Facebook Twitter Google Plus

Dabar zoekt nog 90 jongeren deze zomer!

22 mei 2021   |   Door E M (Redactielid)
Doe je mee? Wil jij ook kleur geven aan jouw zomer en die van anderen op een camping in Nederland? Dan is Dabar iets voor jou! Bij Dabar doe je in teamverband animatiewerk met een Missie.

Als team organiseer je toffe animatieprogramma’s voor kinderen, tieners en volwassenen en deel je het geloof op een manier die bij jou past. Dabar wordt op campings gedaan waarbij veel kinderen en tieners komen met een rugzakje. Kinderen die weinig liefde thuis krijgen, tieners die op zoek zijn naar echte aandacht etc. Door het doen van Dabar kun jij echt verschil maken in hun leven. En je hebt ook gewoon een hele toffe tijd met je team en je groeit in geloof.

Een Dabar-team bestaat uit zo’n 6 tot 8 jongeren ( leeftijd van 17 tm 25 jaar). Je kunt een of twee aaneengesloten weken Dabar doen. Op diverse campings zijn nog teams nodig.

Pak je kans en schrijf je snel in op www.izb.nl/dabar. Deelname is gratis, de ervaring onbetaalbaar! Bekijk op YouTube het filmpje: Geloofsgroei door het doen van Dabar en hoor wat jongeren zeggen over hun Dabar-ervaringen.

Net als voorgaande jaren zullen dit jaar vanuit Bodegraven-Nieuwerbrug weer jongeren meedoen. Gaaf als je mee wilt doen. Meer weten? Mail Hans van ’t Spijker [email protected] of bel hem op 06-29516602. Graag vertellen we er meer over.

Hans van ’t Spijker, contactpersoon Dabar Bodegraven-Nieuwerbrug
Koos van der Ree Doolaard, evangelisatie-ouderling