Kavel verzilverd: Taarten

Bij de familie Schilt hebben ze goed gebruik gemaakt van de kavels Taarten bakken. Drie heerlijke taarten kwamen in hun bezit dankzij de bakkunsten van Alisha en Davine. 

Kavel verzilverd: Aardbeienlikeur

Het kavel: Zelfgemaakte Aardbeienlikeur door Hans van 't Spijker is verzilverd. Laurens is sinds 14 juli jl. de trotse eigenaar van twee liter flessen zelfgemaakte Aardbeienlikeur.

HGJB zoekt reisleiders!

Voor twee vakanties zijn we nog, héél dringend, op zoek naar enthousiaste leidinggevenden. Misschien heb jij zin óf weet je iemand die heel blij wordt van het leiden van een HGJB-vakantie.

Verhuisbericht familie de Zwart

Beste gemeente, geliefde broeders en zusters in Christus. We zijn 28 juni jl. met ons gezin naar Amerongen verhuisd, naar het voormalige zendings-diaconessenhuis Bethanië. 

Kavel verzilverd: Vakantiewoning

Op 13 juli ontving de redactie het volgende bericht: "Deze week is er opnieuw een kavel van de Talentenveiling verzilverd. Kavel 48: Vakantiewoning bij meer van Geneve."

Kavel verzilverd: Autocleaning

Op 11 juli is er weer een kavel verzilverd van de Talentenveiling: Complete autocleaning van binnen en van buiten inclusief poetsen.

Kavel verzilverd: Tuinonderhoud

Op 8 juli is er weer een kavel verzilverd van de Talentenveiling: Tuinonderhoud voor een halve dag. (Kavel 12)

Gemeentedag 2019

Dit jaar zal de Gemeentedag plaatsvinden op zaterdag 21 september. We zijn erg blij dat Peter en Liesbeth van Oosterom aan de Zuidzijde 117 wederom hun terrein beschikbaar stellen voor deze bijzondere dag!

In het buitenland: Update van Rijk v. Ginkel (05-07))

Nieuws vanuit Mozambique: Vanmorgen, 5 juli, hoop ik van hier te vertrekken en dan rond 11.00 uur in Beira aan te komen. Dan vliegen naar Johannesburg-München-Amsterdam. 

Ds. en mw. Verboom: Dank u wel!

In de ochtenddienst in de Dorpskerk op zondag 30 juni jl werd ds. Verboom (en zijn vrouw) bedankt voor zijn jarenlange inzet in onze gemeente. Vele jaren heeft hij de gemeente bijgestaan.

Kavel verzilverd: Varen in een sloep

Op 26 juni is er weer een kavel verzilverd van de Talentenveiling: Een uurtje varen met een orkaansloep.

Nieuws van Nienke: Nieuwsbrief Juni 2019

"Het is ondertussen een half jaar geleden dat ik een nieuwsbrief heb geschreven. Tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Veel leesplezier, Branwen en Nienke."

Kavel verzilverd: Boeken over hijskranen

Hiermee is er het eerste kavel verzilverd van de succesvolle veiling die gehouden is op 22 juni 2019.

Balgen orgel Dorpskerk gerepareerd

In juni is er een reparatie geweest aan het orgel van de Dorpskerk. De blaasbalgen waren door veroudering en slijtage gescheurd. Dit is vakkundig hersteld.

Magazine uit de Herberg: Vrijwilligerswerk vol zin

Afgelopen zondagochtend 16 juni jl. werd 'de Herberg' genoemd tijdens de preek. Vandaag ontving de redactie hun tweede magazine 'Uit de Herberg' van het jaar 2019. Het lezen waard...

Gewijzigde openingstijden KB

De openingstijden van het Kerkelijk Bureau (KB) zijn gewijzigd. U kunt voortaan op het KB in de oneven weken op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur én in de even weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur terecht.

Doe het EH-Basisjaar

Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Wat ga jij doen? De toekomst ligt voor je open. Wat vind jij belangrijk in het leven? Hoe probeer jij je christen-zijn gestalte te geven? Het EH-Basisjaar is de unieke kans om antwoorden te vinden op al deze vragen.

Zingen op Tweede Pinksterdag (Verslag)

Op 2e Pinksterdag was er in de Bethlehemkerk, met ondersteuning van de muziekgroep, een Sing-in. Met jong en oud prezen en loofden we onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest.

Beroep naar Delft aangenomen

15 mei - Dominee van Oordt heeft besloten om het beroep van de Protestantse Gemeente Delft (wijk Mattheus), aan te nemen.

Schoonmaakdag Dorpskerk

Op 15 mei werd er flink gepoetst in de Dorpskerk. Vele handen maakten licht werk! Bekijk de foto's.

Nieuws vanuit PGB: Bevestiging Arjo v.d. Steen

Zondag 5 mei jl. werd in de ochtenddienst in de Ontmoetingskerk Arjo van der Steen bevestigd tot kerkelijk werker bij de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs.

In het buitenland: Erik terug in NL (02-05)

Terug van weggeweest, de rubriek 'In het buitenland'. De redactie ontving info van Erik v. Oosterom over zijn tijdelijk verblijf in Papua-Nieuw-Guinea voor een diaconaal project van 'Jeugd met een opdracht'.

Sparen voor het Zendingswerk

De GZB en Kerk in Actie sparen postzegels, ansichtkaarten en munten om deze vervolgens weer te verkopen aan verzamelaars en handelaren. Spaart u dit jaar ook (weer) mee?

Familie Loenen: Nieuwsbrief maart 2019

Na hun verlof, in het najaar van 2018, zijn Jaco, Corrina, Joah en Amy inmiddels alweer een tijdje terug in Arnhemland. Woensdag 3 april jl. ontvingen wij hun nieuwe Nieuwsbrief...

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!