Facebook Twitter Google Plus

Praise op het Raadhuisplein! (Fotoverslag)

7 juli 2018   |   Door E M (Redactielid)

Als afsluiting van het het jaarthema 'Bouw Uw koninkrijk' werd er zaterdagmiddag 7 juli gezongen op het Raadhuisplein. Iedereen was van harte uitgenodigd om God groot te maken, en daar is door velen gehoor aan gegeven, geweldig!

Het thema was 'Jesus saves'. De Praise startte om 15.30 uur en onze eigen Praiseband 'Refresh' begeleidde de samenkomst.

Het Raadhuisplein vulde zich na half vier met steeds meer zingende mensen. Vanuit heel Bodegraven waren mensen gekomen, bijzonder om mee te maken. De organisatie gaf aan geraakt te zijn door de grote opkomst. Rond kwart voor vijf werd de middag afgesloten, maar het bleef nog een tijdje gezellig druk op het Raadhuisplein. Fijn om elkaar te ontmoeten en nog even na te praten. 

Ook op Rebonieuws staat een verslag, hieronder een klein gedeelte: 
"Na een kort blokje zingen kwamen Björn van Veelen en Marieke Vroegindeweij het podium op om kort maar krachtig een boodschap door te geven. ‘God ziet je altijd, het maakt niet uit hoe je je voelt, maar zie jij God ook?’, vroeg Marieke halverwege de dienst. Ook werden er tips meegegeven: ‘Lees de Bijbel, bid tot God en praat met mensen’. "  Klik hier voor het hele artikel.


  Jesus saves! Meer weten? Klik hier.