Bezinningsuur Heilig Avondmaal

6 oktober 2018   |   Door EvV (Redactielid)

Donderdagavond 11 oktober is er in ’t Anker, bezinningsuur Heilig Avondmaal. Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee, we starten om 19.45 uur en ronden om ongeveer 20.45 uur af.

De inleiding wordt verzorgd door ds. Van der Plas. Zoals u/ jij gewend bent, beginnen we met zingen en gebed, lezen we een gedeelte uit de Bijbel en/of het Avondmaalsformulier, luisteren we naar de inleiding, bespreken we een aantal vragen en tenslotte zingen we een psalm of een lied en sluiten af met gebed.

Luisteraars van de kerkradio kunnen inschakelen. Wij nodigen jou en u hartelijk uit voor dit uurtje in de week van voorbereiding; iedereen is van harte welkom!

Om alvast in de agenda te noteren: het volgende bezinningsuur staat gepland op donderdag 6 december.

Namens de kerkenraden wijk 1 en 2, Gert van Barneveld