Veel gestelde vragen

In verband met de uitbraak van het Coronavirus kan het zijn dat er vragen bij u leven over de activiteiten binnen onze gemeente. Hieronder proberen we de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Houdt ook het nieuws op de HOME pagina in de gaten!

Laatst aangepast: 21-3-2020 08.30 uur

Bij wie moet ik zijn als ik praktische vragen heb?
Bij de scriba van uw wijk. Wijk 1 / Wijk 2

Ik heb praktische of pastorale hulp nodig als gevolg van het Coronavirus.
Op de Contactpagina staan de gegevens die u nodig hebt om de juiste personen te benaderen.

Ik zou graag eens met iemand willen praten over alles wat er nu om ons heen gebeurt. Wie kan ik benaderen?
Per wijk is er een contactpersoon beschikbaar. Lees meer hierover in het nieuwsitem.

Als er veel mensen tegelijk de kerkdiensten beluisteren en bekijken, kan de streaming dit dan wel aan?
Ja, de streaming gaat vanaf een punt met veel capaciteit.

Waar kan ik mijn collectegeld doneren, als ik niet naar de kerk kan?
Je kunt geld of collectebonnen in de brievenbus van het kerkelijk bureau bezorgen. Het is ook mogelijk om online te doneren via de Giftenpagina of via de Givt app

Ik ontvang geen nieuwsberichten per mail en ben niet toegevoegd aan de gemeente-app.
Via deze link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven via de mail. Om toegevoegd te worden aan gemeente-app kunt u een verzoek sturen naar 0615412963 (één nr per gezin).