Kinderfeest 2018 is op zoek naar...

16 mei 2018   |   Door E M (Redactielid)

We zijn nog maar 2 maanden van het Kinderfeest verwijderd, en we hebben gelukkig al heel veel medewerkers die ons willen helpen om een geweldig feest neer te zetten!

We hebben echter nog steeds mensen nodig die willen helpen. We zijn in het bijzonder nog op zoek naar: Tokkies, Broodjessmeerders, Nachtwakers, Op- en Afbouwers en Pannekoekenbakkers.

Opgeven kan via de site van het Kinderfeest, of door het aanspreken van een van de voorzitsters, Hadassa Lok en Madelon Weerheim.

Voor de verwerking zijn we op zoek naar boterkuipjes (500gram, zonder deksel), prikblokken, prikpennen en nietmachines. Als de nietmachine voorzien is van naam krijgt u deze weer terug. Aanleveren kan bij Christa (Nassaustraat 2B) Annemarie (Kerkstraat 111) of Else (Weijpoort 29a)

Kunnen we ook dit jaar weer op uw hulp rekenen?

Alvast bedankt namens het hele kinderfeest!
Else Verhagen.

@ Kinderfeest 2017

(info@hervormdbodegraven.nl)

Welkom in onze gemeente

Over deze website

Aanmelden Nieuwsberichten

Info kerkbalans?! Klik hier!