Luister live mee met de erediensten

Elke zondag zijn er erediensten om 9.30 uur en 18.30 uur. Bekijk het preekbeurtenrooster

Liedstencils komende zondag 13 oktober:
Dorpskerk ochtend / Dorpskerk avond
Bethlehemkerk ochtend / Bethlehemkerk avond

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf 5 mei 2019 zijn de nieuwe scripts van onze provider kerkomroep.nl actief - daardoor ziet u een gewijzigde layout van de players.

Let op, bij openen van deze pagina gaan, tijdens de uitzending van de erediensten, zowel de eredienst in de Dorpskerk als de eredienst in de Bethlehemkerk tegelijk draaien. U dient dan zelf één van de linken uit te zetten. Dit kan door op de dubbele verticale streepjes te klikken.

Dorpskerk, Bodegraven

Bethlehemkerk, Nieuwerbrug

't Anker, Bodegraven

Info

Wanneer u geen verbinding krijgt, kunt u één van deze linkjes gebruiken: Dorpskerk, Bethlehemkerk, 't Anker.

Voor een Android tablet of phone, klik hier.

Of probeer een andere browser, bijv. Google Chrome.

Wilt u een een internetradio programmeren, klik hier.

Voor online diensten van Emmaus klik hier.

Gedachte

Onze God moet wel een heel goed iemand zijn, dat Hij zelfs van waardeloze kerels als mij houdt (M. Luther)