Facebook Twitter Google Plus

Chadash 2018 (Tour de France)

20 juli 2018   |   Door E M (Redactielid)

20-07 De Bodegraven 2 groep is inmiddels op terugreis naar huis. Donderdag (19-07) is de Col du Sabot nog gefietst en kwam de Tour de France vlak langs de deur! Ze kijken terug op een zeer geslaagde week waarin veel grenzen zijn verlegd.

(Let op: Onderaan de pagina staan nieuwe foto's. Klik op Bodegraven 2 of klik hier!)

===============

17-07 Zowel de Alpe d'Huez als de Col de Sarenne zijn inmiddels beklommen. Dat houdt in dat er al vijf cols bedwongen zijn. Trots op Bodegraven 2!

16-07 Inmiddels is het huis weer bezet. De 2e groep uit Bodegraven fietst overdag de bergen in en 's avonds denken ze met elkaar na over de woestijnreis vanuit het Bijbelboek Exodus. De Ornon, Glandon en Croix de Fer zijn al gefietst.

06-07 De Bodegraven 1 groep is vertrokken richting huis. De bussen zijn ingeladen en ze kunnen terugkijken op een mooie week. In de nacht van 13/14 juli hoopt de Bodegraven 2 groep te vertrekken naar Chadash.

04-07 Zondag 1 juli hoorden we dat de eerste groep uit Bodegraven veilig aangekomen was bij het gebouw van Chadash in Frankrijk. Inmiddels zijn we al een aantal dagen verder.

De Ornon, Glandon en Alpe d'Huez zijn gefietst door een flink aantal deelnemers van de Bodegraven 1 groep. De andere deelnemers van de Bodegraven 1 groep wandelen én hoe! Er zijn o.a. al verschillende watervallen gespot.

Het weer is prachtig en met elkaar worden overdag vele grenzen verlegd. In de avond duiken ze de diepte in met de Bijbelstudies rondom de woestijnreis van het volk Israël. 

Meer info? Kijk ook op hun Facebookpagina: Chadash