Ontmoeting wijk ‘Bodegraven Noord’

PKN-ers uit Bodegraven Noord worden van harte uitgenodigd voor het ontmoetingsmoment op zondag 24 februari aanstaande.

Chadash fiets- / wandelweek in de Franse Alpen

Op 6 maart is er om 20.00 uur in 't Anker de informatieavond voor de wandel- en/of fietsweken in de Franse Alpen voor groepen vanuit Bodegraven.

GZB-dag 16 maart

'De Geest doorbreekt de grenzen', dat is het thema van de GZB-dag op zaterdag 16 maart in Barneveld. Komt u ook?

IZB ondernemersavond

De IZB organiseert op donderdagavond 21 maart een ondernemersavond voor de regio Bergschenhoek. Onder leiding van predikant-pionier Ron van der Spoel staan we stil rond de vraag “Ben ik soms een evangelist?

Mee met de bus naar de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam?

De EO-Jongerendag! Zaterdag 25 mei is het zover: duizenden jongeren uit allerlei kerken in heel Nederland komen bij elkaar voor het grootste feestje dat je je kunt voorstellen.

Voorlopige eindstand Actie Kerkbalans 2019 bekend!

Op 30 januari was de Telavond van Kerkbalans. Iedereen was welkom in 't Anker om de tussenstand en de eindstand te volgen. Via de website mogen wij u het voorlopige eindbedrag bekend maken.

Scholenzondag in de Dorpskerk (Verslag)

Zondag 27 januari jl. was het Scholenzondag in Bodegraven. Alle vier de P.C. Basisscholen waren verbonden aan een kerk. De Prinses Beatrixschool en de Verhoeff Rollmanschool hadden, samen met de commissie Scholenzondag, de dienst in de Dorpskerk voorbereid.

TWR bij de catechese

Trans World Radio was te gast bij de catechese op maandag en dinsdag begin januari. De jongeren hoorden hoe de wereld wordt bereikt met het Evangelie door middel van de radio.

Chadash in de Waarheidsvriend

Een week fietsen in de bergen in Frankrijk. Genieten van de prachtige natuur en mooie gesprekken. Overdag fiets je met elkaar en 's avonds verdiepen we ons in een thema. Lees meer over Chadash in het artikel uit de Waarheidsvriend

Belevenissen uit 't Rustpunt

Vanuit 't Rustpunt-team is er weer een ‘Belevenissen’ geschreven, lees snel verder... Tevens graag (jo)uw aandacht voor de flyer, bestemd voor Arabisch sprekende christenen, onderaan dit bericht.

Afscheid koster Dirk (Fotoverslag)

Zondag 30 december jl. werd er in een volle Dorpskerk afscheid genomen van koster Dirk Bouwman. Dirk heeft 30 jaar lang de gemeente met grote inzet gediend. Dinsdag 1 januari zal hij nog eenmaal zijn ambt als koster uitvoeren. Hiermee zijn de 30 jaar precies rond.

Ezra Jachin is geboren!

Via een dankbare opa en oma Bouwman kregen we door dat bij Maarten en Gerdien Blom, in Albanië, een zoon/broertje is geboren. Zelf schreef Maarten: "Vreugdeolie in verdriet. Welkom, kostbaar wonder, lief broertje."

Kinderdienst Dankdag: 'Alles geef ik U!' (Verslag)

Op Dankdag was de middagdienst speciaal gericht op de kinderen. Die waren in groten getale gekomen, fijn! Het thema was 'Alles geef ik U!'. Voorganger: kand. T. Beekman uit Kloetinge.

Bevestiging Ambtsdrager

Zondagochtend 4 november jl. werd in de Dorpskerk, tijdens de eredienst van wijkgemeente 1, broeder Kees Bakker in het ambt van diaken bevestigd. Voorganger: ds. M.J. van Oordt. 

'HGJB maakt gratis catecheseles' (ND 27-10)

"De HGJB heeft een gratis catecheseles op zijn website geplaatst die als bedoeling heeft een christelijk antwoord te geven op Halloween. De les is bedoeld voor alle scholieren die naar het voortgezet onderwijs gaan. "

Open Monumentendag 2018

Zaterdag 8 september jl. was het in heel Nederland Open Monumentendag. Ook van de Dorpskerk stonden de deuren van 10.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. Veel Bodegravers liepen even binnen.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!