Luister live mee met de erediensten

Van 15-31 maart zal de aanwezigheid van gemeenteleden in de diensten worden beperkt (lees bericht hierover). In deze bijzondere situatie is gezorgd voor een videoverbinding vanuit beide kerken zodat meekijken (beeld en geluid) mogelijk is.

U kunt ook meeluisteren (zonder beeld) via de vertrouwde kanalen die er al waren.

De erediensten starten om 9.30 uur en 18.30 uur. Bekijk het preekbeurtenrooster

NB: het is mogelijk om te klikken op de QR-code, dan opent de Givt app en is de betreffende kerk al geselecteerd.

Meekijken (beeld en geluid)

donderdag 19.00 uur

Meeluisteren (alleen geluid)

Liedstencils komende zondag 29 maart:
Dorpskerk ochtend
Bethlehemkerk avond

Dorpskerk, Bodegraven

Bethlehemkerk, Nieuwerbrug

't Anker, Bodegraven

Let op, bij openen van deze pagina gaan, tijdens de uitzending van de erediensten, zowel de eredienst in de Dorpskerk als de eredienst in de Bethlehemkerk tegelijk draaien. U dient dan zelf één van de linken uit te zetten. Dit kan door op de dubbele verticale streepjes te klikken.

Geven via de Givt app

Klik op of scan de QR code

Dorpskerk

Bethlehemkerk

Meer info over de Givt app

Geven zonder app

Geef uw gift online, klik hier.

U kunt ook geld of collectebonnen in de brievenbus van het Kerkelijk Bureau bezorgen.

Info

Wanneer u geen verbinding krijgt, kunt u één van deze linkjes gebruiken: Dorpskerk, Bethlehemkerk, 't Anker.

Voor een Android tablet of phone, klik hier.

Of probeer een andere browser, bijv. Google Chrome.

Wilt u een een internetradio programmeren, klik hier.

Voor online diensten van Emmaus klik hier.

Gedachte

Het darwinisme staat op het punt in te storten - het wordt een spannende tijd in de biologie (prof. dr. A. van den Beukel)