Philadelphia Club Bodegraven

Wie zijn wij? We zijn een club voor mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden. Op iedere derde zaterdag van de maanden oktober tot mei komen we bij elkaar.

Het belangrijkste van onze ochtenden is de ontmoeting. We zitten gezellig bij elkaar drinken koffie en kletsen over alles wat ons bezig houdt. Op die manier komen we in contact met andere mensen.

Iedere ochtend zingen we met elkaar liederen en luisteren we met elkaar naar een verhaal uit de bijbel. Het is fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn. We leren steeds meer uit de bijbel en kunnen elkaar ook dingen leren uit de bijbel en van Jezus. Voor we beginnen en wanneer we eindigen bidden we met en voor elkaar. Door met elkaar bezig te zijn met gebed, zingen en het Bijbelverhaal kunnen we elkaar ook helpen.

Na het verhaal gaan we iets leuks doen met elkaar. Dit kan een knutselactiviteit zijn, een spel of iets met muziek. Het is altijd erg gezellig om dit met elkaar te doen. De activiteiten zijn leuk en er is voor iedereen iets om te doen. Er zijn makkelijke en moeilijke activiteiten, hierdoor kun je altijd kiezen wat jezelf leuk vindt.

Zoals u/jullie kunnen lezen zijn we op de club op een gezellige manier met elkaar bezig waarbij ontmoeting voorop staat, ontmoeting met elkaar maar ook met elkaar de ontmoeting met Jezus door het Bijbelverhaal de liederen en het gebed heen. Op een ochtend komen er ongeveer 20 deelnemers en zijn er ongeveer 15 vrijwilligers aanwezig. De club wordt het ene seizoen gehouden in het Anker en het andere seizoen in gebouw 't Centrum aan de Ontmoetingskerk.

Er is altijd plaats voor meer deelnemers en vrijwilligers. Wanneer je enthousiast bent en anderen wilt ontmoeten is er bij ons altijd ruimte.

Voor meer vragen en informatie kun je contact opnemen met Elly Maarleveld, tel. 0172-615827.

   

Websites van (ouder)verenigingen:


Op weg met de ander

Philadelphia Zorg


Zorg- en dienstverlening
van A tot Z.
(ASVZ)

ASVZ verleent de zorg bij een nieuw te bouwen woongroep voor christelijke jongeren met een verstandelijke beperking.
Info? De Parel Bodegraven!