Facebook Twitter Google Plus

Chadash 2018 (Weer thuis)

3 augustus 2018   |   Door E M (Redactielid)

Deze week (week 31) is de Stolwijk-groep naar Chadash. Er fietsen echter ook vier Bodegravers mee daarom zijn, op verzoek, ook van deze groep verslagjes en enthousiaste foto's te vinden op de website Hervormd Bodegraven...

03-08 De Stolwijk groep is inmiddels thuis na een week vol inspanning en ontspanning. Stolwijk en de vier Bodegravers kunnen terugkijken op een mooie week! Hiermee sluiten de blogs van Chadash voor dit jaar. Leuk dat u mee las!

(Let op: Onderaan de pagina staan nieuwe foto's. Klik op Stolwijk/Bodegraven of klik hier!)

===============

02-08 En tot slot vandaag, donderdag, met de hele groep gewandeld in het gebied van de 'Alpe d'Huez Grand Domaine. Om daar te komen stapte men eerst bij het stuwmeer van Vaujany in een grote skilíft. De uitzichten waren adembenemend. 

01-08 Woensdag was een keuzedag. Een deel van de groep heeft de Col du Sabot (2100 m) en de Marmotte (176 km) gefietst. Een ander deel van de groep is in Bourg-d'Oisans geweest en heeft daar o.a. gekanood op het stuwmeer. 

31-07 Ook de Alphe d'Huez (1860 m) is beklommen en, om het daarna helemaal af te maken, is de groep doorgefietst de Col de Sarenne (1999 m) op. Dit omdat je daar heel mooie uitzichten hebt tijdens de lunch. De foto's zijn het bewijs. Moe, maar zeer voldaan kwamen ze in de loop van de middag terug in Vaujany.

30-07 De groep is goed bezig! De zon schijnt, de sfeer is fantastisch en al drie cols zijn behaald: de Col d'Ornon (1371 m), de Col du Glandon (1924 m) en de Col de la Croix de Fer (2067 m). Op naar morgen...

===

20-07 De Bodegraven 2 groep is inmiddels op terugreis naar huis. Donderdag (19-07) is de Col du Sabot nog gefietst en kwam de Tour de France vlak langs de deur! Ze kijken terug op een zeer geslaagde week waarin veel grenzen zijn verlegd.

17-07 Zowel de Alpe d'Huez als de Col de Sarenne zijn inmiddels beklommen. Dat houdt in dat er al vijf cols bedwongen zijn. Trots op Bodegraven 2!

16-07 Inmiddels is het huis weer bezet. De 2e groep uit Bodegraven fietst overdag de bergen in en 's avonds denken ze met elkaar na over de woestijnreis vanuit het Bijbelboek Exodus. De Ornon, Glandon en Croix de Fer zijn al gefietst.

===

06-07 De Bodegraven 1 groep is vertrokken richting huis. De bussen zijn ingeladen en ze kunnen terugkijken op een mooie week. In de nacht van 13/14 juli hoopt de Bodegraven 2 groep te vertrekken naar Chadash.

04-07 Zondag 1 juli hoorden we dat de eerste groep uit Bodegraven veilig aangekomen was bij het gebouw van Chadash in Frankrijk. Inmiddels zijn we al een aantal dagen verder.

De Ornon, Glandon en Alpe d'Huez zijn gefietst door een flink aantal deelnemers van de Bodegraven 1 groep. De andere deelnemers van de Bodegraven 1 groep wandelen én hoe! Er zijn o.a. al verschillende watervallen gespot.

Het weer is prachtig en met elkaar worden overdag vele grenzen verlegd. In de avond duiken ze de diepte in met de Bijbelstudies rondom de woestijnreis van het volk Israël. 

Meer info? Kijk ook op hun Facebookpagina: Chadash