn en Ilan Kowalczyk. Het thema van de dienst was 'Zegen'.

Doopdienst: 29 oktober

Zondag 29 oktober zijn in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug Carlos Dos Santos Bernadino en Giulia van Oosterom gedoopt. Het thema van de dienst was 'Apart gezet'. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Alleengaanden Ontmoeting: 15 jaar!

Met Gods hulp was er 15 jaar lang, elke 3e zondag van de maand, in 't Anker gelegenheid voor een ontmoeting met al de alleengaanden van kerkelijk breed Bodegraven, die het fijn vonden om...

Doopdienst: 1 oktober

Zondag 1 oktober is in de Dorpskerk gedoopt: Liv Eigenraam. Het thema van de dienst was 'Als de Heere het huis niet bouwt.." Voorganger: ds. A. van de Meer uit Zeist.

Getrouwd: Dick en Gewieke

Vrijdag 22 september zijn getrouwd: Gewieke Brons en Dick Noordzij. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt.

Opening Winterwerk 2017

Zondag 17 september vond, zowel in Nieuwerbrug als in Bodegraven, de Startzondag van het Winterwerk plaats. Beide diensten hadden dezelfde liturgie rond het jaarthema: 'Open je ogen.'

Doopdienst: 27 augustus

Zondag 27 augustus zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Lukas Lok, Puck Mast, Amy Nap en Manuel Struijk. Het thema van de dienst was 'Vrede'. Voorganger ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Menno en Simone

Vrijdag 23 juni zijn getrouwd: Simone Haaksman en Menno Nieuwenhuizen. Kerkelijke inzegening vond plaats op landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche door ds. P. Kuit.

Getrouwd: Wilco en Elsbeth

Vrijdag 16 juni zijn getrouwd: Elsbeth de Graaf en Wilco van Leeuwen. Kerkelijke inzegening in de Lutherkerk alhier door ds. M.J. van Oordt.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!