Leesrooster Advent

Ds. Baas heeft voor de komende adventperiode een leesplan geschreven aan de hand van de Psalmen.

Herfstvakantie 2023: Muskathlon in Ghana

Herfst 2023 ga ik, Lieke van Vliet, een Muskathlon lopen. Dit houdt in dat ik een halve marathon ga rennen in Ghana. Dit alles om geld op te halen voor Compassion.

Zing je mee?

Houd jij van zingen? En vind je het leuk om mee te zingen tijdens de kerstviering van zondagsschool op tweede kerstdag?

Bijzondere diaconiecollecte (20 nov)

De diaconale collecte zal op zondag 20 november in het teken staan van lokale hulp in Bodegraven-Reeuwijk. 

Luister Live via Chromecast

Thuis meekijken met de diensten wordt vaak gedaan via een Chromecast. De laatste tijd ontvangen we berichten dat dit niet altijd goed werkt.

Afscheid Jan-Kees

Deze website is in 2006 opgezet door Jan-Kees. Binnenkort gaat hij met zijn gezin verhuizen en stopt hij met zijn bijdrage aan deze website.

De Nieuwe Psalmberijming (+ Ps 101 en Ps 91)

De bundel van De Nieuwe Psalmberijming (2021) bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op dezelfde vertrouwde Geneefse melodieën als de oude berijming van 1773.

Dringende oproep: Kerkplein 15

Kerkplein 15 verzorgt al jaren op de zondagen en de christelijke feestdagen een uitzending met geestelijke muziek en een kerkdienst. Kerkplein 15 is dringend op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bericht Coronateam

Door het Interkerkelijk Contact In Overheidszaken (CIO) is een handreiking uitgegeven, waarin bij oplopende Corona besmettingen per fase wordt aangegeven welke maatregelen nodig zijn.

Brochure 'Bewaar het pand' door G. Spilt

In ons kerkblad ´Kerkklanken` vindt u de laatste keren onder de rubriek ´Stof tot nadenken` enige uitleg over De Nieuwe Psalmberijming (2021) en over de noodzaak om naast de berijming van 1773 waar nodig een betere berijming te zingen. 

Financieel in de knel?

Door de sterke stijging van de energieprijzen en de oplopende inflatie is voor velen het dagelijks leven fors duurder geworden. Hierdoor neemt het aantal huishoudens dat financieel in de problemen komt toe.

Terugblik Chadash Bodegraven

We zijn alweer een maand terug, maar we genieten nog steeds na van een mooie en bijzondere week in de bergen.Twee deelnemers vertellen er hier iets over. Wie weet maakt het u/jou ook enthousiast!

Kerkvrijwilliger GHZ

In het Groene Hart Ziekenhuis kunnen patiënten naar de kerkdienst. Dat is voor hen een moment van rust en bezinning. Wilt u meehelpen om dit mogelijk te maken?

Hannah naar 'All Nations Christian College'

Beste gemeente, Zoals genoemd tijdens de voorbede afgelopen zondag 18 september jl. vertrek ik komende woensdag, 21-09, naar Engeland voor in ieder geval een (studie)jaar.

Themanummer Waarheidsvriend

Zondag 18 september ligt in de kerken het themanummer van de Waarheidsvriend "Gemeente ben je samen".
Gemist? In dit bericht is het nummer digitaal te lezen.

Bevestiging en intrede Prop. A.T. Maarleveld

Op zondag 28 augustus is ons gemeentelid Bram Maarleveld bevestigd als predikant in Numansdorp.

Dorpskerk reserveren

Voor verschillende activiteiten wordt er gebruik gemaakt van de Dorpskerk. Om alles goed te stroomlijnen moet er voor elke actviteit een reservering worden aangevraagd.

Collectes via de GIVT-app

De afgelopen weken is er veel voor ons als gemeente veranderd! Diensten werden digitaal, ontmoetingen met gemeenteleden vielen weg of zijn beperkt. Zo veranderde ook de wijze van collecteren. Het geld dat u geeft willen wij natuurlijk aan de juiste doelen besteden.

Meer nieuws?

Heeft u een nieuwsbericht voor de website? Voorstellen nieuwe gemeenteleden, foto's van gebeurtenissen....
!