Wat u moet weten over uw privacy

6 juni 2018   |   Door EvV (Redactielid)

Het is voor u goed om te weten hoe wij op de website omgaan uw gegevens. Daarom sommen wij de belangrijkste punten voor u op.

Op de website www.hervormdbodegraven.nl is veel informatie en nieuws over de gemeente te vinden.

• We plaatsen regelmatig foto’s van activiteiten binnen onze gemeente. Hier kunnen deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dat bij ons aangeven.
  • De website toont foto’s, namen, e-mailadressen en telefoonnummers van personen met een functie in de kerk zoals ambtsdragers, beheerders en contactpersonen van verenigingen. Mailadressen/telefoonnummers worden alleen na opgave door betreffende personen geplaatst.
  • Via de website zijn kerkdiensten online (terug) te beluisteren. Hierin kunnen persoongegevens van gemeenteleden te horen zijn.
  • Met regelmaat wordt er via de mail een nieuwsbrief verstuurd. Alléén met dit doel bewaren en gebruiken wij uw naam en e-mailadres.
  • Zodra u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief worden uw gegevens verwijderd.
  • Nieuwsberichten op de website worden maximaal een jaar gepubliceerd, daarna nog maximaal een jaar bewaard en dan verwijderd.
  • Geluidsopnames van de kerkdiensten worden maximaal drie maanden beschikbaar gesteld.
  • Persoonsgegevens van ambtsdragers, contactpersonen en betrokken gemeenteleden worden getoond zolang het relevant is en daarna verwijderd.
  • HervormdBodegraven.nl verstrekt geen informatie aan derden zonder uw toestemming.

Bent u van mening dat uw gegevens ten onrechte worden gebruikt of gepubliceerd, stuur dan een mail naar info@hervormdbodegraven.nl. Wij zullen deze gegevens dan verwijderen.