Belijdenisdiensten 11 oktober: (Foto)verslag

Zondag 11 oktober jl. legden 20 jongeren uit onze gemeente belijdenis van het geloof af. Met hen keken we uit naar de diensten en zijn we dankbaar dat er zo'n grote groep mocht getuigen dat Gods Werk doorgaat!

Doopdienst: 27 september

Zondag 27 september zijn in de Dorpskerk drie kinderen gedoopt: Suze, Judit en Jesse. Het thema van de dienst was ‘Door het geloof werd Mozes'. Voorganger: ds. A. Baas.

Getrouwd: Ruben en Kim

Vrijdag 25 september zijn getrouwd: Kim van Herk en Ruben Boogaart. Hun huwelijk werd, in de Dorpskerk alhier, kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas.

Getrouwd: Geert-Jan en Elvira

Vrijdag 18 september zijn getrouwd: Elvira den Bleker en Geert-Jan van Roekel. Hun huwelijk werd, in de Grote- of Sint Michaëlskerk te Oudewater, kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas.

Getrouwd: Adriaan en Eline

Vrijdag 4 september zijn getrouwd: Eline Baelde en Adriaan Rijkaart. Hun huwelijk werd, in de Dorpskerk alhier, kerkelijk ingezegend door ds. A.B. van Campen uit Hazerswoude. .

Getrouwd: William en Gabriëlle

Op maandag 27 juli jl. trouwden Gabriëlle Heijboer en William Chong in het stadhuis te Gouda. Vrijdag 31 juli werd hun huwelijk, in de Dorpskerk alhier, kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas.

Getrouwd: Wim en Jolanda

Vrijdag 24 juli jl. zijn getrouwd: Jolanda van der Spek en Wim Hoogendoorn. Hun huwelijk werd, in de velden van Moerkapelle, kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas uit Bodegraven.

Getrouwd: Henrico en Suzanne

Vrijdag 17 juli jl. zijn getrouwd: Suzanne Biemond en Henrico Oudenes. Hun huwelijk werd, in de Dorpskerk alhier, kerkelijk ingezegend door ds. B.F. Bakelaar uit Krimpen a/d Lek.

Getrouwd: Cornelis en Daniëlle

Op maandag 13 juli jl. trouwden Daniëlle en Cornelis. Vrijdag 17 juli werd hun huwelijk kerkelijk inzegend op Buitenplaats 'Land van Es' in Strijen. Voorganger: ds. H.G. de Graaff uit Nieuwerbrug.

Doopdiensten: 12 juli

Zondag 12 juli zijn in de ochtenddiensten vijf kinderen gedoopt: Marissa, Emily, Thies en Thijs in de Dorpskerk en Lotte in de Bethlehemkerk.

Getrouwd: Jasper en Ilse

Op 9 maart jl. trouwden Ilse Amersfoort en Jasper Eikelboom. Donderdag 9 juli werd, in de Dorpskerk, hun huwelijk kerkelijk ingezegend door ds. A. Baas.

Getrouwd: Koen en Anke

Vrijdag 3 juli jl. zijn getrouwd: Anke van Kralingen en Koen Meijer. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. A. Baas.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!