Zendingscollecte Pinksteren 2018

Geef verslaafden in Mexico nieuwe hoop. Mexico, het land van de taco’s en sombrero’s. Naast deze leuke karaktereigenschappen, tekenen drugs en geweld helaas ook het land.

Concert zangeres Kinga Ban in de Dorpskerk

Kom op zaterdag 26 mei genieten van een concert van zangeres Kinga Ban in de Dorpskerk! Ze neemt je tijdens 'Wat fluistert vandaag?' mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn.

Orgelconcert Herman van Vliet

Op 2 juni 2018 geeft Herman van Vliet een orgelconcert in de Dorpskerk. Voor dit concert heeft hij een veelzijdig programma samengesteld met composities van onder andere Bach, Widor en Tsjaikovski.

Fietsen voor Chadash!

Over een maand is het zover! 9 juni start de Rabobank fietstour, dwars door het Groene hart! Je kunt vanaf verschillende startpunten, verschillende afstanden fietsen (op je racefiets of op je gewone fiets!)

Nieuws uit Zuid-Afrika en Australië

Deze maand ontvingen we twee nieuwsbrieven. Een van Nienke van Rijn en een van Jaco en Corrina Loenen. Alle drie zijn ze als zendingswerkers aan onze gemeente verbonden.

Nieuws van de Zendingskringloopwinkel

Het heeft de koning behaagd om ons trouwe lid Marrianne Verhorst - Verbree, op donderdag 26 april, te benoemen tot lid in orde van Oranje Nassau.

Tuin Bethlehemkerk

Op zaterdag 21 april is er hard gewerkt in de tuin van de Bethlehemkerk in Nieuwerbrug.

Christenvervolging in Iran

Zondag 15 april werd er, na de morgendienst, een presentatie gegeven door Kiaa Aalipour. Kiaa, geboren en opgegroeid in Iran, zet zich via de christelijke pleitbezorgingsorganisatie 'Article 18' in voor de vrijheid van religie en geloof in Iran.

Joyful Gospel Kidz

Joyful Gospel Kidz heeft met Bravo! de activiteit aangeboden om mee te zingen op het kinderkoor. Kinderen van verschillende scholen uit Bodegraven hadden zich hiervoor aangemeld.

Paasgroet vanuit Yirrkala

Zondag 1 april, ontvingen wij vanuit Arnhemland (Gebied in Noord-Westen van Noordelijk Australië) een Paasgroet van Jaco, Corrina, Joah en Amy Loenen.

Zin in de Zomer? -Dabar-

Stel je even voor: een vlog over hoogtepunten van jouw zomervakantie in 2018. Beelden van een volleybaltoernooi, een te gekke kinderclub, een zonnige vossenjacht; flarden van een gezellige bingo-avond...

Belevenissen in 't Rustpunt

De laatste maanden horen we steeds vaker dat het drukker wordt in het Rustpunt! Dat klopt, vele kopjes koffie en thee worden er geschonken, en talloze fijne gesprekken gevoerd.

Nienke van Rijn: Gods Zegen!

Dag allemaal, allereerst de allerbeste wensen voor 2018. Dat het een jaar mag worden waarin we mogen leven door en voor Gods liefde. Gods zegen voor u en jullie allen!

Chadashweken in 2018

Ze komen er weer aan, een week fietsen (of wandelen) in de bergen in Frankrijk. Genieten van de prachtige natuur en mooie gesprekken. Fijne bijbelstudies.

Prachtige plaatjes...

De sneeuw zorgt voor overlast, maar ook voor prachtige plaatjes. De webredactie kreeg een aantal foto's doorgestuurd. Kijk snel verder voor 'Dorpskerk in de sneeuw'...

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!