Facebook Twitter Google Plus

Vrouwen Koffieochtend: Broodmaaltijd

19 april 2018   |   Door E M (Redactielid)

Aan het begin van het seizoen hebben wij aangegeven na 24 jaar te willen stoppen met het organiseren van de Vrouwen Koffieochtenden. We kijken vol vreugde en dankbaarheid terug op Gods nabijheid al die jaren...

In maart vertelde Gretha het al, en we zijn echt heel dankbaar, omdat er een nieuwe groep vrouwen is opgestaan die vanaf volgend seizoen de Vrouwen Koffieochtenden hopen te gaan invullen, hebben wij besloten dat 'onze' laatste ochtend zal worden gehouden op D.V. 15 mei aanstaande.

Omdat het dan 'onze' laatste keer is willen we graag afsluiten met een gezamenlijke maaltijd. U kunt zich vanaf nú opgeven, wel zo handig, want dan weten we wat we in kunnen kopen. We hebben inmiddels al 48 aanmeldingen ontvangen, geweldig! 

Mocht u of jij in de gelegenheid zijn zelf een gedeelte van de maaltijd voor te bereiden, bijv. soep, salade, fruit, dan zou het fijn zijn als je even contact met ons opneemt. Van harte aanbevolen, maar niets moet!

Opgeven kan bij Elly via de mail: c.maarleveld@filternet.nl; via de brievenbus: Goudseweg 123; of via de telefoon: (0172) 615827.

Alle vrouwen zijn van harte welkom, ook als je al een tijdje niet meer geweest bent. 
We zien uit naar jouw en uw opgave dus 'Save the date en geef je op!'
Nogmaals: Iedereen is van harte welkom!

Gretha, Rowiny en Elly.


Meer info? Klik hier! 

(info@hervormdbodegraven.nl) 

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!