Luister en kijk live mee met de erediensten

Vanaf 15 maart 2020 is de aanwezigheid van gemeenteleden in de diensten zeer beperkt toegestaan (lees bericht hierover). In deze bijzondere situatie is gezorgd voor een videoverbinding vanuit beide kerken zodat meekijken (beeld en geluid) mogelijk is.

U kunt ook meeluisteren (zonder beeld) via de vertrouwde kanalen die er al waren.

De erediensten starten om 9.30 uur en 18.30 uur. Bekijk het preekbeurtenrooster

Voor de collectes kunt u gebruiken maken van de Givt app op uw mobiel, gebruik hiervoor de QR codes hiernaast.

Meekijken (beeld en geluid)

Donderdag 19.00 uur

Meeluisteren (alleen geluid)

Liedstencils komende zondag 28 juni:
Dorpskerk ochtend
Bethlehemkerk avond

Dorpskerk, Bodegraven

Bethlehemkerk, Nieuwerbrug

't Anker, Bodegraven

Let op, bij openen van deze pagina gaan, tijdens de uitzending van de erediensten, zowel de eredienst in de Dorpskerk als de eredienst in de Bethlehemkerk tegelijk draaien. U dient dan zelf één van de linken uit te zetten. Dit kan door op de dubbele verticale streepjes te klikken.

Geven via de Givt app

Klik op of scan de QR code

Dorpskerk

Bethlehemkerk

Meer info over de Givt app

Geven zonder app

Geef uw gift online, klik hier.

U kunt ook geld of collectebonnen in de brievenbus van het Kerkelijk Bureau bezorgen.

Info

Wanneer u geen verbinding krijgt, kunt u één van deze linkjes gebruiken: Dorpskerk, Bethlehemkerk, 't Anker.

Voor een Android tablet of phone, klik hier.

Of probeer een andere browser, bijv. Google Chrome.

Wilt u een een internetradio programmeren, klik hier.

Voor online diensten van Emmaus klik hier.

Gedachte

Een gemeente met kerkenraad is soms als een stadion vol toeschouwers, die aan beweging toe zijn, kijkend naar 22 man die aan rust toe zijn (genoteerd op classisvergadering)