Facebook Twitter Google Plus

Laatste Vrouwen Koffieochtend

15 mei 2018   |   Door E M (Redactielid)
Dinsdag 15 mei, was de laatste Vrouwen Koffieochtend van dit seizoen en de laatste georganiseerd door het huidige team!

Om er een soort van 'feestelijk' tintje aan te geven sloten we 'onze' laatste keer af met een broodmaaltijd. De ochtend zelf startte, net als altijd, om 9.30 uur met koffie/thee en deze keer taart! Om 10.00 uur begon het programma.

We stonden stil bij 24 jaar Vrouwen Koffieochtend waarin veel is gebeurd, maar we ons altijd gedragen wisten door onze God. We zijn gestart in oktober 1994 als team van drie (Elly, Gretha en Rowiny) groeiden al snel, vanaf januari 1995, met Jannie vanuit de Emmaüsgemeente uit tot vier. Vele jaren heeft Jannie met ons meegedraaid, 22 jaar! Zo werd de Vrouwen Koffieochtend PKN breed, erg fijn! Ook Ingrid versterkte tien jaar lang ons team. We mogen terug kijken op een fijne samenwerking met een ieder. Dit geldt ook de spreeksters, baksters, kaartenmaaksters, kaartenbezorgsters, oppas, zaalinrichters, verkooptafels voor 'het goede doel' en de musici!

Bijzonder was ook dat ons jaarthema 'Geloof Hoop Liefde' ook het thema van het eerste jaar was. En het is nog steeds van toepassing: 'Geloof liet ons starten met de VKO. Hoop hield en houdt ons staande. En de Liefde heeft ons gedragen en draagt ons nog steeds!' Met elkaar keken we, en dat ervoeren we opnieuw als leiding, naar Romeinen 12: 1-18.

Rond 11.45 uur startten de voorbereidingen voor de broodmaaltijd. Geweldig zoals iedereen meehielp, dank daarvoor! Tussendoor was er volop gelegenheid tot ontmoetingVan de 'verkooptafels voor het goede doel' stond Anja er nog één keer met haar mooie cadeautafel voor de IZB.

En zo kwam er na 24 jaar een eind aan de Vrouwen Koffieochtend door het huidige team, maar, hier zijn we heel blij en dankbaar om, de Vrouwen Koffieochtenden gaan door met een nieuw team. Wat een bijzonder geschenk. 'Onze God voorziet.' We bidden het nieuwe team Gods zegen toe! Namens Gretha, Rowiny en Elly heel hartelijk dank voor al uw liefde.
Gods zegen toe gebeden!