Jeugdpastoraat 2020

Hey, goed dat je hier even rondkijkt! Hoe gaat het met je?

  • Vind je de kerk en het geloof helemaal geweldig of juist helemaal niet?
  • Gaat het heel goed met je of zit je in een flinke dip?
  • Kan je de hele wereld aan of is jouw wereld volledig ingestort?

Wil je je verhaal eens kwijt en zoek je iemand die naar je luistert? Wat er ook is, als team jeugdpastoraat willen we er voor je zijn. We zullen zonder oordeel naar jouw verhaal luisteren, met je meedenken, naast je staan en een tijdje met je optrekken.

Wat je ook te bespreken hebt, je bent meer dan welkom!

Bel, mail of app ons, we kijken naar je uit!

Dit zijn de mensen waar je contact mee op kunt nemen:


Wij zijn Marcel en Mirjam Kersseboom. Samen met onze drie lieve dochters  Julianne, Jolinde en Rosanne vormen wij een gezinnetje aan de Emmakade. Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Of wil je gewoon even lekker bijkletsen over wat jou bezig houdt? Zin in een geloofsgesprek? Kom gerust even langs. Of geef een belletje als je een stukje wil wandelen en praten. Wij zijn er voor jou! Wij vinden het fijn om naar je te luisteren en om je te helpen. Wees welkom.
Marcel: 06 51199565
E-mail: [email protected]


Wij zijn Roelof en Hadassa Lok.

Samen met onze vijf kinderen wonen we op Oranjelaan 41.
We willen er voor je zijn als je ons nodig hebt. Voor de gezelligheid of als je ergens mee zit. We willen graag naar je luisteren.
Tot ziens! 
 

Roelof: 06 47854840                
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]


Wij zijn Marco en Gerline de Vrij, samen met onze zes kinderen wonen wij op de Vrouwenmantel 12. Graag willen wij ons steentje bijdrage aan het jeugdpastoraat, omdat we geloven dat we als gemeente van Christus geroepen zijn om naar elkaar om te zien, dit geldt ook voor jullie als jeugd. Heb jij vragen over het geloof of zit je ergens mee, wil je gewoon een keer een praatje maken, iets actiefs doen of gezellig mee eten, dan ben je altijd van harte welkom.

Weet: De deur staat voor je open!! 

Marco: 06 25083121
E-mail: [email protected]

 

Ben je ouder/verzorger van een jongere en wil je graag dat we hem of haar een keer aanspreken of opzoeken? Laat het ons alsjeblieft weten.

Jongeren zijn soms onzeker en zoekende. Daarnaast zijn er ook jongeren die echt in nood zijn: door verdrietige thuis situaties, of door andere oorzaken, kunnen zich allerlei psychische en sociale problemen voor doen. Voor al deze jongeren willen wij er zijn. We willen een band met ze opbouwen, zodat ze weten er ervaren dat er aandacht voor hen is. Dat er naar hen geluisterd wordt.

Er is nauw contact met de predikanten en met de mensen van PPZ. Bij complexere problematiek kunnen zij worden ingeschakeld.

Van de leden van het jeugdpastoraat team is een geheimhoudingsverklaring gevraagd, Dat betekent dat met de in de gesprekken toevertrouwde informatie vertrouwelijk zal worden omgegaan. 

Contactpersoon jeugdpastoraat,
Marcel Kersseboom.