Reflector

Bestaat God wel en wat betekent dat voor mij? Dat is een kleine greep uit de vragen en onderwerpen waar we ons op Reflector mee bezig houden. Behalve dat we veel van elkaar leren over de Bijbel en de betekenis daarvan in de praktijk, is Reflector er ook om gezellig met je vrienden samen te zijn en nieuwe vrienden op te doen. Na een serieus eerste gedeelte spelen we in het tweede gedeelte van de avond vaak een spel. Ook hebben we avonden met een sportief karakter, zoals beachvolleyballen, bowlen, of strandwandelen. En we bezoeken jaarlijks de TOV-avond voor tieners, van de HGJB. 

Iedereen die op de middelbare school zit is welkom op Reflector. Dit is onderverdeeld in twee groepen:
• Vrijdag, brugklas en 2e klas 
• Zaterdag, iedereen vanaf 3e klas (t/m 17 jaar) 

De clubavonden zijn iedere twee weken. Een paar dagen voor de avond krijg je ter herinnering een mailtje en staat er een stukje in de Kerkklanken (als we het niet vergeten...). We proberen het in elk geval in de "activiteitenkalender" op te nemen. Lijkt het je leuk om te komen, wil je iemand meenemen of heb je vragen spreek dan gerust iemand aan die al op club zit om er meer van te horen. Of mail/ bel iemand van de leiding.

INFO REFLECTOR VRIJDAG (brugklas en 2e klas):

't Honk is open vanaf 19.00 uur. Om 19.15 uur beginnen we met het programma dat duurt tot 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid tot 21.30 om gezellig met elkaar te kletsen en/of een spel te spelen onder het genot van een hapje en een drankje. De groepen bestaan meestal uit zo'n 15 jongeren met 3 leiding. 

Data 2019 Data 2020
4-okt 17-jan
18-okt 31-jan
1-nov 14-feb
15-nov 6-mrt
29-nov 20-mrt
13-dec 3-apr
  17-apr
  1-mei

Leiding:
Johan Verdoold, Sjoerd Vergeer, Arjan van der Spek, Arjan Griffioen, Erika Meijer

Contact:
Johan Verdoold, e-mail: reflectorvrijdag@hotmail.com

* * * * * * * * * 

INFO REFLECTOR ZATERDAGAVOND (3e klas t/m 17 jaar):
Op onze avonden ben je vanaf 19.15 uur welkom in  ’t Honk, het programma van een  'gewone avond' begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna kun je nog tot 22.00 blijven kletsen, poolen enz. Voor actieve avonden gelden vaak andere tijden, hierover wordt je via mail , kerkklanken en WhatsApp  (Reflector groep met veel zinnige en minder zinnige gesprekken) geïnformeerd.

De zaterdag groep bestaat uit ongeveer 30 gasten met 5 leiding. Eigen inbreng is heel welkom, het tweede (ontspannende) deel van de avond wordt meestal ingevuld door een aantal leden.

Tegen het einde van het seizoen is er het kamp. Dit seizoen gaan we van 20 tot 22 mei op kamp. Op kamp zijn we aan de hand van een thema intensief met elkaar bezig rond de Bijbel. Daarnaast doen we allerlei (ont)spannende activiteiten. Een greep uit afgelopen jaren: bosspelen, mountainbiken, survivalbaan, indoor klimmen, zeskamp, vossenjacht, kampvuur.

Voor het hele seizoen plus kamp hebben wij als doel God beter te leren kennen en als jong deel van de gemeente een gezellige tijd met elkaar te hebben!

Namens het Reflectorteam hopelijk tot ziens!

Data 2019 Data 2020
28-sep 4-jan
12-okt 18-jan
2-nov 1-feb
16-nov 15-feb
30-nov 7-mrt
14-dec 21-mrt
  4-apr
  18-apr
  2-mei
  20 t/m 22 mei = KAMP!

Leiding:
Linda van Deuren, Els Maarleveld, Patrick Voortman, Johan Wildschut, Herberth van Holst 

Contact:
Patrick Voortman, e-mail patrickvoortman@gmail.com

Alle info bij elkaar!

Kijk ook eens op Scholierenweekenden HGJB