Kerstwandeling 2018

28 juni 2018   |   Door EvV (Redactielid)

Na het succes van de vorige edities, zijn de voorbereidingen voor de derde kerstwandeling begonnen. De kerken in Bodegraven laten tijdens deze wandeling de geschiedenis rondom en de geboorte van Jezus zien in toneel, dans, film en zang aan iedereen die wil meelopen.

"Op stap met de herders"

De kerngroepsleden en andere betrokkenen zijn al hard aan het werk om één en ander voor te bereiden. Er zullen enkele verbeteringen worden doorgevoerd. Een extra aandachtspunt voor deze wandeling is het licht en geluid. We zijn voornemens om alle scènes te verlichten en geluid te versterken. Een tweede aanpassing is het verkorten van de route, zodat de wandelaars niet langer dan twee uur onderweg zijn.

Meedoen?
Graag willen we je vragen om mee te helpen om deze wandeling vorm te geven. We zoeken veel helpende handen zoals:
– spelers voor de scenes
– mensen die onderweg een wegwijzer /verkeersregelaar willen zijn
– decorbouwers
– kostuummakers
– mensen voor licht en geluid
– mensen met EHBO
– BHV-ers
– mensen die willen helpen bij de start (logistiek)

Kunt u financieel een steentje bijdragen dan is dat ook van harte welkom.
U kunt zich aanmelden via de e-mailadressen hieronder en uiteraard ook bij de kerngroepsleden.

De website is in de lucht: www.onderwegnaarkerst.nl (wordt geüpdatet).
En ook op Facebook houden we je op de hoogte.

Oproep Projectkoor
In de Dorpskerk zal de scene worden vormgegeven door een groot ‘Engelenkoor’ dat de herders laat weten dat ‘Christus is geboren’. Het ‘Engelenkoor’ wordt voor deze gelegenheid samengesteld als projectkoor. Iedereen die graag wil meezingen, is van harte welkom om aan te sluiten bij dit projectkoor. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We zullen enkele keren repeteren onder leiding van Henk Hilgeman. In de volgende nieuwsbrief worden de repetitiemomenten bekend gemaakt.

Wat kunt u nog meer doen?

Bid voor dit evenement!

Help ons mee om door middel van de kerstwandeling zichtbaar te maken dat we als christenen in Bodegraven het goede nieuws van de komst van de Messias mogen vertellen aan de inwoners van Bodegraven en anderen die met ons meelopen.

met vriendelijke groet, namens de kerngroep
Bram Tack en Wilma Moorlag
bramtack@hetnet.nl
wilma.moorlag@gmail.com