Alpha Online

WAT IS ALPHA?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

HOE HET WERKT

WELKOM en ONTMOETING  van 20:00-20:15 Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

KIJK 20.15-20:45 KLEINE FILMS MET GROTE IDEEËN

Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

BESPREEK 20.45-21.30 BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN

Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha! We willen het makkelijk voor je maken om Alpha te proberen, daarom starten we Alpha op de dagen en tijden hieronder. Alpha duurt tien weken en een dag. Meld je hieronder aan. Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst.

Bijeenkomst 1: Is er meer?

Welkom op 21 januari, na aanmelding krijg je een link voor de Zoom meeting.

 

MELD JE AAN VOOR ALPHA

[email protected]

Of bij Angelique Weerheim tel: 0643000631

Via deze link kun je een filmpje bekijken dat in het kort de cursus op een rijtje zet.