Facebook Twitter Google Plus

Website 12 1/2 jaar!

15 september 2018   |   Door EvV (Redactielid)
Zaterdag 15 september was het 12 1/2 jaar geleden dat de website 'HervormdBodegraven.nl' is gestart. Graag willen we via dit nieuwsbericht stilstaan bij dit heugelijke feit.

Een persoonlijk initiatief (van Jan-Kees) in 2006, is uitgegroeid tot de veel bezochte, officiële site van onze gemeente zoals die er nu is in 2018.

We plaatsen op deze site zoveel mogelijk verslagen van de activiteiten die in de gemeente plaatsvinden. Dit hadden we niet kunnen doen zonder alle input die we van u en jou hebben ontvangen. We bedanken iedereen die ons in de afgelopen tijd van tekst en foto's heeft voorzien, want de site is er vóór ons en dóór ons allen! Blijf ons berichten en verslagen sturen, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk op de site komt!

De site heeft in 2010 een enorme vernieuwing ondergaan. Hieronder ziet u hoe de eerste website er uit zag.

 

Op dit moment wordt er achter de schermen opnieuw hard gewerkt om de website te vernieuwen. Hierover binnenkort meer. 

Toen we tien jaar bestonden heeft elk redactielid een kort verslagje geschreven over zijn/haar ervaringen. Hierbij de link naar die stukjes, alweer 2 1/2 jaar terug, Jan Kees HartogElly Maarleveld en Elsien van Vliet . Mooi om te zien hoe we na deze 2 1/2 jaar nog steeds zo enthousiast zijn. 

Met enige regelmaat sturen we via de mail een nieuwsbericht. Als u nog geen nieuwsberichten ontvangt, geef dat dan even aan ons door, dan voegen we u toe aan de verzendlijst. (info@hervormdbodegraven.nl)

Jan-Kees Hartog, Elly Maarleveld en Elsien van Vliet.