Kerkbalans telavond

Woensdagavond 26 januari was de telavond van de actie Kerkbalans. De lopers brengen de enveloppen in de kerk. De kerkrentmeesters tellen alle toezeggingen op.

Van harte gefeliciteerd!

‘t Rustpunt (Kerkstraat 16), een gastvrije plek, waar mensen worden ontvangen met (gratis) koffie/thee/limonade; een plaats om tot rust te komen; ook een plek van ontmoeting voor alle christenen van Bodegraven, bestaat 10 jaar!

Actie Kerkbalans 2022

“GEEF VANDAAG VOOR DE KERK VAN MORGEN” is het thema van actie Kerkbalans 2022. U/ jij wordt gevraagd om financieel bij te dragen aan onze Hervormde gemeente Bodegraven - Nieuwerbrug. 

Wijziging QR code GIVT

Per direct hebben wij veranderingen bij GIVT doorgevoerd. Wij hebben ervoor gekozen om geen splitsing meer te hebben in collecten via Dorpskerk of Bethlehemkerk. Daarom is per heden onze GIVT naam: HG Hervormd Bodegraven.

Update Coronateam: 18-01-2022

Met de recente versoepelingen ziet het Coronateam ruimte om ‘t Anker weer te openen voor het jeugd- en verenigingswerk en vergaderingen.

Zondagsschool 'Abia"

Zondag 16 januari starten weer met de zondagsschool! Fijn om jullie weer te kunnen ontmoeten. Maar let op: we starten om 13.30 uur!

Zendingswinkel weer open!

Vanaf zaterdag 15 januari is de zendingswinkel in de Spoorstraat weer open. De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 14:00 uur. 

Is dit nu alles? Is er meer? Ik zoek God

Loop jij ook met vragen rond, kleine vragen of grote vragen? Jijzelf of mensen in je omgeving? Dan ben je niet enige - we nodigen je uit om te luisteren naar verhalen van anderen. Misschien ben je eigenlijk op zoek naar God.

Beleidscommissie

Op 8 december hebben de kerkenraden van wijk 1 en 2 hun laatste gezamenlijke vergadering van dit jaar gehad. Een avond waarbij de invulling en vorm van de erediensten (thema 'vieren') centraal stonden.

Kerk en corona

Ds. J.A.W. Verhoeven in de Waarheidsvriend - Velen ervaren onze tijd als verwarrend en beklemmend. Dat is begrijpelijk, corona deed haar intrede. Is het virus te bestrijden? Of moeten we ermee leren leven? De toekomst is onzeker.

Chanoeka 2021 (aangevuld)

Zondag 28 november is weer het Chanoeka feest gestart bij het Joodse volk in Israël, Nederland en wereldwijd. Op woensdag 1 december was er een thema-avond met opperrabbijn Jacobs.

Update Corona-team: 17-11-2021

De corona maatregelen zijn aangescherpt. Vanaf 15-11 is het weer nodig om aan te melden voor de erediensten. Aanmelden kan via het formulier van maandag tot en met donderdag. 

Familie Bayarsaikhan

Binnenkort komt er een gezin uit Mongolië in Bodegraven wonen vanwege een studie theologie van de moeder van het gezin.

Het bos in…

Zaterdag 30 oktober 2021 heeft de kerkenraad (wijk 1) zich teruggetrokken in de bossen van Amerongen voor bezinning.

Voortgang beleidscommissie (okt)

Graag informeren wij u over de ontwikkelingen en voortgang in het proces om te komen tot een nieuw beleidsplan.

Bodegraven-Reeuwijk Helpt

Oktober - Praktische hulp gezocht voor minderjarige vluchtelingen. Sinds de tweede week van oktober vinden zo’n 40 minderjarige vluchtelingen tijdelijk onderdak in het Gr8-hotel in Bodegraven.

Open Dorpskerk zoekt vrijwilligers

Toen in de Stille week van 2020 de Dorpskerk en de Bethlehemkerk als proef enkele middagen open gingen, konden we niet vermoeden dat het initiatief “Open kerk” voor de Dorpskerk blijvend zou zijn.

Kwartetspel ‘Dieren in de Bijbel’

Op zoek naar een leuk en leerzaam kadootje voor uw (klein)kinderen? Bestel dit prachtig vormgegeven kwartetspel en steun daarmee het werk van Wycliffe Bijbelvertalers.

Jaco en Corrina in Arnhemland

Wij, Jaco en Corrina Loenen, hebben een filmpje gemaakt voor onze achterban. Zo krijgt u/jij een beeld van het werk dat wij, vanuit de zendingsorganisatie 'Pioneers', in Arnhemland doen. Kijk snel verder...

Update Coronateam: 17 juni 2021

Vanaf komende zondag kan in onze kerken door de gemeente ingetogen worden gezongen.

Collectes via de GIVT-app

De afgelopen weken is er veel voor ons als gemeente veranderd! Diensten werden digitaal, ontmoetingen met gemeenteleden vielen weg of zijn beperkt. Zo veranderde ook de wijze van collecteren. Het geld dat u geeft willen wij natuurlijk aan de juiste doelen besteden.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!