Facebook Twitter Google Plus

Vrouwen Koffieochtend: Verslag én Uitnodiging!

6 maart 2018   |   Door E M (Redactielid)
Dinsdag 6 maart kwamen we, als vrouwen, opnieuw bij elkaar en dachten we na over Gods liefde en genade voor ons. Dit vanuit ons jaarthema 'Geloof Hoop Liefde'. We hoorden over Gods Goddelijke Liefde!

Dit o.a. vanuit Efeze 1: 1-14 en Galaten 5:22.  

Aan de hand van kaartjes van het spel 'Kaarten op tafel' dachten we ook in groepjes na over de volgende drie vragen: 1. Hoe ervaar of zie je Gods liefde en genade in je leven? 2. Hoe deel je iets uit van Gods liefde en genade in je leven? 3. Wat zijn de vruchten van Gods liefde en genade in jouw leven?


Fijn om zo met elkaar te delen hoe we Gods liefde en nabijheid in ons leven ervaren.

Uitnodiging:
Aan het begin van het seizoen hebben wij aangegeven na 24 jaar te willen stoppen met het organiseren van de Vrouwen Koffieochtenden. Vanmorgen vertelde Gretha het al, en we zijn echt heel dankbaar, omdat er een nieuwe groep vrouwen is opgestaan die vanaf volgend seizoen de Vrouwen Koffieochtenden hopen te gaan invullen, hebben wij besloten dat 'onze' laatste ochtend zal worden gehouden op D.V. 15 mei aanstaande.

Omdat het dan 'onze' laatste keer is willen we graag afsluiten met een gezamenlijke maaltijd. U kunt zich vanaf nú opgeven, wel zo handig, want dan weten we wat we in kunnen kopen!

Mocht u of jij in de gelegenheid zijn zelf een gedeelte van de maaltijd voor te bereiden, bijv. soep, salade, fruit, dan zou het fijn zijn als je even contact met ons opneemt. Van harte aanbevolen, maar niets moet!

Opgeven kan bij Elly via de mail: c.maarleveld@filternet.nl; via de brievenbus: Goudseweg 123; of via de telefoon: (0172) 615827.

Alle vrouwen zijn van harte welkom, ook als je al een tijdje niet meer geweest bent.
We zien uit naar jouw en uw opgave dus 'Save the date en geef je op!'
Nogmaals: Iedereen is van harte welkom!

Graag tot ziens,
Rowiny, Gretha en Elly. 


In gesprek @ Vrouwen Koffieochtend op 06-03-2018
Meer info over der Vrouwen Koffieochtenden? Klik hier! 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!