Facebook Twitter Google Plus

Scholenzondag 2019 in vier kerken

16 januari 2019   |   Door E M (Redactielid)
Zondag 27 januari is de jaarlijkse Scholenzondag. De vier protestants-christelijke scholen in Bodegraven zijn verbonden aan een kerk/gemeente en werken over hetzelfde thema 'De jongste eerst?!'

De Verhoeff-Rollmanschool is verbonden aan de Dorps- en de Bethelkerk (9.30 en 10.00 uur). De Prinses Beatrixschool is dit jaar, omdat de Ichthuskerk momenteel verbouwd wordt, gekoppeld aan de Dorps- én de Ontmoetingskerk (9.30 uur). De Da Costaschool is dit jaar gekoppeld aan de Ontmoetingskerk (9.30 uur). De Goede Herderschool viert de Scholenzondag deze keer bij Pinkstergemeente Morgenstond in de Salvatorkerk (10.00 uur). 

In de week, voorafgaand aan de Scholenzondag, zingen en horen de kinderen op de scholen in Bodegraven over de zalving van David (1 Samuël 16), David en Goliath (1 Samuël  17) en David en Saul (1 Samuël 24). De voorgangers bezoeken ook de verschillende scholen. Dit om het contact tussen school en kerk te verdiepen. Ook worden er op de scholen werkstukken gemaakt die, tijdens de Scholenzondag, in de kerken te zien zullen zijn.

U bent bij alle diensten van harte welkom!