Website 12 1/2 jaar!

Zaterdag 15 september was het 12 1/2 jaar geleden dat de website 'HervormdBodegraven.nl' is gestart. Graag willen we via dit nieuwsbericht stilstaan bij dit heugelijke feit.

Doopdienst: 26 augustus

Zondag 26 augustus zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Stef, Nathan, Thijs en Noud. Het thema van de eredienst was "In geloof bij Jezus brengen".

Getrouwd: Robert en Liza

Vrijdag 29 juni zijn getrouwd: Liza de Vries en Robert van der Vis. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk te Bodegraven door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 27 mei (+ foto's)

Zondagochtend 27 mei zijn in de Bethlehemkerk twee kinderen gedoopt: Noud de Kruijf en Juda Vroegindeweij. Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Belijdenisdienst in Nieuwerbrug (+ foto's)

Zondagochtend, 6 mei, legde Anneloes Gorter in de Bethlehemkerk belijdenis van het geloof af. Voorganger: ds. M.J van Oordt. Het thema van de dienst was: "Losgeld"

Doopdienst: 22 april

Zondag 22 april zijn in de Dorpskerk zeven kinderen gedoopt: Yari, Lotte, Jari, Elijah, Salomé, Sarah en Jochanan. Het thema van de eredienst was "Eeuwig leven; Gereinigd; Verwachten".

Afscheid oudste groep Zondagsschool 'Abia'

Zondag 15 april namen, tijdens de ochtenddienst in de Dorpskerk, zes tieners van de oudste groep afscheid van de Zondagsschool. Voorganger was ds. M.J. van Oordt. Thema: 'Jezus zegt: Volg Mij!'

Jaarfeest de Wegwijzer (Foto/Filmverslag)

Vrijdagavond 13 april was het zover, het clubseizoen van jeugdclub 'De Wegwijzer' werd afgesloten met het Jaarfeest. De avond stond in het thema van 'Bouw Uw koninkrijk'.

Getrouwd: Rogier en Erika

Vrijdag 6 april zijn getrouwd: Erika Wijma en Rogier Meijer. Kerkelijke inzegening in de Lutherkerk te Bodegraven door ds. M.J. van Oordt.

Doopdienst: 4 maart

Zondag 4 maart zijn in de Dorpskerk twee kinderen gedoopt: Senn van Dijk en Sophie Nap. Het thema van de dienst was "Beter zijn". Voorganger: ds. M.J. van Oordt.

Getrouwd: Vincent en Mariska

Donderdag 8 februari zijn getrouwd: Mariska Verweij en Vincent Rocha. Kerkelijke inzegening in de Morgensterkerk te Zoetermeer door ds. M.A. van den Berg.

Doopdienst: 14 januari

Zondag 14 januari is in de Dorpskerk gedoopt: Nine Voortman. Het thema van de dienst was "Gods zorg voor kinderen". Voorganger: ds. A.W. van der Plas uit Waddinxveen.

Kerstviering Zondagsschool (Fotoverslag)

Tweede Kerstdag was de Dorpskerk gevuld met kinderen, leiding, (groot)ouders, familie en belangstellenden vanwege de Kerstviering van Zondagsschool 'Abia'.

Getrouwd: Peter en Jacorine

Maandag 27 november zijn getrouwd: Jacorine Laurman en Peter Cox. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt. (Married: Jacorine Laurman and Peter Cox; Blessing by vicar M.J. van Oordt.)

Doopdienst: 19 november

Zondag 19 november zijn in de Dorpskerk vier kinderen gedoopt: Sarah van Duijn, Marit Hagoort, David Hoogendoorn en Ilan Kowalczyk. Het thema van de dienst was 'Zegen'.

Doopdienst: 1 oktober

Zondag 1 oktober is in de Dorpskerk gedoopt: Liv Eigenraam. Het thema van de dienst was 'Als de Heere het huis niet bouwt.." Voorganger: ds. A. van de Meer uit Zeist.

Getrouwd: Dick en Gewieke

Vrijdag 22 september zijn getrouwd: Gewieke Brons en Dick Noordzij. Kerkelijke inzegening in de Dorpskerk door ds. M.J. van Oordt.

Feest in de kerk

Heeft u foto's van een feestelijke gebeurtenis binnen de gemeente? Geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, jubileum....? Laat de gemeenteleden delen in de vreugde!
!