Getrouwd: Iwan en Vivian

Op vrijdag 5 augustus zijn Vivian en Iwan getrouwd in de Dorpskerk. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A. Baas.

Terugblik Kinderfeest Bodegraven

Het is goed om te getuigen van ‘de grote daden van God’, om te zien waar Hij werkt en dat Hij nog steeds regeert. In de voorbereiding van en tijdens het Kinderfeest hebben we dit ook gezien!

Inleiding in bediening pastorale arbeid (24-07)

Zondagochtend 24 juli werd in de Dorpskerk, tijdens de ochtenddienst, prop. H.J. Teeuwissen uit Huizen ingeleid in de bediening van pastorale arbeid onder de ouderen van onze gemeente. Voorganger ds. A. Baas.

Doopdiensten: 10 juli

Zondagochtend 10 juli zijn in onze gemeente vier kinderen gedoopt. In de Dorpskerk, waar ds. A. Baas voorging, werden Aron, Mirthe en Jack gedoopt. In de Bethlehemkerk, waar ds. A.J.R. Treur voorging, werd Joab gedoopt.

Getrouwd: Daniël en Annette

Op donderdag 7 juli zijn Annette en Daniël getrouwd in de Dorpskerk. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A.J.R. Treur.

Geslaagd!

Aanvulling 8 juli. De uitslagen van de eindexamens zijn bekend. Een aantal jongeren in onze gemeente heeft het felbegeerde papiertje binnen! Alle geslaagden van harte gefeliciteerd

Getrouwd: Frank en Laura

Op donderdag 30 juni zijn Laura en Frank getrouwd in de Dorpskerk. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A.J.R. Treur.

Getrouwd: Harry en Dineke

Op dinsdag 28 juni zijn Dineke en Harry getrouwd in de Dorpskerk alhier. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A. Baas. Het thema van de dienst was "Een indringende vraag en een hartelijk antwoord."

Getrouwd: Lennard en Elsbeth

Op donderdag 23 juni zijn Elsbeth en Lennard getrouwd in de Commandarije in Montfoort. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A.J.R. Treur.

Getrouwd: Hubrecht en Christel

Op woensdag 22 juni zijn Christel en Hubrecht getrouwd in Kapel Weddesteyn te Woerden. De huwelijksdienst werd geleid door ds. F. van den Bosch uit Huizen.

Getrouwd: Simon en Iris

Op vrijdag 24 juni zijn Iris en Simon getrouwd in de Oude Kerk te Nieuwerkerk a/d IJssel. De huwelijksdienst werd geleid door ds. J.W. Sparreboom.

Getrouwd: Albert en Willemijn

Op donderdag 2 juni zijn Willemijn en Albert getrouwd in de Grote Kerk te Nijkerkerveen. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A.J.R. Treur.

Getrouwd: Alex en Cin

Op woensdag 1 juni zijn Cin en Alex, in de Dorpskerk alhier, getrouwd. De huwelijksdienst werd geleid door ds. A.J.R. Treur. Hun huwelijk werd kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas.

Doopdienst: 15 mei

Zondagochtend 15 mei zijn in de Dorpskerk drie kinderen gedoopt: Loïs, Noa en Jolijn. Thema van de dienst: "In de schaduw van Uw vleugels wil ik schuilen, o, Heer" Voorganger: ds. A.J.R. Treur.

Belijdenisdienst 10 april: Verslag

Zondag 10 april legden 9 leden uit onze gemeente (Corné, Norine, Koen, Anke, Willem-Jan, Helena, Bram, Bas en Nicky) in de ochtenddienst in de Dorpskerk belijdenis van het geloof af.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!