Zondagsschool 'Abia'

Elke zondag is er van 14.30 uur tot 15.30 uur voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar Zondagsschool in 't Anker! Alle kinderen zijn van harte welkom! Natuurlijk is uw kind elke zondag welkom, maar u mag er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat uw kind om de week komt.

Het doel van Zondagsschool is om met de kinderen te luisteren naar en lezen in Gods Woord. We gaan samen zingen, bidden, samen luisteren en lezen in de Bijbel. Zo hopen we dat de kinderen God leren kennen.

Er zijn 3 groepen:
De parels: kinderen uit groep 1-2-3 in zaal 3
De ontdekkers: kinderen uit groep 4-5-6 in zaal 4
De parels en ontdekkers gebruiken de methode van de Hervormde Zondagsschoolbond.
De kinderen krijgen een klein lesboekje mee zodat u weet welk Bijbelgedeelte is verteld en wat de kinderen hebben geleerd.

De shmily's: kinderen uit groep 7 en 8 in het Honk
De naam shmily's betekent: See How Much I Love You. We gebruiken de methode On Track van de HGJB. Het roept jonge tieners op om het spoor van God te gaan volgen. De methode van catechisatie is er een vervolg op. Dus het is een goede voorbereiding op catechisatie. Dit jaar behandelen we het Nieuwe Testament.

We starten zondag 23 september en sluiten af in april met een gezellige slotmiddag. Alleen in de kerstvakantie is er geen Zondagsschool. Tijdens de andere vakanties gaan we wel door.

Kerstfeest
Tweede kerstdag hebben we altijd een kerstviering in de kerk. De kinderen leren hiervoor mooie kerstliederen die ze voorin de kerk met elkaar mogen zingen. We gaan drie keer oefenen in de kerk op zondagmiddag. We vinden het fijn om op deze manier samen met de gemeente het kerstfeest te vieren. Alle opa's en oma's, buurjongens en buurmeisjes en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom.

Alle kinderen zijn van harte welkom op Zondagsschool!

Voor vragen kun je contact opnemen met Christina Soet (06-10921791)

Info landelijk werk:

Bond van zondagsscholen